Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Docelowo będzie chyba wielkości spaniela... waży 2,5 kg. Silny raczej nie jest, więc że się zerwie raczej się nie boję (poza tym bardzo ładnie chodzi na luźnej smyczy). tylko czy go nie przygniecie ten łańcuszek do ziemi? teraz ma obwód szyjki koło 23 cm.
Jaką kolorystykę proponujecie dla tej małej damy? bo jak oglądam wasze kolekcje to już mam kolorowy zawrót głowy i zupełnie nie wiem na co się zdecydować:

Edited by socurek
Posted

[quote name='socurek']Na róż się chyba skuszę, ale pomarańcz to mój najnieulubieńszy kolor :)[/QUOTE]

mój też, ale jakoś mi przypasował do młodej damy :)

Posted

A neon? :) będzie jej pasować? Bo mi się tak podoba, że chyba bym wzięła dla niej i dla drugiego :) żeby mi psy do siebie pasowały... Nie wiem też co wymyślić ze smyczą... bo na dwójniku będzie ją Norek szarpał...

Posted

[quote name='puchu']Mam różową smycz z Betty Boop :grins: Zdjęcia jutro[/QUOTE]

o nie, ja też taką chcę!!! skąd masz?
nosiłam torebkę z Betty dobre kilka lat, zostałam zmuszona by ją wyrzucić, bo wyglądała strasznie :lol:

Posted

u broom tez nie bedzie widac.
chyba ze skrzywdzisz grama:))))

wiecie...to juz przyjelo taka forme, ze dzis moj pies mial na sobie obroze limonkowa i pracowal na tenisowa pilke w standardowym kolorze tenisowej pilki.
i moj facet stwierdzi, ze glupio zrobilam, ze nie wzielam jej takiej rozowej z pianki, bo to jej ukochana.
a pan trener z przekasem "to by pani musiala miec tez rozowa obroze pod kolor".

czyzby myslal, ze NAPRAWDE takiej nie mamy?:)))))))

Posted

[quote name='a_niusia']u broom tez nie bedzie widac.
chyba ze skrzywdzisz grama:))))
[/QUOTE]
Gram już był wiele razy skrzywdzony :diabloti: ale nie widzę go w takiej obroży. Że nie widać, cóż, przynajmniej będę miała świadomość że jest :evil_lol: ale nie wiem czy kupię, nie dość, że cienka to zatrzask, a ja zatrzasków nie lubię