Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie coś naszło na pomarańcz, najchętniej smycz rogzową odblask bo 1 cm, a obrożę bym chciała 1,5 cm.. Tylko nie ma z czego ;C
A dla spanielki coś z czerwienią może.. Odblask DS jest fajny, ale już mają rogza odblaskowego niebieskiego to niebardzo.
Do pomarańczowej taśmy podkładowej jaki wzorek z AD/Dogdesign??

Posted

Ja mam spaniela, chodzi w obrożach 3 cm, uważam, że to najlepsza dla niego szerokość i również uważam, że w niebieskim mu źle ;) Najlepiej podoba mi się w zielonym, kremowym, czarnym, różu i bosko w fiolecie ;)

Posted

Łoł spaniel w 3 cm? Jak dla mnie to zdecydowanie za dużo. Spanielka przyjaciółki własnie chodzi w 2 cm,ale jakoś wąsko z deka : DD
Nie nie, w niebieskim jest jej ślicznie, ale mają już i obrożę i szelki z niebieskim ^^

Posted

Mam obroże 2 cm i 2,5 cm i mam wrażenie, że to takie malutkie, wąziutkie i w ogóle dziwne, 3 cm uważam za idealne.
Mojemu nie pasuje niebieski, może dlatego, że mam czekoladowego spaniela, a nie jak większość rudego ;)

Tutaj w obroży od taks, 3 cm :)

Posted

[quote name='MakeBelieve']Łoł spaniel w 3 cm? Jak dla mnie to zdecydowanie za dużo. Spanielka przyjaciółki własnie chodzi w 2 cm,ale jakoś wąsko z deka : DD
Nie nie, w niebieskim jest jej ślicznie, ale mają już i obrożę i szelki z niebieskim ^^[/QUOTE]
Moja westie chodzi 2,5cm ;)

Posted

Ja nie mogę doczekać się obroży z pianką od DS, szelek trixie i smyczy RD. W tym problem, że ostatnio coś poczta słabo przesyłki rozdaje do szczecina ... na priorytet czekałam 4 dni, ale mam nadzieję, że cośz tych 3 rzeczy jutro dojdzie :D

Posted

[quote name='Vailet']ślicznie mu :loveu: w ogóle piesek przecudny :loveu:. Malinos?[/QUOTE]

Dzięki bardzo :loveu: Tak, to malinois :loveu:

Metheora a mnie się bardziej zielony podoba, jakoś bardziej go widać :loveu:

Posted

Dzisiaj zakupione obroże (hamilton) i smycz na wystawie ;)

I komplecik od Taks :

Chcę jej kupić jakieś szeleczki DS... (są wogóle takie małe rozmiary...? ;) )
Zastanawiam się jak by cziłka wyglądała w norwegach...