Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a_niusia napisał(a):
ej nie ma marty, wiec nie moge podjac decyzji...wez mi pomoz gops!!!

ktore kewiatki mam zamowic?
dobra...nie te pizamowe:)))

:evil_lol:
dla starszej

dla młodszej

według mnie tak będzie ładnie :lol:

Posted

a teraz doczytałam że to nie furkidz robi tylko to gotowce, kapa trochę że to nie jest napisane na www ani nigdzie.
I szkoda bo nie będziemy mogli mieć obroży na wymiar :/
Gops właśnie może być ciasne na Prince, tak to myślałam że mi zrobią na wymiar :(

Posted

gops napisał(a):
:evil_lol:
dla starszej

dla młodszej

według mnie tak będzie ładnie :lol:

no wlasnie ja chce tylko dla starszego tiamisia zamowic. myslisz, ze te kwiatuszki pierwsze sa bardziej dla damy?

dla mlodszej to ja mam duzo bardziej diabelski pomysl:))) gdybym chciala dwie obroze w te kwiatki, to byloby latwiej hehehe

Posted

dobra, zamawiam je...
i chyba sie skusze na 4 cm. jeszcze sie waham.

chcialam duchy, ale jednak bez przesady...mloda ma te obroze furkidz w potwory. jest tam minimalna liczba bialych wstawek. nie musze chyba mowic, ze juz w ogole nie sa biale. byc moze to przez to, ze ten pies jest ogolnie strasznie syfiasty, ale jednak...

Posted

anka11 napisał(a):
Vege, w ogole nie wyglada na 3cm :D

Haha, może dlatego, że na brzegach jest czarny materiał, którym jest podszyty spód optycznie zwęża obrożę na czarnej sierści ;-)

Posted

a_niusia napisał(a):

chcialam duchy, ale jednak bez przesady...mloda ma te obroze furkidz w potwory. jest tam minimalna liczba bialych wstawek. nie musze chyba mowic, ze juz w ogole nie sa biale. byc moze to przez to, ze ten pies jest ogolnie strasznie syfiasty, ale jednak...

radzę już teraz wyprać bo potem nie dopierzesz ;) poczytałam na innych forach że często się nie dopierają i tracą kolor więc lepiej oszczędzać :lol: ja nie zakładam moich furkidzów na błoto bo szkoda kasy jak się nie dopiorą .

Posted

nie jest tak zle-tego bialego jest dosyc malo na szczescie.
ale dlatego zrezygnowalam z duchow. moje psy sa na to za syfiaste.
chociaz te duszki sa bardzo, bardzo ladne.

Posted

AnIeLa napisał(a):
Marta. Znaczy TŻ Marty ;)

też się zastanawiałam czy nie kupić pejczy 4cm rogza do przeróbki ale spojrzałam że podrożył o 10zł :evil_lol: i to już się średnio opłaca bo w zologu mam za 48 czy49 zł .

Posted

gops napisał(a):
też się zastanawiałam czy nie kupić pejczy 4cm rogza do przeróbki ale spojrzałam że podrożył o 10zł :evil_lol: i to już się średnio opłaca bo w zologu mam za 48 czy49 zł .

niby gdzie to kupujecie?

no wez, 4 cm...no nie:))

Posted

a_niusia napisał(a):
niby gdzie to kupujecie?

no wez, 4 cm...no nie:))

allegro , wpisz sobie rogz i na pewno wyjdzie pejcze po 25zł u Marty można przerobić na obroże .
ja te 4cm rogzy trzymam dla młodego , suce nie zakładam za masywne na jej małą osóbke .
AnIeLa napisał(a):
My ze znajomą kupiłyśmy 2 smycze 25 mm. Jak dojdzie eco to będzie 3 cm-dla Nas idealna szerokość :)

aa myślałam że pejcze kupiłyście :) no tez dobry pomysł z tym podszyciem eko .

Posted

gops napisał(a):
allegro , wpisz sobie rogz i na pewno wyjdzie pejcze po 25zł u Marty można przerobić na obroże .
ja te 4cm rogzy trzymam dla młodego , suce nie zakładam za masywne na jej małą osóbke .

aa myślałam że pejcze kupiłyście :) no tez dobry pomysł z tym podszyciem eko .

Też o tym myślałam ale 25 zł za pejcz + przeróbka i wysyłka.A tu za 22 zł miałyśmy smycz na 2 obróżki. :)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Marta już wróciła z zakupów, z nowym podszyciem i nowymi kolorami eko skóry.... :diabloti:
ale o tym jutro:cool3:

i niby mamy do jutra czekać, tyle czasu ?! :P