chrupcia Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 kasiu, ja proponuje seledyn, strasznie mi się podoba, niestety dla nas za szeroki.. Quote
socurek Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 (edited) Docelowo będzie chyba wielkości spaniela... waży 2,5 kg. Silny raczej nie jest, więc że się zerwie raczej się nie boję (poza tym bardzo ładnie chodzi na luźnej smyczy). tylko czy go nie przygniecie ten łańcuszek do ziemi? teraz ma obwód szyjki koło 23 cm. Jaką kolorystykę proponujecie dla tej małej damy? bo jak oglądam wasze kolekcje to już mam kolorowy zawrót głowy i zupełnie nie wiem na co się zdecydować: Edited July 6, 2012 by socurek Quote
angineuuka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Jakie szelki dla mojego brzydala? / whwt / Guardy, norwegi czy te szelki zwane ' step in '? :D Quote
Culineo Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 mi na myśl przyszedł pomarańczowy u róż od DS ;) Quote
socurek Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Na róż się chyba skuszę, ale pomarańcz to mój najnieulubieńszy kolor :) Quote
Culineo Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='socurek']Na róż się chyba skuszę, ale pomarańcz to mój najnieulubieńszy kolor :)[/QUOTE] mój też, ale jakoś mi przypasował do młodej damy :) Quote
paulaa. Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Myśle, że w tym nowym, mocnym różu małej będzie super, albo może morski / turkus, ew seledyn ? :smile: Quote
socurek Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 A neon? :) będzie jej pasować? Bo mi się tak podoba, że chyba bym wzięła dla niej i dla drugiego :) żeby mi psy do siebie pasowały... Nie wiem też co wymyślić ze smyczą... bo na dwójniku będzie ją Norek szarpał... Quote
Voute Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Wg mnie zielony neon też będzie na takim psie fajnie wyglądał ;) Quote
puchu Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Mam różową smycz z Betty Boop :grins: Zdjęcia jutro Quote
motyleqq Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='puchu']Mam różową smycz z Betty Boop :grins: Zdjęcia jutro[/QUOTE] o nie, ja też taką chcę!!! skąd masz? nosiłam torebkę z Betty dobre kilka lat, zostałam zmuszona by ją wyrzucić, bo wyglądała strasznie :lol: Quote
Guest TTB Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 a my kupiliśmy odbalskową z Dingo ( http://www.qbrak.pl/produkt/596/dingo-obroza-odblaskowa-z-podszyciem ) i jesteśmy suiper zadowoleni! były obawy co do klamry (bo im nie ufam) ale zapięcie jest tak zrobione, że nie może się ona rozpiąć - no i dodatkowy atut bo wieczorem pies jest dużo bardziej widoczny Quote
Iwonaaa Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 My również kupiliśmy obrożę z dingo, mi się podoba niesamowicie. Potem zdjęcia :D Quote
a_niusia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 a ja mam bardzo bardzo powazne marzenie o tym: http://www.pieskowo.pl/pl/p/Obroza-Hello-Kitty_Czerwona-Roz.35-50cm/937 lub o tym: http://www.pieskowo.pl/pl/p/Obroza-Hello-Kitty_Roz-Roz.35-50cm/934 i naprawde resztki zdrowego rozsadku oraz to, ze moje psy sa wlochate i i tak nie bedzie widac, ze to hello kitty, powstrzymuja mnie przed zakupem tego;))) Quote
gops Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 wyczaiłam te obroże dobre pół roku temu i prawe już kupiłam ... ale za cienkie :roll: różowa jest świetna. Quote
a_niusia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='omry']Ja bym nie krzywdziła psa w ten sposób :evil_lol:[/QUOTE] w sensie? ja kocham hello kitty od lat. wiem, ze to troche chore:))) Quote
Unbelievable Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 śliiiczneee :evil_lol: niestety mają w tym sklepie karmę :mdleje: Quote
a_niusia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 u broom tez nie bedzie widac. chyba ze skrzywdzisz grama:)))) wiecie...to juz przyjelo taka forme, ze dzis moj pies mial na sobie obroze limonkowa i pracowal na tenisowa pilke w standardowym kolorze tenisowej pilki. i moj facet stwierdzi, ze glupio zrobilam, ze nie wzielam jej takiej rozowej z pianki, bo to jej ukochana. a pan trener z przekasem "to by pani musiala miec tez rozowa obroze pod kolor". czyzby myslal, ze NAPRAWDE takiej nie mamy?:))))))) Quote
Unbelievable Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='a_niusia']u broom tez nie bedzie widac. chyba ze skrzywdzisz grama:)))) [/QUOTE] Gram już był wiele razy skrzywdzony :diabloti: ale nie widzę go w takiej obroży. Że nie widać, cóż, przynajmniej będę miała świadomość że jest :evil_lol: ale nie wiem czy kupię, nie dość, że cienka to zatrzask, a ja zatrzasków nie lubię Quote
a_niusia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 trzeba miec malego lysego pieska do takiej obrozy... nie wiem, czy ona ma z 2 cm... Quote
a_niusia Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 nie, 20 mm http://www.pieskowo.pl/pl/p/Obroza-Hello-Kitty_Roz-Roz.35-50cm/934 ale i tak te kotki sa malutkie. Quote
gops Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 mogłyby mieć 3cm to bym się nawet nie zastanawiała . Quote
Recommended Posts