Kasi i Lena Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ageralion napisał(a):Ale nie kupia specjalnie dla mnie 5cm, zeby uszyc jedna obroze :( Moze kiedys wprowadza i piatki... szczegolnie te gumowane wpadly mi teraz w oko No tak nie pomyślałam że nie mają okuć do takiej szerokości. A Dog Style? Też mają takie fajne materiałowe obroże. Może spróbuj u nich. Quote
ageralion Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Podgladam Dog Style i bardzo podobaja mi sie kolory tasm, tylko ze do takich obrozy to ja mam dosc bliski dostep ;) Gumowane widze pierwszy raz i mnie zauroczyly, tak samo zwariowane wzory furkidza, wesole i z przymruzeniem oka. Edit: wlasnie zauwazylam, ze szelki tez moge sobie zamowic w wybranym materiale!! Yupi :multi: Quote
anka11 Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ageralion, ale DS maja duszki, swinki i lapki (Furkidz nie posiada duszkow) http://s1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/materialy/ Quote
Kasi i Lena Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Mogę Cię pocieszyć że te gumowe nie na każdego psa pasują. Moja sucz ma obwód szyi dokładnie miedzy dwoma rozmiarami:( Tutaj są materiałowe DS http://allegro.pl/piekne-kolorowe-obroze-z-serii-cottonki-3cm-i2498828111.html co prawda 3 cm ale podejrzewam że 5 też by mogli zrobić. I są te piękne łapki które sama zamówiłam:loveu: Quote
a_niusia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ja np zamowilam obroze 4 cm, a tez nie ma takiej aukcji. dogstyle jest spoko. zbankrutuje przez nich. Quote
ageralion Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 No faktycznie, troche chyba mi sie pokickalo :oops: Kurcze, polzacisk bym sprowala, tylko ktory lepszy z lancuszkiem czy z materialu? Czasami nie chce mi sie walczyc z klamrami, a i jedziemy na wakacje, gdzie pewnie Mambidlo bedzie skazane na obrozowanie calodzienne, wiec czym lzejsza obroza, tym wygodniejsza, tylko czy nie spadnie? Quote
ageralion Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 anka11 napisał(a):ageralion, ale DS maja duszki, swinki i lapki (Furkidz nie posiada duszkow) http://s1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/materialy/ Kurcze, ta mi sie jeszcze podoba http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/materialy/pomaracz.jpg Quote
AnIeLa Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 a_niusia napisał(a):ja np zamowilam obroze 4 cm, a tez nie ma takiej aukcji. dogstyle jest spoko. zbankrutuje przez nich. Jest taka aukcja ;) http://allegro.pl/kolorowa-obroza-obroze-z-serii-cottonki-4cm-i2499241837.html ageralion napisz do Marta_Ares z zapytaniem o obroże 5 cm:) Quote
a_niusia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ooo nawet nie widzialam. kuurde mam nadzieje, ze zdaza z naszymi obrozami przed wakacjami... Quote
paulaa. Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 a_niusia napisał(a):ooo nawet nie widzialam. kuurde mam nadzieje, ze zdaza z nas zymi obrozami przed wakacjami... Ja mam nadzieje, że nasza poczta mnie nie zawiedzie. :roll: Bo inaczej nasze cuda zobaczę dopiero za 2 tygodnie. :-( będę wyczekiwać cały pon. :smile: Quote
a_niusia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 paulaa. napisał(a):Ja mam nadzieje, że nasza poczta mnie nie zawiedzie. :roll: Bo inaczej nasze cuda zobaczę dopiero za 2 tygodnie. :-( no moje wroca do adresata, bo nikt mi nie odbierze... a to by byla wielka, wielka szkoda. ale mysle, ze dogstyle zdazy...oni szybko dzialaja. Quote
Kasi i Lena Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Moje zamówione w poniedziałek dzisiaj miały być wysłane, mam nadzieje że są już w drodze, szkoda że jutro niedziela:/ Quote
a_niusia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 to lipa, bo ja ostatecznie zamowilam w srode... moze marta da jakies foty. ona jest jak diler dla bandy cpunow:))))))) Quote
Kasi i Lena Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Też mam nadzieje na fotki, żeby się choć w necie pocieszyć nowymi nabytkami:) Ja już nie ćpun, ja na odwyku:D Tłumacze sobie ten zakup tym że nie mamy jeszcze żadnych obroży z łańcuszkiem. Jak będzie nowe podszycie to też trzeba będzie kupić, zawsze się jakiś poważny powód znajdzie;) Quote
a_niusia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ja mam to gdzies:)))) trudno:))) ale tym razem jestem skrajnie ciekawa tych naszych obrozy, bo jeszcze nikt takich nie zamawial a przynajmniej nie pokazywal fot. Quote
Kasi i Lena Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ja wiem jak moje będą wyglądać bo nie byłam oryginalna i kupiłam łapki i miętową. Choć miło by było je zobaczyć. Teraz z ciekawością będę czekać na fotki Twoich:) Szkoda że gops na wyjeździe bo bym się jej podpytała, bo ponoć ona poddała pomysł, tak?:) Quote
a_niusia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 aaa gops mi poradzila, ktore kwiatki wybrac. zamowilam dwa razy kwiatki 4 cm i cetki i nietoperze 2,5 cm. a cetki i nietoperze to sa wzory, ktorych tu jeszcze nie widzialam. tak samo zreszta jak nasze kwiatki. Quote
Olson Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Ja też mam ochotę coś zamówić... Tylko na koncie mam aż 60zł i muszę poczekać do poniedziałku, aż ktoś mi je zasili, bo to wpłatomatu nie chce mi się jechać. :eviltong: AD wycenił szelki na 76-85zł zależnie od wybranych tasiemek. Ale podjęłam decyzję - kupię sobie od nich obrożę. :) Powiedzcie mi tylko - co wybrać, żeby miało k. 4cm i ładnie wyglądało? Poza tym - chcę DS, tylko musi być również k. 4cm. Eech, i teraz nie wiem jakie taśmy brać z jakim eko żeby było ładnie... Quote
Kasi i Lena Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 a_niusia napisał(a):aaa gops mi poradzila, ktore kwiatki wybrac. zamowilam dwa razy kwiatki 4 cm i cetki i nietoperze 2,5 cm. a cetki i nietoperze to sa wzory, ktorych tu jeszcze nie widzialam. tak samo zreszta jak nasze kwiatki. Bardzo mi się nietoperki podobają, chętnie zobaczę jak się prezentują na obroży. Quote
evel Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 ageralion napisał(a):No faktycznie, troche chyba mi sie pokickalo :oops: Kurcze, polzacisk bym sprowala, tylko ktory lepszy z lancuszkiem czy z materialu? Czasami nie chce mi sie walczyc z klamrami, a i jedziemy na wakacje, gdzie pewnie Mambidlo bedzie skazane na obrozowanie calodzienne, wiec czym lzejsza obroza, tym wygodniejsza, tylko czy nie spadnie? Ja może nie mam porównania, ale ostatnio nabyłam swój pierwszy zacisk z łańcuszkiem i jestem absolutnie zachwycona :loveu: A Mamba chyba nie jest jakimś mięczakiem, więc myślę, że spokojnie da radę na wyjeździe całe dnie w wygodnym półzacisku, nawet jeśli będzie dosyć szeroki :) Quote
Okamia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Smile of Red Witch napisał(a):Nasze nowe Dog Style'owe obróżki ;) AKIRY Baloo Obie razem ;) Marta obroże jak zwykle super ;) Ten róż rzeczywiście taki mocny czy taki tylko na zdjęciu? Quote
ageralion Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 evel napisał(a):Ja może nie mam porównania, ale ostatnio nabyłam swój pierwszy zacisk z łańcuszkiem i jestem absolutnie zachwycona :loveu: A Mamba chyba nie jest jakimś mięczakiem, więc myślę, że spokojnie da radę na wyjeździe całe dnie w wygodnym półzacisku, nawet jeśli będzie dosyć szeroki :) Szerokie jej raczej nie przeszkadzają, o dawna dawna w takich chodzi, więc przywykła, Raczej się martwie czy przy żywiołowym bokserze, ona się po prostu gdzieś nie zsunie Quote
evel Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Okamia napisał(a):Ten róż rzeczywiście taki mocny czy taki tylko na zdjęciu? Jest super! :loveu: Quote
Okamia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 O nie... i po co ja tu weszłam :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts