Kirinna Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Mam pytanie do posiadaczy furkidzow polzaciskowych. Czy wyciera wam sie ta czesc zaciskowa? Kundel nosil teraz rowno przez tydzien na zmiane z szelami obrozee green pearl furkidza i sie wlasnie zaczelo wycierac. Co dziwne obroza jest w miare czysta i sie strasznie nie brudzi ladnie sie trzyma oprocz tej czesci zaciskowej Quote
Aysel Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Chefrenek']No dla buldoga, ze złotym karabińczykiem i najlepiej z rzemienia :D[/QUOTE] Ok, spróbuję. Nie obiecuję, że będą z taką ilością koralików (największy otwór ma 4cm), ale postaram się ;) Odezwę się jak zrobię :) Quote
a_niusia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Unbelievable']jak obroża jest sztywna to się zgina z trudnością sztywne jest np. lupine, natomiast rogz lekki i miękki nie jest sztywny tyle ode mnie, obroża z podwójnej taśmy nie może być nie-sztywna[/QUOTE] ja mam taka jedna obroze od marty 3 cm, tasma turkusowa naszyta na tasme czarna i ta obroza jest bardzo miekka. Quote
Ewa&Duffel Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Możecie podać linka do tego PsieTopTrendy na facebooku ? nie mogę znaleźć, a na ich stronie nic praktycznie nie ma... Quote
omry Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Mi się nic nie wyciera :) Wczoraj znalazłam Spicy! Furkidz w bagażniku umazaną jakimś olejem :angryy: Myślałam, że tego durnia powieszę nie powiem za co.. Dzisiaj będę prać, ciekawe, czy coś to da.. Quote
AnIeLa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='anka11']Dog Style tez maja ten material w ciemne prosiaki ;)[/QUOTE] Materiał widziałam obróżki z niego jeszcze nie ;) Szkoda że wcześniej nie trafiłam na te psie top trendy :evil_lol: Może Oni zechcą zrobić tasiemki Labradorom :cool3: Quote
anka11 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 https://www.facebook.com/PsieTopTrendy mam ochote na kropki od Taks... Quote
Unbelievable Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='a_niusia']ja mam taka jedna obroze od marty 3 cm, tasma turkusowa naszyta na tasme czarna i ta obroza jest bardzo miekka.[/QUOTE] to obie taśmy muszą być bardzo cieniutkie :) Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Aleks89']Tak odrzuciła moje oświadczyny więc się mszczę :P A teraz mi Gopsowa istoto powiedz jak z czyszczeniem i czy mocno łapie brud el perro ,bo tak myśle żeby zamówić moim debilom jakieś soczyste kolorki tylko oni są wiecznie uwalani jak świnie.[/QUOTE] brudzi się jak cholera(mi się nawet od okucia brudził) ale po wypraniu jak nowa zawsze :) nie mechaci się ani nic z tych rzeczy . ja el perro polecam . Quote
a_niusia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Unbelievable']to obie taśmy muszą być bardzo cieniutkie :)[/QUOTE] tak wlasnie sadze. mam tez taka sama obroze z pojedynczej tasmy limonkowej i nie jest ona duzo ciensza niz ta podwojna. a np. tasmy rogza nie sa wcale jakies szczegolnie cienkie, a te obroze to juz calkiem trudno nazwac sztywnymi. i to wszystkie, nie tylko miekkie i lekkie. Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 miękki jest furkidz , sztywny był lupine , el perro jest pomiędzy według mnie .;) Quote
anna35-1974 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Kurde,ja mam 4 el perro (3-4 cm,1-5 cm) i nie uważam,żeby były jakoś wyjątkowo sztywne?Zresztą z czasem miękkną od uzytkowania,haha Quote
marta_gp Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='AnIeLa'] Szkoda że wcześniej nie trafiłam na te psie top trendy :evil_lol: Może Oni zechcą zrobić tasiemki Labradorom :cool3:[/QUOTE] przecież gadżeciaki zrobiły dla labów Quote
AnIeLa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Sorata']przecież gadżeciaki zrobiły dla labów[/QUOTE] Ale to są stare laby z tasiemką ozdobną w kolorze ciężkim do połączenia z tasiemką nośną. Amarzą się Nam takie piękne jak mają Flaty,Goldeny etc. :) Quote
Marta_Ares Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='a_niusia']ja mam taka jedna obroze od marty 3 cm, tasma turkusowa naszyta na tasme czarna i ta obroza jest bardzo miekka. tylko że tam jest cieniutka taśma naszyta na grubszą, ale miękką taśmę ;) był pomarańcz, czas na turkus :diabloti: i paseczki Quote
a_niusia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 no i bardzo dobrze-doskonala konstrukcja:)))) kuuurde ten turkus... ale i tak wiecie, na co ja czekam:))))) Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 która njalepsza? to są wozy , naszło mnie na skórę Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='rossa_']Druga zdecydowanie :D[/QUOTE] teraz się zorientowałam że one są zwężane na klamrze :roll: kurczę a tak miałam ochotę na skóre , suka na tchawicy musi mieć min te 2,5cm a tam sie akurat zwęża w wozie :shake: swoją drogą są dośc tanie na allegro taki rozmiar jak na moją do 55zł można kupić . Quote
a_niusia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 moim zdaniem tylko ostatnia. a u nas byl pan listonosz. modelki jeszcze nie zdazyly wyschnac po porannym spacerze. szczegolnie mlodsza:)) monstery i zabki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us zabki Uploaded with ImageShack.us monstery oczywiscie jestem zachwycona tymi obrozami. nasze pierwsze maringale, szerokosc 3 cm. szczegolnie zabki sa bardzo fajne, ale za to monstery oddaja osobowosc mojego mlodszego psa:))) Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Victoria']2 <3 blablablablablablabla [quote name='Pestka']Też jestem za drugą, lubie ten typ :evil_lol: dzięki dziewczyny za radę ale niestety jednak odpadają te obroże są za wąskie na tchawicy , a szkoda :roll: Quote
Recommended Posts