AnIeLa Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Czy el perro są bardzo sztywne? Chciałabym zamówić taką dla mojego łobuza ale nie lubię sztywnych obróżek. Quote
gops Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ja miałam 3cm z podwójnej taśmy i nie była sztywna, jak dla mnie w sam raz , może 4cm są sztywniejsze nie wiem . Quote
Aysel Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Chefrenek']A smyczki do łańcuszków wystawowych robisz?[/QUOTE] Tak, nie byłoby większego problemu, tylko musiałabym kupić karabińczyki :) No i dla jakiego psa, jeśli dla buldożków to nie wiem czy satynowy sznurek 2-3 mm nie będzie za słaby? :) Wydaje mi się, że nie, ale lepiej 'dmuchać na zimne'. Mogę ewentualnie zrobić, wysłać - jeśli nie będzie pasować to odeślesz a ja odeślę kasę :) Quote
Chefrenek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Aysel']Tak, nie byłoby większego problemu, tylko musiałabym kupić karabińczyki :) No i dla jakiego psa, jeśli dla buldożków to nie wiem czy satynowy sznurek 2-3 mm nie będzie za słaby? :) Wydaje mi się, że nie, ale lepiej 'dmuchać na zimne'. Mogę ewentualnie zrobić, wysłać - jeśli nie będzie pasować to odeślesz a ja odeślę kasę :)[/QUOTE] No dla buldoga, ze złotym karabińczykiem i najlepiej z rzemienia :D Quote
AnIeLa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='zaba14']te podszyte 2 warstwami sa sztywne[/QUOTE] [quote name='gops']ja miałam 3cm z podwójnej taśmy i nie była sztywna, jak dla mnie w sam raz , może 4cm są sztywniejsze nie wiem .[/QUOTE] Dziękuję za odpowiedzi. Wiem że nic nie wiem :evil_lol: Myślałam właśnie nad 3 cm. Poczekam może jeszcze ktoś się wypowie. Quote
Ewa&Duffel Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Ja miałam 3 cm El Perro i ta obroża była bardzo sztywna. A specjalnie prosiłam o wersję z podwójnej, a nie potrójnej taśmy. Więc ta z potrójnej to już w ogóle musi być baaardzo sztywna :evil_lol: Quote
Kajusza Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 potrójna 4cm jest sztywna .... rozłożona nie leży płasko tylko jak półkole ;-) Podwójna 2,5cm jest fajna i taka akurat, nie szmatka i nie sztywna.... wg mnie oczywiście ;-) Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Kajusza']potrójna 4cm jest sztywna .... rozłożona nie leży płasko tylko jak półkole ;-) Podwójna 2,5cm jest fajna i taka akurat, nie szmatka i nie sztywna.... wg mnie oczywiście ;-)[/QUOTE] taka sama jak 2,5 jest 3cm bo miałam obie i jak dla mnie obie są w sam raz:) Quote
chrupcia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Chefrenek']A smyczki do łańcuszków wystawowych robisz? chefrenek, a w temacie łańcuszków wystawowych to gdzie takowe można kupić. Możesz podać mi linka do jakiegoś sklepu ? :) Quote
Marta_Ares Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='gops']taka sama jak 2,5 jest 3cm bo miałam obie i jak dla mnie obie są w sam raz:)[/QUOTE] nie do końca taka sama. Zależy od obroży jedne 3cm robią z taśm podwójnie zszytych o szerokości 3cm, a inne robią z 2taśm naszytych koło siebie o szerokości 1,5cm- i ta wersja raczej na pewno jest sztywna Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Marta_Ares']nie do końca taka sama. Zależy od obroży jedne 3cm robią z taśm podwójnie zszytych o szerokości 3cm, a inne robią z 2taśm naszytych koło siebie o szerokości 1,5cm- i ta wersja raczej na pewno jest sztywna ja miałam 3 cm z dwóch 1,5cm i nie była sztywna :) bardzo fajną obroże znalazłam na fejsie , dog frisbee Quote
Aleks89 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Marta-przecież Gops zawsze ma inaczej niż wszyscy :P Jeszcze nie przywykłaś? Quote
a_niusia Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Aleks89']Marta-przecież Gops zawsze ma inaczej niż wszyscy :P Jeszcze nie przywykłaś?[/QUOTE] alez ty zlosliwy:)))) Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Aleks89']Marta-przecież Gops zawsze ma inaczej niż wszyscy :P Jeszcze nie przywykłaś? widocznie każdy uważa słowo sztywne za co inengo , dla mnie coś jest sztywne jak ciężko się układa na szyi , odstaję , źle się zgina a obroża el perro 3cm z dwóch 1,5cm nie jest taka Uploaded with ImageShack.us Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='a_niusia']alez ty zlosliwy:))))[/QUOTE] przyzwyczajaj się :evil_lol: w sumie to zaczynało być nudno już :lol: Quote
paulaa. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='gops']ja miałam 3 cm z dwóch 1,5cm i nie była sztywna :) bardzo fajną obroże znalazłam na fejsie , dog frisbee co to za firma ? ;) Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='paulaa.']co to za firma ? ;)[/QUOTE] psie top trendy , tak mają na fejsie napisane . Quote
AnIeLa Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 (edited) psie top trendy fajne ma obróżki :) Prosiaki jakie fajne.Szkoda że różowe to jest super :D Edited July 17, 2012 by AnIeLa Quote
omry Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Aleks89']Marta-przecież Gops zawsze ma inaczej niż wszyscy :P Jeszcze nie przywykłaś?[/QUOTE] A Ty masz do gops jakiś większy problem, czy co? Bo trochę śmiesznie :lol: Quote
gops Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='omry']A Ty masz do gops jakiś większy problem, czy co? Bo trochę śmiesznie :lol:[/QUOTE] taki typ człowieka co się lubi czepiać , ja się zdążyłam przyzwyczaić nawet :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 jak obroża jest sztywna to się zgina z trudnością sztywne jest np. lupine, natomiast rogz lekki i miękki nie jest sztywny tyle ode mnie, obroża z podwójnej taśmy nie może być nie-sztywna Quote
Aleks89 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Tak odrzuciła moje oświadczyny więc się mszczę :P A teraz mi Gopsowa istoto powiedz jak z czyszczeniem i czy mocno łapie brud el perro ,bo tak myśle żeby zamówić moim debilom jakieś soczyste kolorki tylko oni są wiecznie uwalani jak świnie. Quote
anka11 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dog Style tez maja ten material w ciemne prosiaki ;) Quote
Recommended Posts