Esse. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jaki kolor obroży dla czarnej podpalanej jamniczki -ostry róż, zieleń neon czy mięta? Quote
a_niusia Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Marta_Ares napisał(a):Paulaa fotki będą po 16;) wczoraj widziałam już jedną z Twoich obroży, ślicznie to połączenie wyszło :loveu: . a nasze?:))) Quote
Stevie Rae Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jaki kolor obroży dla czarnej podpalanej jamniczki -ostry róż, zieleń neon czy mięta? Jak dla mnie ostry róż :) Quote
Eta_carinae Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Ponawiam moje pytanie: czy doczekamy się taśm ze wzorem ONkowym? A my się pochwalimy naszą samoróbką, która -jak się okazało- nie tylko fajnie wygląda, ale jest mocna, wytrzymała, szybko schnie, no i genialnie się dopasowuje do psa. Quote
Victoria Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Eta_carinae napisał(a):A my się pochwalimy naszą samoróbką, która -jak się okazało- nie tylko fajnie wygląda, ale jest mocna, wytrzymała, szybko schnie, no i genialnie się dopasowuje do psa. to czemu ją sprzedajesz?? ;> :razz: huehue szkoda, że gadżeciaki nie mają nic kundelkowego :evil_lol: Quote
chrupcia Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 omry napisał(a):Avril zgubiła sówki pod wodą! :shake: Płakałam.. trzeba było nurkować :diabloti: ;) dlatego wolę krótki zacisk, lub zatrzask :) Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Victoria napisał(a):to czemu ją sprzedajesz?? ;> :razz: Mnie też to zastanawia. :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Victoria napisał(a):to czemu ją sprzedajesz?? ;> :razz: huehue szkoda, że gadżeciaki nie mają nic kundelkowego :evil_lol: Bo to pewnie taka ukryta reklama:evil_lol: Hej zobaczcie jakie fajne i praktyczne;) Kundelki są tak różne że nie da się zrobić kundelkowej obroży żeby wszystkim pasowała.:) Patrząc na sliczne gażeciaki aż żałuje że nie mam rasowca;) Quote
necianeta89 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Znudzony model : Na żywo oczywiście znacznie ładniejsze., :) Quote
Kasi i Lena Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Prześlicznie, nie wiem w której ładniej:loveu:. Pięknego masz psa:loveu: Quote
kaja-gabi Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Esse. napisał(a):Jaki kolor obroży dla czarnej podpalanej jamniczki -ostry róż, zieleń neon czy mięta? Ja bym ją widziała w neonowej żółci :evil_lol: Ewentualnie w rasowej obróżce. Quote
necianeta89 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Prześlicznie, nie wiem w której ładniej:loveu:. Pięknego masz psa:loveu: Dzięki, specjalnie go wyprałam :diabloti: Quote
kaja-gabi Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Mi się baaardzo podoba w tej z sówkami :cool3: Quote
bazylowa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Eta_carinae napisał(a):Ponawiam moje pytanie: czy doczekamy się taśm ze wzorem ONkowym? Mamy kolejkę :) Teraz idą laby, potem haszczaki. Za nimi być może boksie i ogary, a potem to już kto pierwszy ten lepszy ;) By bazylowa at 2012-07-27 Kawałek rodkowych guardów podszytych siateczką albo jak kto woli "pianką" By bazylowa at 2012-07-27 By bazylowa at 2012-07-27 i nasze pierwsze martingale :) Quote
marta_gp Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 bazylowa, kocham wasz "rodezjański" wzorek :loveu: Jestem ciekawa jak husky i ogary wyjdą :cool3: a obroża super! Quote
japanisze Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 xxxkaluniaxxx napisał(a):To czekamy aż będzie ONkowa :cool3: Ja tez czekam na onkowe norwegi dla tej kudłatej damy :loveu: Quote
Lucky. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Porąbało mnie już do końca, ale kupuję ten komplet cocoa elegance ... Maatko. a tutaj Megi w świnkach :D i tutaj jeszcze w fizjologu. Nie mam pojęcia co te kagańce mają w sobie, ale Meg prawie go nie ściąga :o Quote
vege* Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Lucky. napisał(a): i tutaj jeszcze w fizjologu. Nie mam pojęcia co te kagańce mają w sobie, ale Meg prawie go nie ściąga :o Ja też nie wiem, ale wiem, ze każdy mój kolejny pies będzie miał tylko fizjologa :-) Nuka też go nie sciąga, nawet nie próbowała, ładnie w nim chodzi, biega, bawi się :-) Quote
a_niusia Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 furkidz koniczynki-uwazam, ze ta obroza jest genialna i nie wiem jak moglam upierwac sie, ze chce rozowe:))) Quote
murakami Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 a_niusia napisał(a):furkidz koniczynki-uwazam, ze ta obroza jest genialna i nie wiem jak moglam upierwac sie, ze chce rozowe:))) Bardzo ładnie:lol: Tę drugą pokaż jeszcze Quote
paulaa. Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 a_niusia dlaczego musisz mi to robić ? :mad: właśnie taką chciałam dla mojego rudego i widzę, że jest piękna. teraz mi jeszcze trudniej, a już miałam nic nie kupować. :lol: a tak serio, pięknie psica wygląda w tej obroży. :loveu: genialna jest Quote
Talucha Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Jesteście okropne, ja się dzisiaj ledwo powstrzymałam żeby właśnie tych zielonych koniczynek nie kupić :( Quote
Recommended Posts