Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chefrenek']A smyczki do łańcuszków wystawowych robisz?[/QUOTE]

Tak, nie byłoby większego problemu, tylko musiałabym kupić karabińczyki :)
No i dla jakiego psa, jeśli dla buldożków to nie wiem czy satynowy sznurek 2-3 mm nie będzie za słaby? :) Wydaje mi się, że nie, ale lepiej 'dmuchać na zimne'. Mogę ewentualnie zrobić, wysłać - jeśli nie będzie pasować to odeślesz a ja odeślę kasę :)

Posted

[quote name='Aysel']Tak, nie byłoby większego problemu, tylko musiałabym kupić karabińczyki :)
No i dla jakiego psa, jeśli dla buldożków to nie wiem czy satynowy sznurek 2-3 mm nie będzie za słaby? :) Wydaje mi się, że nie, ale lepiej 'dmuchać na zimne'. Mogę ewentualnie zrobić, wysłać - jeśli nie będzie pasować to odeślesz a ja odeślę kasę :)[/QUOTE]

No dla buldoga, ze złotym karabińczykiem i najlepiej z rzemienia :D

Posted

[quote name='zaba14']te podszyte 2 warstwami sa sztywne[/QUOTE]

[quote name='gops']ja miałam 3cm z podwójnej taśmy i nie była sztywna, jak dla mnie w sam raz , może 4cm są sztywniejsze nie wiem .[/QUOTE]

Dziękuję za odpowiedzi. Wiem że nic nie wiem :evil_lol:

Myślałam właśnie nad 3 cm. Poczekam może jeszcze ktoś się wypowie.

Posted

Ja miałam 3 cm El Perro i ta obroża była bardzo sztywna. A specjalnie prosiłam o wersję z podwójnej, a nie potrójnej taśmy. Więc ta z potrójnej to już w ogóle musi być baaardzo sztywna :evil_lol:

Posted

potrójna 4cm jest sztywna .... rozłożona nie leży płasko tylko jak półkole ;-) Podwójna 2,5cm jest fajna i taka akurat, nie szmatka i nie sztywna.... wg mnie oczywiście ;-)

Posted

[quote name='Kajusza']potrójna 4cm jest sztywna .... rozłożona nie leży płasko tylko jak półkole ;-) Podwójna 2,5cm jest fajna i taka akurat, nie szmatka i nie sztywna.... wg mnie oczywiście ;-)[/QUOTE]
taka sama jak 2,5 jest 3cm bo miałam obie i jak dla mnie obie są w sam raz:)

Posted

[quote name='Chefrenek']A smyczki do łańcuszków wystawowych robisz?
chefrenek, a w temacie łańcuszków wystawowych to gdzie takowe można kupić. Możesz podać mi linka do jakiegoś sklepu ? :)

Posted

[quote name='gops']taka sama jak 2,5 jest 3cm bo miałam obie i jak dla mnie obie są w sam raz:)[/QUOTE]

nie do końca taka sama. Zależy od obroży jedne 3cm robią z taśm podwójnie zszytych o szerokości 3cm, a inne robią z 2taśm naszytych koło siebie o szerokości 1,5cm- i ta wersja raczej na pewno jest sztywna

Posted

[quote name='Marta_Ares']nie do końca taka sama. Zależy od obroży jedne 3cm robią z taśm podwójnie zszytych o szerokości 3cm, a inne robią z 2taśm naszytych koło siebie o szerokości 1,5cm- i ta wersja raczej na pewno jest sztywna
ja miałam 3 cm z dwóch 1,5cm i nie była sztywna :)

bardzo fajną obroże znalazłam na fejsie , dog frisbee

Posted

[quote name='Aleks89']Marta-przecież Gops zawsze ma inaczej niż wszyscy :P Jeszcze nie przywykłaś?
widocznie każdy uważa słowo sztywne za co inengo , dla mnie coś jest sztywne jak ciężko się układa na szyi , odstaję , źle się zgina a obroża el perro 3cm z dwóch 1,5cm nie jest taka

Uploaded with ImageShack.us

Posted

[quote name='Aleks89']Marta-przecież Gops zawsze ma inaczej niż wszyscy :P Jeszcze nie przywykłaś?[/QUOTE]

A Ty masz do gops jakiś większy problem, czy co? Bo trochę śmiesznie :lol:

Posted

[quote name='omry']A Ty masz do gops jakiś większy problem, czy co? Bo trochę śmiesznie :lol:[/QUOTE]
taki typ człowieka co się lubi czepiać , ja się zdążyłam przyzwyczaić nawet :evil_lol:

Posted

Tak odrzuciła moje oświadczyny więc się mszczę :P
A teraz mi Gopsowa istoto powiedz jak z czyszczeniem i czy mocno łapie brud el perro ,bo tak myśle żeby zamówić moim debilom jakieś soczyste kolorki tylko oni są wiecznie uwalani jak świnie.