Pikuśś Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dublin Dogi są fajne, ale tyle nie dam za obrożę :P Quote
bazylowa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='AnIeLa']Ale to są stare laby z tasiemką ozdobną w kolorze ciężkim do połączenia z tasiemką nośną. Amarzą się Nam takie piękne jak mają Flaty,Goldeny etc. :)[/QUOTE] Gadzeciaki w końcu podjęły męską decyzję i biorą się za laby i haszczaki, a w następnej kolejności za nowe weimary. I w ogóle to już tylko chwilkę będą gadżeciakami, ale o tym kiedy indziej ;) Quote
MaDi Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Witajcie mam do Was ogromną prośbę, potrzebuje mega pilnie obroży, szelek i smyczy dla 5 psów w typie owczarków porzuconych w lesie. Może ktoś jest w stanie pomóc? Rzeczy mogą być oczywiście używane, mile widziane będą w szczególności szelki typu guard. Watek psiaków: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229494-Z-pseudohodolwi-do-lasu-Potrzebna-pomoc! Quote
drzalka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='bazylowa']Gadzeciaki w końcu podjęły męską decyzję i biorą się za laby i haszczaki, a w następnej kolejności za nowe weimary. I w ogóle to już tylko chwilkę będą gadżeciakami, ale o tym kiedy indziej ;)[/QUOTE] No nie no, poprawiacie stare wzorki, a bokserów nie zrobicie :D Quote
bazylowa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='drzalka']No nie no, poprawiacie stare wzorki, a bokserów nie zrobicie :D[/QUOTE] No dobra! Dorzucamy po weimarach ;) Tylko najpierw musimy się uporać z bierzącymi sprawami. Wzięłysmy sobie za dużo roboty na raz i mamy takie tyły, że szok... W ogóle to nie było mnie tu ze 3 tygodnie i katastrofa... ze sto stron naklepaliście :lying::flaming: Quote
klaudia&Manta Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ja tylko z uwagą , bo coś mi mignęło że ktoś Hamilton'a wspominał . Ostatnio miałyśmy , mój wymarzony róź - wyglądała rewelacyjnie , ale miała jedną podstawową wadę - rozpinała się . I to nie przy ciągnięciu , szrpaniu czy coś , tak po prostu przy bieganiu , pływaniu - poszła na dno :( Quote
w deszczu rosnę Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Pikuś, zależy jakiego masz psa. Ja mam wodno - błotnego i nie żałuję ani złotówki wydanej na Dublina. Ostatnio go porządnie wyszorowałam szczotą i proszkiem i znowu wygląda jak nowy. Wcale nie wiele tańsze odblaski Rogza po kilku miesiącach wyglądały jak szmatki. Quote
drzalka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='bazylowa']No dobra! Dorzucamy po weimarach ;) Tylko najpierw musimy się uporać z bierzącymi sprawami. Wzięłysmy sobie za dużo roboty na raz i mamy takie tyły, że szok... W ogóle to nie było mnie tu ze 3 tygodnie i katastrofa... ze sto stron naklepaliście :lying::flaming:[/QUOTE] Spoko, może nie macie zainteresowania na boksie, tzn nikt nie pyta ? Może puszcze famę po znajomych, bo ja to tak tylko smycz do kluczy np :P Mnie nie było tydzień z hakiem i wertowałam strony zatrzymując się w większości tylko na zdjęciach :P Quote
Pikuśś Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 w deszczu rosnę możliwe, nie neguję tego, po prostu mówię, że dla mnie za drogo ;) A na błotno-wodne wyprawy można też stosować inne obroże :) bazylowa a nie macie szerszych i większych jamników? :D Quote
bazylowa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='drzalka']Spoko, może nie macie zainteresowania na boksie, tzn nikt nie pyta ? Może puszcze famę po znajomych, bo ja to tak tylko smycz do kluczy np :P Mnie nie było tydzień z hakiem i wertowałam strony zatrzymując się w większości tylko na zdjęciach :P[/QUOTE] Mamy boskiolęk związany z ogonami i uszami. Sądząc po tym co się dzieje w świecie wyżłów w tym temacie, to może być ciężko wszystkim dogodzić ;) [quote name='Pikuśś'] bazylowa a nie macie szerszych i większych jamników? :D[/QUOTE] Może być 2cm, wtedy jest sporo kolorów podkładów do wyboru. Quote
Pikuśś Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='bazylowa']Może być 2cm, wtedy jest sporo kolorów podkładów do wyboru.[/QUOTE] gdzie można zobaczyć podkłady? :) Quote
anetta Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Marta_Ares']klipsy odblaskowe do obroży na kleszcze :)[/QUOTE] Oooo, a gdzie takie coś można dostać, pierwszy raz o tym słyszę :cool3: Quote
bazylowa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Pikuśś']gdzie można zobaczyć podkłady? :) Quote
Talucha Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='anetta']Oooo, a gdzie takie coś można dostać, pierwszy raz o tym słyszę :cool3:[/QUOTE] Są dołączone do obroży foresto :) Quote
necianeta89 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 A ja się doczekać nie mogę cudów od Marty, to moje 1 zamówienie, więc zaraz zwariuje chyba :diabloti: Quote
naoomi Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ktoś szukał ostatnio czerwonego kompletu dla spaniela, może taki? Quote
gato Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Wstawiam dla Marty sówkowe trio, najpierw damy w różu: Vegsonik i Szopik oraz jedynego mężczyznę w towarzystwie ;) Obroże są bardzo fajne, wzorek jest bardzo, bardzo ładny! Dziękujemy! Mamy tylko jedno zastrzeżenie odnośnie obróżek 2,5cm - dla mnie są trochę za sztywne (co widać na zdjęciu Vegi, bo obroża nie jest odpowiednio wyregulowana i wisi sobie w powietrzu, a nie dopasowuje się do szyi psa ;) ). Poza tym - super i na pewno kiedyś skusimy się na coś jeszcze :diabloti: . Zdjęcia oczywiście można ukraść do galerii zadowolonych użytkowników. Quote
Aysel Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='MakeBelieve']Tak myślałam.. Więc hamilton odpada. A te co pokazałaś to dzięki, ale nie lubię z nitami :) Chyba zostaje mi tylko rogz.. Ehh -.-[/QUOTE] Hamilton ma też takie 1 cm zapinane na nity, ale na zatrzask z tego co wiem też. Kupowałam, dwie moje chi mają od paru miesięcy i żadnego zadrapania na obróżce, a noszą je codziennie. Quote
socurek Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Przyszedł do nas Pan Listonosz :) Bardzo się zawiodłam na Rogzie S... w sumie myślałam, że jednak będzie choć odrobinę solidniejszy... Chyba niedługo się mała nim pocieszy. Za to obrożę od Naoomi już może nosić na maksymalnym pomniejszeniu :) super, bo nie mogłabym się doczekać, żeby ją w nią ubrać :) Jakość zdjęć taka sobie, ale modelka nie chciała współpracować, a ja się bardzo chciałam pochwalić... Quote
MakeBelieve Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 (edited) Ale ja po 1 mówiłam o smyczy, a po drugie właśnie nie lubię nitów.. Nie klamerki w obroży, ale nity, którymi 'spina się' materiał. EDIT: Ostateczny pojedynek: rogz miękkie i lekkie 1 cm czy el perro 1,5 cm? Do obroży pomarańczowej z bandamkę Edited July 18, 2012 by MakeBelieve Quote
Lucky. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 doszły do mnie szelki trixie, w sumie nawet fajne. a obrożki z siateczką dalej nie ma ... Quote
vege* Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='Lucky.']doszły do mnie szelki trixie, w sumie nawet fajne. [/QUOTE] Pokaż jak Megi w nich wygląda :-) Quote
chrupcia Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='MakeBelieve'] EDIT: Ostateczny pojedynek: rogz miękkie i lekkie 1 cm czy el perro 1,5 cm? Do obroży pomarańczowej z bandamkę[/QUOTE] myślę, że to TY powinnaś podjąć decyzję co Ci się bardziej podoba. Quote
Recommended Posts