anka11 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 mi sie podoba najbardziej w pierwszej i ostatniej ;) Quote
Marchewkowy Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='anka11']mi sie podoba najbardziej w pierwszej i ostatniej ;)[/QUOTE] mnie też :lol: Quote
Victoria Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Dla mnie el perro :D Ciekawe czy Marta wrzuci tutaj jakieś przedwysyłkowe foty naszego zamówienia :evil_lol: strasznie się nie mogę doczekać i chętnie bym je zobaczyła :diabloti: Quote
MakeBelieve Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/RibbonkiWzory Ma ktoś pomysł jaka tasiemka (w opcję wchodza jedynie te 1,2 cm) i jaki podklad? Kolory każde dostepne :) Quote
Milena9 Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Dziękuję za odpowiedzi :) Wygrywa 1 Czaszki w sumie oddają charakterek Sary i trafiają w mój gust :diabloti: Quote
anetta Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Co to jest to plastikowe(?)? http://img401.imageshack.us/img401/8206/img9505.jpg Fajnie w łapkach wygląda. Gops, ja bym brała brązowo-turkusową :cool3: Quote
Marta_Ares Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 klipsy odblaskowe do obroży na kleszcze :) Quote
Yuveza Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Victoria'] Ciekawe czy Marta wrzuci tutaj jakieś przedwysyłkowe foty naszego zamówienia :evil_lol: strasznie się nie mogę doczekać i chętnie bym je zobaczyła :diabloti:[/QUOTE] Ty nie mow nic, ja to juz w ogóle :eviltong: Quote
DomixX Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='westie_justa']Ty nie mow nic, ja to juz w ogóle :eviltong:[/QUOTE] Co zamówiliście dziewczyny ? :cool3: Quote
gops Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='anetta'] Gops, ja bym brała brązowo-turkusową :cool3: ja się jeszcze zastanawiam co wziąć , podobaja mi się jeszcze te wzory w kratke , no nic zobaczymy . Quote
FredziaFredzia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Jednak nie kupiłam bodyguardów dla Frania, ale za to dostał od mojej mamy na urodziny takie szele, świetne są! Do tego mam jeszcze smycz.:cool3: Quote
Victoria Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 w sumie turkus, zieleń neonka, jelonki na niebieskiej z oliwkową eko i więcej nie pamiętam xd Westie Justa - Ej, czemu masz bardziej się niecierpliwić..? hyy?? :razz: I tak pierwsza je zobaczysz ;] Quote
rashelek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Jednak nie kupiłam bodyguardów dla Frania, ale za to dostał od mojej mamy na urodziny takie szele, świetne są! Do tego mam jeszcze smycz.:cool3: Co to za szelaski? Świetne są! :loveu: I super Franiowi pasują. Quote
DomixX Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Victoria']w sumie turkus, zieleń neonka, jelonki na niebieskiej z oliwkową eko i więcej nie pamiętam xd Westie Justa - Ej, czemu masz bardziej się niecierpliwić..? hyy?? :razz: I tak pierwsza je zobaczysz ;] Czekanie zawsze jest najgorsze :evil_lol: Quote
Yuveza Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 No własnie, ale racja ja bede miala az 6 sztuk :diabloti: ja wzielam dla nas slonie i dwukolorową ale pokaze wam pozniej :p Quote
Aysel Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='gops'] chyba że mówisz o klamrach z chaby czy czegoś tej wytrzymałości , ja mówię o klamrach jak el perro, czy DS . Nie, nigdy nie miałam klamer z chaby :) Rogz, lupine. Ostatnio wszystkie psy mają Hamiltona i baardzo polecam. Nie ciapkają się, są bardzo mocne, zatrzaski bardzo wytrzymałe (mój dog wazy 75 kg i bywa że ciągnie jak traktor jak bardzo mu się ktoś spodoba;)). No i są niedrogie. Czy kogoś może interesują ringówki hand made? ;) Narazie skupiam się na mniejszych rasach, ale już niedługo będą ringówki dla większych ;) Trochę z nich (zainteresowanych proszę o kontakt na pw ;)) A no i za jakieś parę dni wstawię swoję wypociny jeśli chodzi o obroże - mam super plan zrobić taką świetną dla bardzo dużych psów ;) Ocenicie czy ładna czy nie ;) Quote
FredziaFredzia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='rashelek']Co to za szelaski? Świetne są! :loveu: I super Franiowi pasują. To Zolux roadsign 20mm :) Quote
Chefrenek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Aysel']Nie, nigdy nie miałam klamer z chaby :) Rogz, lupine. Ostatnio wszystkie psy mają Hamiltona i baardzo polecam. Nie ciapkają się, są bardzo mocne, zatrzaski bardzo wytrzymałe (mój dog wazy 75 kg i bywa że ciągnie jak traktor jak bardzo mu się ktoś spodoba;)). No i są niedrogie. Czy kogoś może interesują ringówki hand made? ;) Narazie skupiam się na mniejszych rasach, ale już niedługo będą ringówki dla większych ;) Trochę z nich (zainteresowanych proszę o kontakt na pw ;)) A no i za jakieś parę dni wstawię swoję wypociny jeśli chodzi o obroże - mam super plan zrobić taką świetną dla bardzo dużych psów ;) Ocenicie czy ładna czy nie ;) A smyczki do łańcuszków wystawowych robisz? Quote
FredziaFredzia Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='westie_justa']o jaa ale fajne, drogie byly?[/QUOTE] Chyba coś około 40 zł. Quote
Recommended Posts