Olson Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 AD się odezwał. :) Zaraz robię przelew, już nie mogę się doczekać paczuszki. :loveu: Quote
rashelek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ja teraz mam dylemat rangi międzynarodowej wprost :diabloti: Lepiej Flexi na lince + obroża czy flexi na taśmie? Niby obroża nie jest mi jakoś na gwałt potrzebna, ale aktualnie moja sucz chodzi w niebieskim/zielonym i chciałam dla niej coś dziewczęgo (mój ostry róż :loveu:). Flexi muszę kupić tak czy siak, taśmy jeszcze nie miałam a wydaje mi się mocniejsza. Tak źle, tak niedobrze :lol: Quote
a_niusia Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 eee tam ja nie mam flexi i nawet byl taki moment, ze myslalam, zeby kupic... ale teraz uwazam, ze jest mi to zupelnie niepotrzebne. Quote
Olson Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 rashelek, tylko i wyłącznie na lince. są duużo wytrzymalsze. jak chodzisz z psem do lasu, i gdzieś zejdzie on w krzaczory - taśma się zahacza, i po taśmie. poza tym - taśma bardziej ciągnie, ogółem jest mniej wygodniejsza niż linka. :) Quote
monika15 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 rashelek napisał(a):Ja teraz mam dylemat rangi międzynarodowej wprost :diabloti: Lepiej Flexi na lince + obroża czy flexi na taśmie? Niby obroża nie jest mi jakoś na gwałt potrzebna, ale aktualnie moja sucz chodzi w niebieskim/zielonym i chciałam dla niej coś dziewczęgo (mój ostry róż :loveu:). Flexi muszę kupić tak czy siak, taśmy jeszcze nie miałam a wydaje mi się mocniejsza. Tak źle, tak niedobrze :lol: Weź flexi na lince ;) ja kupiłam na taśmie i teraz żałuje Quote
rashelek Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Miałam dwa poprzednie automaty (Hiltona i Flexi) na lince i byłam zadowolona. Flexi kupiłam niecałe 3 miechy temu i służyłoby nadal, ale linka jednak zębów Owczarka nie wytrzymała, dlatego szukam nowej. Miałam wziąć taśmę, bo ponoć mocniejsza i wytrzymalsza jest, a teraz zmieniłyście mi podejście. Bo psa w lesie nie puszczam, często chodzi tam właśnie na automacie i linka o drzewa haczy. A jak ma mi się przez to taśma spartolić to chyba jednak nie będe ryzykować. Jeszcze zobaczę, muszę to przemyśleć. A póki co idę podręczyć Martę :diabloti: Quote
anetta Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 chrupcia napisał(a):+ PsieTopTrendy ;) + askdog.pl W niedługim czasie będzie uruchomiony sklep int. więc zamawianie będzie o wiele prostsze. vege* napisał(a):O tego nie znam, zaraz sobie zobaczę :-) ja tez nie :) Ciekawe mają wzorki. Uff. Przebrnęłam przez te wszystkie naprodukowane strony przez 7 dni, oczy nacieszyłam :lol: :lol: Quote
vege* Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 anetta napisał(a): ja tez nie :) Ciekawe mają wzorki. No fajne wzorki mają ;-) Quote
Lucky. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='vege*']No fajne wzorki mają ;-) a gdzie można znaleźć te akcesoria martis ? zrobiłam zdjęcie obroży i smyczy Megi... no i doszedł do nas komplet cocoa elegance :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 rashelek napisał(a):Miałam dwa poprzednie automaty (Hiltona i Flexi) na lince i byłam zadowolona. Flexi kupiłam niecałe 3 miechy temu i służyłoby nadal, ale linka jednak zębów Owczarka nie wytrzymała, dlatego szukam nowej. Miałam wziąć taśmę, bo ponoć mocniejsza i wytrzymalsza jest, a teraz zmieniłyście mi podejście. Bo psa w lesie nie puszczam, często chodzi tam właśnie na automacie i linka o drzewa haczy. A jak ma mi się przez to taśma spartolić to chyba jednak nie będe ryzykować. Jeszcze zobaczę, muszę to przemyśleć. A póki co idę podręczyć Martę :diabloti: Ja mam i taśmę i linkę. Jak dla mnie nie ma większej różnicy w użytkowaniu. Taśma ma chyba większy naciąg. Nie jestem tego pewna bo taśmę mam do 35 kg a linki do 20. Doszły do mnie obróżki DS. Łapki są przepiękne a mięta pozytywnie zaskoczyła mnie swoim kolorem:loveu:. Na zdjęciach wydaje się niebieska, a ona jest zielonkawa, taka naprawdę miętowa:loveu:. Quote
Stevie Rae Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Lucky. co to za obróżka po lewej piąta od góry? Cudo :loveu: http://martis.sklep.pl/ Quote
Olson Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Jeeny, kiedy ja będę mieć taką kolekcję? :loveu: Lucky., bardzo ładne kolorki, wszystko żywe i w ogóle na prawdę śliczne. ;) Quote
Tepes Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Stevie Rae']Lucky. co to za obróżka po lewej piąta od góry? Cudo :loveu: http://martis.sklep.pl/ Wydaje mi się, że to jest taskówka;) Quote
ageralion Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Co do Flexi tasmowej, uzywam od ponad 2 lat i ja poprostu kocham. Mamba ja nawet podgryza i wsio sie trzyma jak powinno no i 8m dlugosci, najlepsza smycz jaka mialam do tej pory :) Te "sznurkowe" kupila kolezanka przez pomylke, nia zauwazyla ze to nie linka i wytrzymaly jej kilka miesiecy niestety. Jedna zostala przegryziona, druga sie jakos nieszczesliwie zawinela wokol mechanizlu i 8m zwisa bezwladnie, nie nadajac sie do uzytku ;) Quote
ageralion Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Lucky.']a gdzie można znaleźć te akcesoria martis ? zrobiłam zdjęcie obroży i smyczy Megi... no i doszedł do nas komplet cocoa elegance :loveu: Ale genialna kolekcja!! Co jedna to piekniejsza :loveu: Quote
Lucky. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Stevie Rae']Lucky. co to za obróżka po lewej piąta od góry? Cudo :loveu: http://martis.sklep.pl/ [quote name='Olson']Jeeny, kiedy ja będę mieć taką kolekcję? :loveu: Lucky., bardzo ładne kolorki, wszystko żywe i w ogóle na prawdę śliczne. ;) [quote name='omry']Ada, wpadam Ci na chatę i kradnę! :D [quote name='ageralion']Ale genialna kolekcja!! Co jedna to piekniejsza :loveu: Tak, to taksówka :) dziękuję :loveu: najgorsze jest to, że te kolorowe obroże mogłabym kupować cały czas :( tylko teraz nakupowałam, i nie mam nic kasy. Jeszcze na obiektyw czekam :loveu: Paula - jak coś to wpadaj, ale obroży nie ruszaj :D do tej kolekcji jeszcze dochodzą 5 obroże mini, zielony hamilton, pomarańczowy rogz i trixie w serduszka, pszczółki od taks i ad :D Quote
Kasi i Lena Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nasze nowe nabytki:loveu: I niezbyt zainteresowana pozowaniem, ich właścicielka;) Quote
bazylowa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Lucky. Ale masz fajny dywanik! Ja bym taki chciała ale w kolorze tej seledynowej obroży :diabloti: Quote
DomixX Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 [quote name='Kasi i Lena']Nasze nowe nabytki:loveu: I niezbyt zainteresowana pozowaniem, ich właścicielka;) Ślicznie w nich Fifi wygląda :) Bardzo fajne te łapeczki na różowym, i ta mięta :loveu: A naszych jeszcze nie ma : ( Quote
agairiki Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Jak tak patrzę na tą miętową chętnie też bym się na nią skusiła... :loveu: Quote
Olson Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Czy ktoś z Was brał na podszyciu 3cm taśmę od DS? Łącznie ile to ma mniej więcej? Quote
AnIeLa Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Potrzebuję porady ;) Mam problem z "damskimi"obrożami.Potrzebuję fajne połączenie taśma/eco lub 2 taśmy dla suczki. Max 25mm aby było. Suczka mała, obroże ma na sobie 24 h/7. Róż nie wchodzi w grę. Suczka wygląda tak Jedna będzie chyba taka http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC02018.jpg a druga...Może pomarańcz? Quote
Recommended Posts