Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co do wcześniejszej rozmowy na temat szerokości obróżek spanieli moja faktycznie chodzi teraz głównie w 2-2,5 cm ale ona ma mega drobną szyje 30 cm obwód gdzie zazwyczaj spaniele mają koło 35-40 cm :)

[quote name='necianeta89']Mam obroże 2 cm i 2,5 cm i mam wrażenie, że to takie malutkie, wąziutkie i w ogóle dziwne, 3 cm uważam za idealne.
Mojemu nie pasuje niebieski, może dlatego, że mam czekoladowego spaniela, a nie jak większość rudego ;)

Tutaj w obroży od taks, 3 cm :)

nawet po zdjęciu,które wstawiłaś widać że piesek jest jednak masywniejszy niż moja więc pewnie dlatego w 3 cm wygląda fajnie :)

Molly w 2,5 cm myślę,że w 3 cm wyglądałaby podobnie jak Megi po prostu za szeroko

a tu wgl jakaś paranoja 1,5 cm : http://imageshack.us/photo/my-images/810/molika002.jpg/ :evil_lol:

no i teraz mam dylemat bo chcę zamówić jakiś komplet i nie wiem co z szerokością...:shake:

Posted

Ania te szelki na labku są źle wyregulowane, na łapy za bardzo mu wchodzą ;)

Paulaa zatrzask dopiero w tym tygodniu wprowadzamy 3cm :) są średniej wielkości, mam zdjęcie jutro postaram się wstawić,

Posted

[quote name='gops']
jestem bardzo zadowolona z tego furkidza , zatrzask jest bardzo bardzo wytrzymały![/QUOTE]
zgadzam się, wszystko można zarzucić tym zatrzaskom, ale napewno nie to, że są niewytrzymałe. ;)
a Miśce bardzo pasują łapki. :loveu:

Posted

Ojjj to chyba mój ulubiony wzorek Furkidz :) Na czarnej sierści wygląda świetnie:loveu:
swoją drogą dobrze, że na moim psie nie wyglądałby tak ładnie:evil_lol: zaoszczędze

EDIT: Kirinna kilka postów wyżej łapki sa na prawie rudym labku. Mozesz sobie zobaczyć. mi osobiście bardziej podoba się na czarnej sierści;)

Posted

[quote name='Kasi i Lena']gops jakie śliczne różowe:loveu: w sam raz dla malutkiej, milutkiej, delikatnej i wrażliwej psiej damy:evil_lol:
:evil_lol: tak właśnie tak miała wyglądać :diabloti:
[quote name='Kirinna']
gops idealne dla Misi:)
też tak sądze :lol:

to jeszcze szelki za 15zł z allegro

Uploaded with ImageShack.us

i obroże po 11zł(z bazarku) które schną w max 5 min i to się nazywa świetna pianka a nie taka jak mają "inni" .
pianka z DS/AD schnie mi k. 1,5 godz na dworze a ponad 2 w pomieszczeniu .

szelki są dość mocne, jak an 15zł to świetne

Posted

Ja te obroże widziałam w tesco ostatnio ;-) Może kupie jedną, zeby była taka do zdarcia i tetrania :-)

A mi jutro dojdą szelki RD też za 15 zł :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ja te obroże widziałam w tesco ostatnio ;-) Może kupie jedną, zeby była taka do zdarcia i tetrania :-)

A mi jutro dojdą szelki RD też za 15 zł :evil_lol:[/QUOTE]
bo one miały metke tesco , to są najlepsze obroże do wody jakie miałam a miałam ich na prawdę wiele :)
polecam .

Posted

[quote name='gops']bo one miały metke tesco , to są najlepsze obroże do wody jakie miałam a miałam ich na prawdę wiele :)
polecam .[/QUOTE]
Do wody mi raczej nie potrzebne bo Nuka jest antypływajaca, ale jak biega po mokrych łąkach czy trawach to może mi się przydać taka czarna, widziałam ją za jakieś grosze właśnie więc nie będzie jej szkoda ;-)
A ty jaki masz rozmiar, 55 cm?
Mogłabyś mi podać rozstaw dziurek?

Posted

[quote name='vege*']Do wody mi raczej nie potrzebne bo Nuka jest antypływajaca, ale jak biega po mokrych łąkach czy trawach to może mi się przydać taka czarna, widziałam ją za jakieś grosze właśnie więc nie będzie jej szkoda ;-)
A ty jaki masz rozmiar, 55 cm?
Mogłabyś mi podać rozstaw dziurek?[/QUOTE]
ja je kupiłam tylko do wody , nie wiem jak się sprawdzają ogółem , krótkie spacery do wody i z pworotem wytrzymały.
ja mam M czyli 51cm max to jest 44cm .

Posted

ok dzięki ;-)
Jak będę w tesco to zobaczę przy okazji bo tam chyba właśnie wisiały rozmiary 55 cm ;-)
Ogólnie Nuka nie ciągnie a łąkę mam za płotem jakieś 20m :-)

Posted

[quote name='Lucky.']gops - jak się spisuje ta flexi city ?[/QUOTE]
jest mega krótka:) ale piękna :lol:
wytrzymała zrywy mojej suczy więc chyba ok .

Posted

[quote name='Marta_Ares']Paulaa zatrzask dopiero w tym tygodniu wprowadzamy 3cm :) są średniej wielkości, mam zdjęcie jutro postaram się wstawić,

Będę jednym z pierwszych klientów na 3 cm zatrzask?:diabloti: