a_niusia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 ej nie ma marty, wiec nie moge podjac decyzji...wez mi pomoz gops!!! ktore kewiatki mam zamowic? dobra...nie te pizamowe:))) Quote
KASIA&TOSIA Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 boskie są:))) ale bardzie podobają mi sie te geometryczne :)) Quote
gops Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 a_niusia napisał(a):ej nie ma marty, wiec nie moge podjac decyzji...wez mi pomoz gops!!! ktore kewiatki mam zamowic? dobra...nie te pizamowe:))) :evil_lol: dla starszej dla młodszej według mnie tak będzie ładnie :lol: Quote
Marchewkowy Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 a teraz doczytałam że to nie furkidz robi tylko to gotowce, kapa trochę że to nie jest napisane na www ani nigdzie. I szkoda bo nie będziemy mogli mieć obroży na wymiar :/ Gops właśnie może być ciasne na Prince, tak to myślałam że mi zrobią na wymiar :( Quote
a_niusia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 gops napisał(a)::evil_lol: dla starszej dla młodszej według mnie tak będzie ładnie :lol: no wlasnie ja chce tylko dla starszego tiamisia zamowic. myslisz, ze te kwiatuszki pierwsze sa bardziej dla damy? dla mlodszej to ja mam duzo bardziej diabelski pomysl:))) gdybym chciala dwie obroze w te kwiatki, to byloby latwiej hehehe Quote
gops Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 a no to jak dla starszej to koniecznie te 1 kwiatki właśnie , są takie elegancki :) Quote
a_niusia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 dobra, zamawiam je... i chyba sie skusze na 4 cm. jeszcze sie waham. chcialam duchy, ale jednak bez przesady...mloda ma te obroze furkidz w potwory. jest tam minimalna liczba bialych wstawek. nie musze chyba mowic, ze juz w ogole nie sa biale. byc moze to przez to, ze ten pies jest ogolnie strasznie syfiasty, ale jednak... Quote
vege* Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 anka11 napisał(a):Vege, w ogole nie wyglada na 3cm :D Haha, może dlatego, że na brzegach jest czarny materiał, którym jest podszyty spód optycznie zwęża obrożę na czarnej sierści ;-) Quote
gops Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 a_niusia napisał(a): chcialam duchy, ale jednak bez przesady...mloda ma te obroze furkidz w potwory. jest tam minimalna liczba bialych wstawek. nie musze chyba mowic, ze juz w ogole nie sa biale. byc moze to przez to, ze ten pies jest ogolnie strasznie syfiasty, ale jednak... radzę już teraz wyprać bo potem nie dopierzesz ;) poczytałam na innych forach że często się nie dopierają i tracą kolor więc lepiej oszczędzać :lol: ja nie zakładam moich furkidzów na błoto bo szkoda kasy jak się nie dopiorą . Quote
a_niusia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 nie jest tak zle-tego bialego jest dosyc malo na szczescie. ale dlatego zrezygnowalam z duchow. moje psy sa na to za syfiaste. chociaz te duszki sa bardzo, bardzo ladne. Quote
AnIeLa Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 A ja czekam na obróżki przerobione ze smyczy. Może w przyszłym tygodniu będą robione :lol: Quote
gops Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 AnIeLa napisał(a):A ja czekam na obróżki przerobione ze smyczy. Może w przyszłym tygodniu będą robione :lol: a kto przerabia ? Quote
AnIeLa Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 gops napisał(a):a kto przerabia ? Marta. Znaczy TŻ Marty ;) Quote
gops Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 AnIeLa napisał(a):Marta. Znaczy TŻ Marty ;) też się zastanawiałam czy nie kupić pejczy 4cm rogza do przeróbki ale spojrzałam że podrożył o 10zł :evil_lol: i to już się średnio opłaca bo w zologu mam za 48 czy49 zł . Quote
a_niusia Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 gops napisał(a):też się zastanawiałam czy nie kupić pejczy 4cm rogza do przeróbki ale spojrzałam że podrożył o 10zł :evil_lol: i to już się średnio opłaca bo w zologu mam za 48 czy49 zł . niby gdzie to kupujecie? no wez, 4 cm...no nie:)) Quote
AnIeLa Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 My ze znajomą kupiłyśmy 2 smycze 25 mm. Jak dojdzie eco to będzie 3 cm-dla Nas idealna szerokość :) Quote
gops Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 a_niusia napisał(a):niby gdzie to kupujecie? no wez, 4 cm...no nie:)) allegro , wpisz sobie rogz i na pewno wyjdzie pejcze po 25zł u Marty można przerobić na obroże . ja te 4cm rogzy trzymam dla młodego , suce nie zakładam za masywne na jej małą osóbke . AnIeLa napisał(a):My ze znajomą kupiłyśmy 2 smycze 25 mm. Jak dojdzie eco to będzie 3 cm-dla Nas idealna szerokość :) aa myślałam że pejcze kupiłyście :) no tez dobry pomysł z tym podszyciem eko . Quote
AnIeLa Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 gops napisał(a):allegro , wpisz sobie rogz i na pewno wyjdzie pejcze po 25zł u Marty można przerobić na obroże . ja te 4cm rogzy trzymam dla młodego , suce nie zakładam za masywne na jej małą osóbke . aa myślałam że pejcze kupiłyście :) no tez dobry pomysł z tym podszyciem eko . Też o tym myślałam ale 25 zł za pejcz + przeróbka i wysyłka.A tu za 22 zł miałyśmy smycz na 2 obróżki. :) Quote
Marta_Ares Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Marta już wróciła z zakupów, z nowym podszyciem i nowymi kolorami eko skóry.... :diabloti: ale o tym jutro:cool3: Quote
Lucky. Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Marta_Ares napisał(a):Marta już wróciła z zakupów, z nowym podszyciem i nowymi kolorami eko skóry.... :diabloti: ale o tym jutro:cool3: i niby mamy do jutra czekać, tyle czasu ?! :P Quote
gops Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 maluch jest świetny ! pudle są prześwietne po prostu :loveu: obroża tez fajna :lol: Quote
Yuveza Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 To my też sie pochwalimy naszą drugą obrożą na modelce :cool3: I przy okazji Nana w jelonkach z tego zamówienia:D Quote
Victoria Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 A co to za śliczny piesek w tych jelonkach?? :diabloti::lol: Hahah, Dotce świetnie pasują te kolorki, a na maluchu wreszcie coś widać ;) ale to już wiecie ;P Quote
Recommended Posts