madziulik_13 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 No to teraz będziemy wyczekiwać naszego zamówienia z DS:) Quote
bazylowa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 kaja-gabi napisał(a):A jaka dla Aussie black tri? :cool3: Najlepiej rasową! I dla borderków też się coś znajdzie Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Gdyby Aresowa nie była gupia:diabloti: i jechała na zlot to zamówiłbym jakieś obróżki dla mojej trójcy.Ale ,że nie jedzie i mnie tym wk...... to nie zarobi. Koniec ogłoszenia parafialnego. Aresowa mocie jeszcze to taśmo tęczowo?:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Aleks89 napisał(a):Gdyby Aresowa nie była gupia:diabloti: i jechała na zlot to zamówiłbym jakieś obróżki dla mojej trójcy.Ale ,że nie jedzie i mnie tym wk...... to nie zarobi. Koniec ogłoszenia parafialnego zawsze możesz pocztą zamówić :diabloti: ewentualnie kurierem :eviltong: Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 A jo chca z rynki do rynki ,bez przesyłek ,kopyrtów i znaczków i kosztów wysyłki. czaisz dziołcha? A jakbyś jechoła na zlot to ja bym wziął ze cztyry takie gejowskie tyncze. Quote
konikowa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Marta_Ares napisał(a):kolejka obowiązuje wszystkich ;) wyjątki robimy dla psów w potrzebie/ schronisk/ fundacji jeśli bardzo zależy na czasie. Hej, Marcin mi wszystko przekazał, wysyłam Pw;) :diabloti: To moje :D Cudne są! Nie mogę się już doczekać :) Quote
bazylowa Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 (edited) Metheora napisał(a):Piękny! ciekawe czy sie kiedyś doczekam manchesterów.... Aleksandrossa napisał(a):I pudli :D xxxkaluniaxxx napisał(a):I Grzywaczy :evil_lol: swoją drogą ruszyło się coś z Bulkowymi? :diabloti::diabloti: japanisze napisał(a):i dla bulw szerszych! 2 cm nawet dla najdrobniejszej bulwy to za cienko - 2,5 lub 3 to minimum ;] vege* napisał(a):I dla nowofundladów :diabloti: klaudia&Manta napisał(a):I dla staffików , wiem że gdzieś są te takie czerwone - nie wiem czy to od Was , ale ja bym właśnie chciała coś takiego jak te samoyedy , tylko stafficze. Jak tylko będą chętni, to możemy zrobić nawet dla norweskich psów na maskonury :diabloti: Bullki chwilowo utknęły, a czerwone staffiki to nasze :) Bulwy można naszyć też na szerszą taśmę. Np 2,5 powinno ładnie wygladać. Edited July 26, 2012 by bazylowa literówki Quote
Kasi i Lena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Piękne, ja mam nadzieje na fotki swoich przed wysyłką:) Quote
Marta_Ares Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Aleks89 napisał(a):A jo chca z rynki do rynki ,bez przesyłek ,kopyrtów i znaczków i kosztów wysyłki. czaisz dziołcha? A jakbyś jechoła na zlot to ja bym wziął ze cztyry takie gejowskie tyncze. phi nie to nie :eviltong: a miałyby pieski w końcu jakieś porządne obroże oj bo trzeba było w sierpniu zlot zrobić :P Quote
Aleks89 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Moja wina ,że debilka estera pojechała sadzić maryche w holandii?:diabloti: Mosz tynczowa taśmo? Jak mi ładnie wycenisz ,odpuścisz po starej znajomości koszt wysyłki to kupia 3 :D Quote
Kasi i Lena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Marta, a ta nasza? Ta druga nie zielona? http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze%20materialowe/DSC01880.jpg Quote
DomixX Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Marta, a ta nasza? Ta druga nie zielona? http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze materialowe/DSC01880.jpg Obie są zielone :eviltong: Też myślałam, że może jedna nasza, ale jeszcze nie.. I przez czekanie i oglądanie nowości, mam ochote jeszcze na coś nowego i jutro, tzn dziś raczej coś domawiam :evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 A możliwe i tak , choć ta wyżej nie wygląda na zieloną:) Obie czekamy na takie same obróżki:D Ja jeszcze na mięte na łańcuszku czekam. Quote
japanisze Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 bazylowa napisał(a):Najlepiej rasową! Widziałam na żywo na owsiku tę niebieską i jest przepiękna!!! Kolor super, idealnie wygląda na merle :loveu: Wykonanie również pierwsza klasa. Quote
DomixX Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kasi i Lena napisał(a):A możliwe i tak , choć ta wyżej nie wygląda na zieloną:) Obie czekamy na takie same obróżki:D Ja jeszcze na mięte na łańcuszku czekam. Hehe nom, i obie nie możemy się doczekać :evil_lol: Te łapki na zielonej taśmie mi się bardzo podobają, dlatego też poprosiłam też o taką, bo te niteczki fajnie ją rozświetlają :) Quote
Kasi i Lena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 to ja tez tak chce, można jeszcze zmienić zamówienie? Quote
DomixX Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Myślę, że tak, bo jeszcze nie uszyte jeśli poprosisz to chyba nie będzie problemu, napisz do Marty :) Quote
Kasi i Lena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Właśnie pisze:) Tylko nie wiem czy na zielonym chce:) Quote
DomixX Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Właśnie pisze:) Tylko nie wiem czy na zielonym chce:) Anch te dylematy, środka i tak widać nie będzie bo będzie na psie, tylko niteczki ;) Quote
Kasi i Lena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Już wiem jaką chce i jaka będę miała:) nie powiem, zobaczycie jak będzie zrobiona:) Quote
DomixX Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Ale łapki? czy jeszcze jakaś inna? powiedź powiedź tak po cichutku:evil_lol: Quote
Kasi i Lena Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Łapki, łapki, bo one najśliczniejsze:) ale nie na zielonym, na innym kolorze. Quote
necianeta89 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 O widzę moje, moje zielone duszki :loveu: mam nadzieję tylko, że poczta ich nie zjadła! :( Quote
DomixX Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Aha ;) No, ja na te łapki to czekam z utęsknieniem :lol: Quote
Recommended Posts