Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przybywam znowu z prośbą o radę :lol:
Dla psa z szyją 53cm który rozmiar ElPerro powinnam wziąć?
65 cm : 46 cm - 54 cm
70 cm : 52 cm - 59 cm
Biorąc pod uwagę, że to rozstaw dziurek to chyba tą 65cm, nie?

Posted

[quote name='rashelek']Przybywam znowu z prośbą o radę :lol:
Dla psa z szyją 53cm który rozmiar ElPerro powinnam wziąć?
65 cm : 46 cm - 54 cm
70 cm : 52 cm - 59 cm
Biorąc pod uwagę, że to rozstaw dziurek to chyba tą 65cm, nie?[/QUOTE]

Ja bym wzięła 70 cm :)

Posted

mozesz do nich napisac i poprosić o rade, ew poprosić o inne dziurki, np. 70, ale z dziurkami od 50

jejuuu czekaam na ds i się doczekać nie mogę.. ;p
Marta miała fotki wstawić, ale coś ich nie widac :diabloti:

Posted

socurek - dziękuję :) właśnie właścicielka narzekała, że jej się od wszystkich guardów pies obciera i kołtuni na klacie tam gdzie łączenie, więc wymyśliłyśmy taki ochraniacz i jak narazie sprawuje się super :) zobaczymy jak w dłuższym użytkowaniu :)

Posted

[quote name='LadyS']I my z naszych szelek jesteśmy zadowoleni - tych na "piance", siodełkowych. Pies kąpał się w nich w morzu, w rzece, jedyne co, to się po prostu zabrudziły- będziemy je prać niedługo, jeszcze nie wiem, jak. Bardzo szybko schły, wszystko się ładnie obkruszało. Rzep z przodu ładnie trzyma, choć to on był moją największą "zmorą". Nic nie pordzewiało itd.

a skąd te szelki?

Posted

a ja chcę kupić jakieś szelki i myślę o trixie bo chodzi o takie do 50zł , żeby szkoda nie było , ale guardy tym razem i w sumie wybór strasznie kiepski prócz trixie nic nie ma.

Posted

gops, ja mam takie szelki, na mojego psa są dobre. Ja mam rozmiar 60-90cm (albo 50-80cm, już nie pamiętam), bodaj, obręcz z przodu ma 72cm od zewnętrznej strony, więc pewnie coś koło 70cm +/- od wewnętrznej. Mi się one podobają i z kroju i z jakości.

Posted

[quote name='gato']gops, ja mam takie szelki, na mojego psa są dobre. Ja mam rozmiar 60-90cm (albo 50-80cm, już nie pamiętam), bodaj, obręcz z przodu ma 72cm od zewnętrznej strony, więc pewnie coś koło 70cm +/- od wewnętrznej. Mi się one podobają i z kroju i z jakości.
masz foto ? kurcze 70cm to bardzo dużo ! moja ma tam może z 55cm ...