Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie brałam pod uwagę szarej pianki, ale chyba masz rację, że będzie to wyglądać całkiem fajnie. A czerwone nitki to ożywią i będzie git. :loveu: Zastanawiam się tylko czy może nie wziąć tej jaśniejszej - 14?

Posted

To zależy czy chcesz mieć jasną piankę czy nie. :)

Ja kupowałam z 19 i nie wydaje się być bardzo ciemna, tyle,że chciałam mieć obroże (taśma i pianka) stonowaną bo szwy ożywiają :loveu:

Posted

hehehe ja ostatnio tez uznalam, ze moj pies musi miec obroze agility odkad zaczelysmy chodzic na tor, ale ostatnio sie na tym tym torze troche mi rece opadly i nie wiem, czy tam jeszcze pojde:)))

tzn bynajmniej nie opadly i przez mojego psa-ona jak najbardziej zasluguje na taka obroze:)))

Posted

a_niusia napisał(a):
hehehe ja ostatnio tez uznalam, ze moj pies musi miec obroze agility odkad zaczelysmy chodzic na tor, ale ostatnio sie na tym tym torze troche mi rece opadly i nie wiem, czy tam jeszcze pojde:)))

tzn bynajmniej nie opadly i przez mojego psa-ona jak najbardziej zasluguje na taka obroze:)))

Mój dostał ten komplecik, z okazji zgłoszenia na pierwsze zawody :razz:

Będzie się lansował. :lol:

Posted

ja ostatnio wydałam trochę za dużo kasy na psa ... zwłaszcza na obroże :P
tak zamawiam coś od wystawy psów która była pod koniec czerwca i jakoś przestać nie mogę :D

Posted

Olson napisał(a):
O mamo... Ale śliczne, paulaa.
Powiedz mi tylko - czy to z pianką (podejrzewam, że szele) ma ok. 4cm? Czy to jest może na 2,5 cm taśmie?

Dzięki, też je uwielbiam. :loveu:
Tak, to jest na taśmie 2,5cm dlatego tak mało niestety widać, te ozdobne szwy. :roll:
Z pianką ma ok.3,5cm ;)

Posted

3,5 to dla nas za cienko... Tak to jest jak się ma krówkę zamiast pieska. :shake:

Muszę wziąć jakąś tasiemkę 3cm, w grę wchodzą więc tylko granat i ta zieleń, którą dałam. Zdecydowałam, że chcę właśnie coś żywego. Więc może żółte nitki, ta zielona tasiemka i ta Wasza Paula pianka, tylko który to numer? :)

Posted

Olson napisał(a):
3,5 to dla nas za cienko... Tak to jest jak się ma krówkę zamiast pieska. :shake:

Muszę wziąć jakąś tasiemkę 3cm, w grę wchodzą więc tylko granat i ta zieleń, którą dałam. Zdecydowałam, że chcę właśnie coś żywego. Więc może żółte nitki, ta zielona tasiemka i ta Wasza Paula pianka, tylko który to numer? :)

To była pianka nr. 4, na żywo jest jeszcze bardziej soczysta. Ja ją uwielbiam. :smile:
A jak szersza taśma to u was przynajmniej będzie bardziej widać haft. :P bo u nas tylko w połowie
U nas są cytrynowe nitki ;)