Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajny wzorek, jeden z niewielu, które mi się z Lupine'a podobają.

Już od dawna chciałam kupić jakiegoś półzaciska, ale Rogz L jest za cienki będzie bulwę podduszał, a XL jest za duży (mała ma 44cm w szyjsku) i jedyne jakie znalazłam to Ami Play. Przy Rogzie wyglądają raczej słabo, ale chyba nie są najgorsze. Miał ktoś coś z Ami Play'a? Słyszałam, że mają słabe klipsy, no ale w półzacisku klipsa nie ma, same kółka, więc...
http://www.animals.amiplay.pl/index.php?page=seriapx3_02 no i ma 3 cm szerokości, czyli w sam raz no i do tego jest tani:lol:

Poza tym zrobiłam jako, że przez zimę zawsze kupujemy bardzo mało obróż, albo i wcale zrobiłam już plany zakupowo-obróżkowe na dwie bulwy na cały 2010 rok i tak:
Shilla: obroża Trixie Mojave (zgubiłyśmy na spacerze, a była rewelacyjna no i mamy z tego wzoru smycz i szele), komplet obroża i smycz podwójna Trixie Premium różowa, obroża Rogz Floral, obroża hmm skóra różowa + cekinki i to będzie albo Dingo Glamour albo coś z Zoopaji.pl, obroża czarna skóra + złote ornamentowanie i tu Hofero, Woza albo Zoopaja i półzacisk z Ami Play'a

Rolex: obroża Woza French Bulldog niebieska, smycz Flexi Summertime prawdopodobnie niebieska, czarna skóra + złote ornamentowanie- jak wyżej, półzacisk Rogz K2 miękke i lekkie XL:razz:, smycz K2 miękkie i lekkie do koloru:d, ringóweczka z bociana z żabeczką i atłasikiem i może jeszcze jakiś element suczy np. oczojebny różyk:diabloti:

Posted

Nowe szelki Ezy doga bardzo mi sie podobają. Odpowiada mi ich krój. Poza tym poznałam sie na tej firmie i wiem że ich produkty warte są ceny. Szelki nie są wcale droższe od badziewnych rogzów, które nie grzeszą jakością.
Szkoda że ezy nie ma normalnych smyczy regulowanych, ale nie można mieć wszystkiego.
Poczekam na dostawę i chyba sie skuszę. Zobaczymy.

Posted

Witam Miłośników obróżek :)
Uwielbiam przeglądać ten temacik. Nie odważyłam się jednak u Was napisać, gdyż nie bardzo mam sie czym pochwalić. :eviltong:

Jeśli chodzi o nasze obróżki i smyczki. Kika ma 2 kompleciki z Trixie (fotki potem ;) ). Jeden jest 3-częściowy (obroża, szelki, smycz) i on jest codzienny. Drugi - obroża i smycz- jest nasz wyjściowy (czyt. zawody, pokazy, seminaria wystawy) :razz:. Jako, że jeździmy razem na rolkach, Sucza ma specjalne rolkowe szelki i smycz. Dodatkowo ma jeszcze 2 obróżki "gratis". 1. w barwach naszego Klubu Agility, a druga to plecionka (zajmuję się wyplataniem obróżek, więc głupio by było, gdyby moja własna sucza swojej plecionki nie miała, nie? :eviltong:). I to już koniec. :) Czas na fotki :cool3:

W plecionce:

W obroży "codziennej"

Komplet rolkowy

Szeleczki:

Komplecik elegancki:

Pozdrawiam serdecznie! :)

Posted

chi23 napisał(a):
Bobowita- śliczny ten komplecik wyjściowy:D:D:D I fajny kolor plecionki^^

Dzięki :) No ja też go strasznie lubię :loveu: Szkoda mi go na błoto i inne krzaki, więc jest wyjściowy :cool3::eviltong:

Endher napisał(a):
Bobowita,super macie zbiory :cool3:

He he, dzięki :) Tylko takie mało okazałe ;)

Posted

Endher napisał(a):
Bobowita,super macie zbiory :cool3:
Lucky,Taksowa(?) obróżka jest genialna ale ja najchętniej zobaczyłabym ją na modelce :diabloti:

Obróżkę robiłam ja :P
Na modelce może będzie jutro :)

Zapraszam do podpisu .