Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie do posiadaczy furkidzow polzaciskowych.
Czy wyciera wam sie ta czesc zaciskowa?
Kundel nosil teraz rowno przez tydzien na zmiane z szelami obrozee green pearl furkidza i sie wlasnie zaczelo wycierac. Co dziwne obroza jest w miare czysta i sie strasznie nie brudzi ladnie sie trzyma oprocz tej czesci zaciskowej

Posted

[quote name='Chefrenek']No dla buldoga, ze złotym karabińczykiem i najlepiej z rzemienia :D[/QUOTE]

Ok, spróbuję.
Nie obiecuję, że będą z taką ilością koralików (największy otwór ma 4cm), ale postaram się ;)

Odezwę się jak zrobię :)

Posted

[quote name='Unbelievable']jak obroża jest sztywna to się zgina z trudnością
sztywne jest np. lupine, natomiast rogz lekki i miękki nie jest sztywny

tyle ode mnie, obroża z podwójnej taśmy nie może być nie-sztywna[/QUOTE]

ja mam taka jedna obroze od marty 3 cm, tasma turkusowa naszyta na tasme czarna i ta obroza jest bardzo miekka.

Posted

Mi się nic nie wyciera :)

Wczoraj znalazłam Spicy! Furkidz w bagażniku umazaną jakimś olejem :angryy: Myślałam, że tego durnia powieszę nie powiem za co..
Dzisiaj będę prać, ciekawe, czy coś to da..

Posted

[quote name='anka11']Dog Style tez maja ten material w ciemne prosiaki ;)[/QUOTE]

Materiał widziałam obróżki z niego jeszcze nie ;)

Szkoda że wcześniej nie trafiłam na te psie top trendy :evil_lol: Może Oni zechcą zrobić tasiemki Labradorom :cool3:

Posted

[quote name='Aleks89']Tak odrzuciła moje oświadczyny więc się mszczę :P
A teraz mi Gopsowa istoto powiedz jak z czyszczeniem i czy mocno łapie brud el perro ,bo tak myśle żeby zamówić moim debilom jakieś soczyste kolorki tylko oni są wiecznie uwalani jak świnie.[/QUOTE]
brudzi się jak cholera(mi się nawet od okucia brudził) ale po wypraniu jak nowa zawsze :) nie mechaci się ani nic z tych rzeczy .
ja el perro polecam .

Posted

[quote name='Unbelievable']to obie taśmy muszą być bardzo cieniutkie :)[/QUOTE]

tak wlasnie sadze.

mam tez taka sama obroze z pojedynczej tasmy limonkowej i nie jest ona duzo ciensza niz ta podwojna.

a np. tasmy rogza nie sa wcale jakies szczegolnie cienkie, a te obroze to juz calkiem trudno nazwac sztywnymi. i to wszystkie, nie tylko miekkie i lekkie.

Posted

[quote name='AnIeLa']
Szkoda że wcześniej nie trafiłam na te psie top trendy :evil_lol: Może Oni zechcą zrobić tasiemki Labradorom :cool3:[/QUOTE]
przecież gadżeciaki zrobiły dla labów

Posted

[quote name='Sorata']przecież gadżeciaki zrobiły dla labów[/QUOTE]

Ale to są stare laby z tasiemką ozdobną w kolorze ciężkim do połączenia z tasiemką nośną. Amarzą się Nam takie piękne jak mają Flaty,Goldeny etc. :)

Posted

[quote name='a_niusia']ja mam taka jedna obroze od marty 3 cm, tasma turkusowa naszyta na tasme czarna i ta obroza jest bardzo miekka.
tylko że tam jest cieniutka taśma naszyta na grubszą, ale miękką taśmę ;)

był pomarańcz, czas na turkus :diabloti:

i paseczki

Posted

[quote name='rossa_']Druga zdecydowanie :D[/QUOTE]
teraz się zorientowałam że one są zwężane na klamrze :roll:
kurczę a tak miałam ochotę na skóre , suka na tchawicy musi mieć min te 2,5cm a tam sie akurat zwęża w wozie :shake:

swoją drogą są dośc tanie na allegro taki rozmiar jak na moją do 55zł można kupić .

Posted

moim zdaniem tylko ostatnia.

a u nas byl pan listonosz. modelki jeszcze nie zdazyly wyschnac po porannym spacerze. szczegolnie mlodsza:))

monstery i zabki

Uploaded with ImageShack.us

zabki

monstery

oczywiscie jestem zachwycona tymi obrozami. nasze pierwsze maringale, szerokosc 3 cm.
szczegolnie zabki sa bardzo fajne, ale za to monstery oddaja osobowosc mojego mlodszego psa:)))

Posted

[quote name='Victoria']2 <3 blablablablablablabla

[quote name='Pestka']Też jestem za drugą, lubie ten typ :evil_lol:
dzięki dziewczyny za radę ale niestety jednak odpadają te obroże są za wąskie na tchawicy , a szkoda :roll: