Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla mnie el perro :D

Ciekawe czy Marta wrzuci tutaj jakieś przedwysyłkowe foty naszego zamówienia :evil_lol: strasznie się nie mogę doczekać i chętnie bym je zobaczyła :diabloti:

Posted

[quote name='Victoria']

Ciekawe czy Marta wrzuci tutaj jakieś przedwysyłkowe foty naszego zamówienia :evil_lol: strasznie się nie mogę doczekać i chętnie bym je zobaczyła :diabloti:[/QUOTE]
Ty nie mow nic, ja to juz w ogóle :eviltong:

Posted

[quote name='anetta']

Gops, ja bym brała brązowo-turkusową :cool3:

ja się jeszcze zastanawiam co wziąć , podobaja mi się jeszcze te wzory w kratke , no nic zobaczymy .

Posted

w sumie turkus, zieleń neonka, jelonki na niebieskiej z oliwkową eko i więcej nie pamiętam xd

Westie Justa - Ej, czemu masz bardziej się niecierpliwić..? hyy?? :razz: I tak pierwsza je zobaczysz ;]

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Jednak nie kupiłam bodyguardów dla Frania, ale za to dostał od mojej mamy na urodziny takie szele, świetne są!

Do tego mam jeszcze smycz.:cool3:

Co to za szelaski? Świetne są! :loveu: I super Franiowi pasują.

Posted

[quote name='Victoria']w sumie turkus, zieleń neonka, jelonki na niebieskiej z oliwkową eko i więcej nie pamiętam xd

Westie Justa - Ej, czemu masz bardziej się niecierpliwić..? hyy?? :razz: I tak pierwsza je zobaczysz ;]

Czekanie zawsze jest najgorsze :evil_lol:

Posted

[quote name='gops']
chyba że mówisz o klamrach z chaby czy czegoś tej wytrzymałości , ja mówię o klamrach jak el perro, czy DS .

Nie, nigdy nie miałam klamer z chaby :)
Rogz, lupine.
Ostatnio wszystkie psy mają Hamiltona i baardzo polecam.
Nie ciapkają się, są bardzo mocne, zatrzaski bardzo wytrzymałe (mój dog wazy 75 kg i bywa że ciągnie jak traktor jak bardzo mu się ktoś spodoba;)).
No i są niedrogie.

Czy kogoś może interesują ringówki hand made? ;)
Narazie skupiam się na mniejszych rasach, ale już niedługo będą ringówki dla większych ;)

Trochę z nich (zainteresowanych proszę o kontakt na pw ;))

A no i za jakieś parę dni wstawię swoję wypociny jeśli chodzi o obroże - mam super plan zrobić taką świetną dla bardzo dużych psów ;) Ocenicie czy ładna czy nie ;)

Posted

[quote name='Aysel']Nie, nigdy nie miałam klamer z chaby :)
Rogz, lupine.
Ostatnio wszystkie psy mają Hamiltona i baardzo polecam.
Nie ciapkają się, są bardzo mocne, zatrzaski bardzo wytrzymałe (mój dog wazy 75 kg i bywa że ciągnie jak traktor jak bardzo mu się ktoś spodoba;)).
No i są niedrogie.

Czy kogoś może interesują ringówki hand made? ;)
Narazie skupiam się na mniejszych rasach, ale już niedługo będą ringówki dla większych ;)

Trochę z nich (zainteresowanych proszę o kontakt na pw ;))

A no i za jakieś parę dni wstawię swoję wypociny jeśli chodzi o obroże - mam super plan zrobić taką świetną dla bardzo dużych psów ;) Ocenicie czy ładna czy nie ;)

A smyczki do łańcuszków wystawowych robisz?