a_niusia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 evel napisał(a):Jest super! :loveu: hannibal lecter!!! Quote
motyleqq Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 a_niusia napisał(a):hannibal lecter!!! mało tego, hanibal lecter w różu :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 motyleqq napisał(a):mało tego, hanibal lecter w różu :evil_lol: A tam, słodziachny Hannibal :loveu: Quote
semp Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ile czekacie mniej wiecej na obrozki od dogstyle?? Quote
a_niusia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 semp napisał(a):ile czekacie mniej wiecej na obrozki od dogstyle?? to zalezy od liczby zamowiec itd, ale marta zawsze mowi orientacyjnie, ile bedzie trzeba czekac. Quote
Olson Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ten wzorek agility: Z którą z tych taśm? - zieleń czy może - granat ? Oraz, które z podszyć piankowych, i jakie nitki? :) Quote
AnIeLa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 wzięłabym z zieloną taśmą pianką 19 i czerwonymi nitkami lub żółtymi :) Quote
Olson Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nie brałam pod uwagę szarej pianki, ale chyba masz rację, że będzie to wyglądać całkiem fajnie. A czerwone nitki to ożywią i będzie git. :loveu: Zastanawiam się tylko czy może nie wziąć tej jaśniejszej - 14? Quote
AnIeLa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 To zależy czy chcesz mieć jasną piankę czy nie. :) Ja kupowałam z 19 i nie wydaje się być bardzo ciemna, tyle,że chciałam mieć obroże (taśma i pianka) stonowaną bo szwy ożywiają :loveu: Quote
Smile of Red Witch Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Okamia napisał(a):Ten róż rzeczywiście taki mocny czy taki tylko na zdjęciu? Okamia róż naprawdę jest taki mocny ;) uwielbiam tą obroże ;) Mojej Morderczyni słodko w niej wygląda ;) Quote
paulaa. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 My mamy takie połączenia z tą taśmą agility. :loveu: Obróżka i norwegi. Ale mi zależało na żywych kolorach. :smile: Quote
a_niusia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 hehehe ja ostatnio tez uznalam, ze moj pies musi miec obroze agility odkad zaczelysmy chodzic na tor, ale ostatnio sie na tym tym torze troche mi rece opadly i nie wiem, czy tam jeszcze pojde:))) tzn bynajmniej nie opadly i przez mojego psa-ona jak najbardziej zasluguje na taka obroze:))) Quote
paulaa. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 a_niusia napisał(a):hehehe ja ostatnio tez uznalam, ze moj pies musi miec obroze agility odkad zaczelysmy chodzic na tor, ale ostatnio sie na tym tym torze troche mi rece opadly i nie wiem, czy tam jeszcze pojde:))) tzn bynajmniej nie opadly i przez mojego psa-ona jak najbardziej zasluguje na taka obroze:))) Mój dostał ten komplecik, z okazji zgłoszenia na pierwsze zawody :razz: Będzie się lansował. :lol: Quote
a_niusia Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 taaak kazda okazja jest dobra, zeby wydac troche kasy co nie... Quote
Lucky. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 ja ostatnio wydałam trochę za dużo kasy na psa ... zwłaszcza na obroże :P tak zamawiam coś od wystawy psów która była pod koniec czerwca i jakoś przestać nie mogę :D Quote
Olson Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 O mamo... Ale śliczne, paulaa. Powiedz mi tylko - czy to z pianką (podejrzewam, że szele) ma ok. 4cm? Czy to jest może na 2,5 cm taśmie? Quote
paulaa. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Olson napisał(a):O mamo... Ale śliczne, paulaa. Powiedz mi tylko - czy to z pianką (podejrzewam, że szele) ma ok. 4cm? Czy to jest może na 2,5 cm taśmie? Dzięki, też je uwielbiam. :loveu: Tak, to jest na taśmie 2,5cm dlatego tak mało niestety widać, te ozdobne szwy. :roll: Z pianką ma ok.3,5cm ;) Quote
Olson Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 3,5 to dla nas za cienko... Tak to jest jak się ma krówkę zamiast pieska. :shake: Muszę wziąć jakąś tasiemkę 3cm, w grę wchodzą więc tylko granat i ta zieleń, którą dałam. Zdecydowałam, że chcę właśnie coś żywego. Więc może żółte nitki, ta zielona tasiemka i ta Wasza Paula pianka, tylko który to numer? :) Quote
paulaa. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Olson napisał(a):3,5 to dla nas za cienko... Tak to jest jak się ma krówkę zamiast pieska. :shake: Muszę wziąć jakąś tasiemkę 3cm, w grę wchodzą więc tylko granat i ta zieleń, którą dałam. Zdecydowałam, że chcę właśnie coś żywego. Więc może żółte nitki, ta zielona tasiemka i ta Wasza Paula pianka, tylko który to numer? :) To była pianka nr. 4, na żywo jest jeszcze bardziej soczysta. Ja ją uwielbiam. :smile: A jak szersza taśma to u was przynajmniej będzie bardziej widać haft. :P bo u nas tylko w połowie U nas są cytrynowe nitki ;) Quote
Marchewkowy Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 jezu ile ladnych rzeczy!!!! a nie bylo mnie na dogo tylko pare dni ahhh juz sama nie wiem co chce!!! Quote
LadyS Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Pomocy - chcę kupić swojemu Jaxowi obróżkę 20mm + podszycie albo 25 mm taśmę, z łańcuszkiem, ale nie mogę zdecydować się na kolory. Tutaj są kolory: http://allegro.pl/obroza-obroze-z-serii-twist-nowe-kolory-i2482770956.html Odpadają wszelkie ciemne, bo takie ma, i bardzo kobiece ;) Pies wygląda tak: Quote
Recommended Posts