Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czerwień chyba nie bo mięta na żywo nie jest niebieska, moim zdaniem jest taka zielonkawa, naprawdę miętowa. Nie wiem czemu na każdej fotce wygląda jak niebieska. Ja sama miałam problem z dobraniem jakiegoś podszycia dlatego mam samą mięte. Po przemyśleniach i podpatrzeniu na dogo stwierdziłam że całkiem fajnie się na tym nowym żółtym eko prezentuje.
Jakbym miała wybierać między czerwonym i różowym to tylko różowy, ma śliczny odcień.

Posted

U mnie mięta wygląda mietowo, czyli podchodzi pod zieleń właśnie - może to kwestia ustawień kolorów w monitorze ;) Mnie mięta do różu średnio pasuje, ale ja ogólnie nie przepadam za tak rażącymi połączeniami.

Posted

rashelek napisał(a):
Ja teraz mam dylemat rangi międzynarodowej wprost :diabloti: Lepiej Flexi na lince + obroża czy flexi na taśmie? Niby obroża nie jest mi jakoś na gwałt potrzebna, ale aktualnie moja sucz chodzi w niebieskim/zielonym i chciałam dla niej coś dziewczęgo (mój ostry róż :loveu:). Flexi muszę kupić tak czy siak, taśmy jeszcze nie miałam a wydaje mi się mocniejsza. Tak źle, tak niedobrze :lol:

Ja się trochę bałam, ale mam ostatecznie Flexi linkową i jestem ogólnie zachwycona - w temacie smyczy automatycznych jakiś czas temu taks napisała długaśnego, ale bardzo wartościowego posta o prawidłowej "opiece" nad Flexi ;) Nasza już sporo przeszła, ale nadal działa bez zarzutu - a jeśli idziemy na pola ze zwierzyną to tylko na Flexi ;)

To bardzo, bardzo źle, że się okazało, że mój pies jednak może nosić obroże, o ile są odpowiednio szerokie - mam ochotę na następną, i następną, i następną... :mdleje:

Posted

[quote name='"evel"']To bardzo, bardzo źle, że się okazało, że mój pies jednak może nosić obroże, o ile są odpowiednio szerokie - mam ochotę na następną, i następną, i następną...

No masz Ci los. U mnie też się właśnie tak okazało i teraz szaleję.
:diabloti:

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Czerwień chyba nie bo mięta na żywo nie jest niebieska, moim zdaniem jest taka zielonkawa, naprawdę miętowa. Nie wiem czemu na każdej fotce wygląda jak niebieska. Ja sama miałam problem z dobraniem jakiegoś podszycia dlatego mam samą mięte. Po przemyśleniach i podpatrzeniu na dogo stwierdziłam że całkiem fajnie się na tym nowym żółtym eko prezentuje.
Jakbym miała wybierać między czerwonym i różowym to tylko różowy, ma śliczny odcień.

Mięta mam także wiem jak na żywo wygląda. Widziałam tu w temacie szelki miętowe chyba właśnie z czerwonym polarkiem

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
A rogz? albo Dog style odblaskowe?

Tzn zdaję sobie sprawę, że jakieś tam są, ale jak możecie to dajcie link do zdjęć waszych typów... :)
Z Rogz widziałam chyba z 6, ale jakoś żadna specjalnie nie przypadła mi do gustu...

Posted

agairiki napisał(a):

Z Rogz widziałam chyba z 6, ale jakoś żadna specjalnie nie przypadła mi do gustu...

to tylko kwestia wybrania koloru.. chyba że chodzi o tą odblaskową wersje z nadrukiem, mnie chodzi o tę z samą nitką. DogStyle ma chyba tylko niebieski i czerwony odblask. Wszystko można łatwo znaleźć w necie.

Posted

A ja się pochwalę Pepsi w rzeczach od DS :)
Pierwsze zamówienie z lutego tego roku.
Szelki 5 cm

różowa obroża 5 cm:

Reszta za chwilkę, ze względu na limit.

Posted

I ostatnia, miętowa (na którą chorowałam jak ją tylko zobaczyłam :P), 2,5 cm na piance, co pewnie około 3 cm daje

To na razie byłoby na tyle, ale gdy tylko będę miała luźne fundusze, to na pewno coś jeszcze kupię.

Na Pepsi jak widzę widoczne sa obroże od 4 cm wzwyż, węższe słabo, jak sznurówki. Zresztą pewniej czuję się na szerszych akcesoriach :)

Posted

chrupcia napisał(a):
dla mnie ta 5cm różowe jest zdecydowanie za szeroka ;)

Mam takie samo odczucie, zdecydowanie bardziej podoba mi się w szerokości jak ta miętowa :)