Ola164 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Evel - skoro psiak szuka domu to proponuję coś wesołego, kolorowego. Niech podkreśli jego urodę ;) Quote
Aleks89 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Ja myślałem ,że okucia też wytapiają w domu :( Zawiodłem się ,firma straciła na wiarygodności. A mają armie ludzi do plecenia nici (cholera jak sie robi nici?)? Czyli idąc tym tokiem rozumowania. Jeśli moja babcia robi mi zapiekanki ,ale do nich użyje bułek kupnych ,a nie pieczonych samodzielnie to jest cholerną oszustką?Idę się pociąć.OSZUKIWAŁA MNIE CAŁE DZIECIŃSTWO:( Quote
Marta_Ares Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 evel ja bym chłopaka widziała w zieleni, ewentualnie niebieskim;) nowe kolory eko skóry trawiasta zieleń, ciepła zieleń, żółta cytrynka i łososiowy (on na żywo ma fajniejszy żywszy odcień) i nowe podszycie z neoprenu, już wkrótce dostępne w sprzedaży ;) Quote
DomixX Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Świetne te kolorki eko skórek, czekałam na taką jasną zieleń :loveu: Quote
gops Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 te nowe podszycie wygląda na takie jak mają obroże ezy doga to to samo ? jak tak to są świetne i na pewno zgłoszę się po obroże :) jakie będą kolory ? Quote
Marta_Ares Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 kolory eko skóry w rzeczywistości są jeszcze bardziej soczyste, co do neoprenu to narazie uczymy się go szyć :diabloti: a że czasu na wszystko brakuje to trochę to potrwa, na próbę mamy 3 kolory: czarny, niebieski (chaber) i ostry pomarańcz, ale z czasem na pewno będzie więcej Quote
paulaa. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Piękne są te nowe kolory eko. :loveu: A to nowe podszycie wygląda ciekawie. :cool3: i na mega wygodne Quote
AnIeLa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Marta_Ares napisał(a): i nowe podszycie z neoprenu, już wkrótce dostępne w sprzedaży ;) Nie miałam jeszcze styczności. Poczekamy ;) Ta żółta cytrynka świetna. Ciekawe jak będzie wyglądać z niebieskim :D Quote
DomixX Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Marta i jak wyszło to połączenie na tej obroży co zamówiłam? Pasuje to jakoś ? :evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Wie kotś jak to jest z płatnoscią i przesyłką na globaldogshop? Quote
dorka1403 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 evel ja bym go w tym pieknym szmaragdzie widziała...taki wiesz dostojny jest...pasuje do niego...a od zawsze wiadomo że jak rudy to tylko z zielenią :D a jesli nie to tylko chaber, ewentualnie lazur wchodzi np u mnie w grę... Quote
Kasi i Lena Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Marta_Ares napisał(a):kolory eko skóry w rzeczywistości są jeszcze bardziej soczyste, co do neoprenu to narazie uczymy się go szyć :diabloti: a że czasu na wszystko brakuje to trochę to potrwa, na próbę mamy 3 kolory: czarny, niebieski (chaber) i ostry pomarańcz, ale z czasem na pewno będzie więcej Hurtta ma takie podszycia, ponoć bardzo fajne. To zła wiadomość dla mojego portfela;) Już widzę moją Fifkę w obroży neonka podszytej ostrym pomarańczem. Nie wiem czy nie będzie wyglądać jak marchewka:D Quote
gops Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 takie podszycie ma hurtta i ezy dog między innymi, jest bardzo fajne . dziś doszły mi szelki norweskie ezy dogi , nic szczególnego jak na 109zł za nówki . Quote
Olson Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Maarta, czy Wy tak często i tak dużo musicie mieć tych nowości? :diabloti: Bo już nie nadążam. Jeszcze mięty obroży nie zamówiłam, a tu już widzę szykują mi się nowe szelki na nowym podszyciu. :) Quote
anna35-1974 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 A mnie tam lotto,kto robi obroże,które mi sie podobają i które chce miec. Czy co po niektórzy nie macie wiekszych problemów. Quote
Lucky. Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Marta - mogłaś wcześniej pisac o nowych kolorach eko, to bym do tej różowej obroży wzięła tą cytrynkę :D Quote
anetta Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Potwierdzam z tym neoprenem, jest super! Mam obroże ezy doga, już ze 4 lata będzie, kąpała się w Bałtyku. Co prawda jest przybrudzony ale cały czas miękki i żadnego prucia czy dziur. Bardzo lubię naszą obróżkę :) Quote
drzalka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 gops pokaż te szelki, to są te z siodłem ? Bardzo mi się podobają na fotkach modelowych, pokaż jak w rzeczywistości wyglądają :) Quote
gops Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 drzalka napisał(a):gops pokaż te szelki, to są te z siodłem ? Bardzo mi się podobają na fotkach modelowych, pokaż jak w rzeczywistości wyglądają :) może wieczorem zrobię chociaż komórką foto , to są norweskie ale na tym podszyciu co Marta teraz pokazywała i sprowadziła , są ogółem bardzo fajne mamy rozmiar L a przód musiałam do połowy zwiększyć więc trzeba brać rozmiar większe raczej bo te mniejsze by były na pewno za małe . Quote
gops Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 nie nie , mam już juliusy kupiłam dosyć niedawno i jestem zadowolona, kolejne siodełkowe mi nie potrzebne :) juliusy wydają się mniej masywne niż te ezy na zdjęciach . Quote
drzalka Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Chyba tak , plus inny krój. To troche do kitu z tymi norweskimi, nawet fajne są, ale wychodzi na to , że psom większym gabarytowo czy z większą klatą od Misi zostaje jeden rozmiar XL.. Quote
evel Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Hahaha, już wiem, w razie czego, jaki napis muszę brać dla Zu na szelki siodełkowe https://www.wholesalepet.com/Image/56133_Image2/400/500 :evil_lol: Quote
gops Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 drzalka napisał(a):Chyba tak , plus inny krój. To troche do kitu z tymi norweskimi, nawet fajne są, ale wychodzi na to , że psom większym gabarytowo czy z większą klatą od Misi zostaje jeden rozmiar XL.. są fajne ale rozmiary jak przy hurtta bez sensowne trochę , przód mały a tył większy , i tym sposoboem moja suka ma luz z tyłu koło 2cm akurat mi to nie przeszkadźa bo nie odstaję a przód musiałam do połowy zwiększyć , a to rozmiar do 35kg i 84cm w klacie . Quote
gops Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 evel napisał(a):Hahaha, już wiem, w razie czego, jaki napis muszę brać dla Zu na szelki siodełkowe https://www.wholesalepet.com/Image/56133_Image2/400/500 :evil_lol: ja już myślałam by sobie taki napis kupic do juliusów :evil_lol: ale na razie powstrzymuję mnie fakt że jest tyle fajnych napisów a ja mogę kupić tylko 2 bo więcej mi nie potrzeba a podoba mi się z 10 .. http://www.p1es.pl/images/produkty/k9/Akcesoria%20do%20uprzezy/napisy.pdf Quote
Recommended Posts