Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Obudziła mnie niedawno pani listonoszka i zrobiła mi wielką niespodziankę :)
Pies nie chciał współpracować, ale nie miejcie jej za złe, ten upał jest okrutny.

Jasny turkus 2 cm :)

Posted

[quote name='Naklejka']Szele w kropki i juliusy to moje ulubione :P A wieszak jest zdecydowanie za mały! Ale coś się uda tam jeszcze upchnąć :lol:[/QUOTE]

Ja jestem w zamyśle stworzenia mebelku na psie akcesoria, po tym jak szuflada ledwo się dosuwa :D

Posted

[quote name='anorektyczna.nerka']Omry, pozazdrościłam.[/QUOTE]

Ha, jak ja sama sobie zazdroszczę :diabloti:
Mam dylemat, w co ubrać psa dziś na spacer :lol:

Posted

[quote name='Marta_Ares']
super wygląda w jednej i drugiej :loveu: :loveu: również pytam o zgodę na wstawienie zdjęć do galerii klientów??
[/QUOTE]

Jasne bierz :)

Czekam na jakąś fotkę zielonych duchów zobaczymy które lepsze :cool3:

Posted

[quote name='gops']tak kupiłam 65 .
to jest obwód ale nie wiem czy min czy max bo mi to bez różnicy suka ma 64cm więc dla mnie w sam raz.[/QUOTE]
To jest max. ;)
Jak będą za małe, to się chętnie wymienimy. :D
Bo my niestety nie zdążyliśmy i mamy zamówione 75cm, więc domyślam się, że pewnie będą za duże na psa o klacie 55cm, ale najwyżej sprzedam. ;)

Posted

[quote name='paulaa.']To jest max. ;)
Bo my niestety nie zdążyliśmy i mamy zamówione 75cm, więc domyślam się, że pewnie będą za duże na psa o klacie 55cm, ale najwyżej sprzedam. ;)[/QUOTE]
do mnie już doszło , suka weszła , są dobre ale szczerze nie są takie mega porządne aczkolwiek 15zł nie szkoda :lol:
nie dałabym więcej niż 35zł .
jest regulacja dobre 20cm więc i w 75cm Twój powinien wejść zmiejszonych .

Posted

[quote name='paulaa.']To jest max. ;)
Bo my niestety nie zdążyliśmy i mamy zamówione 75cm, więc domyślam się, że pewnie będą za duże na psa o klacie 55cm, ale najwyżej sprzedam. ;)

a my 85 cm dla Abi :) Bo Prince ma norwegi z Dogstyle, a Abik tylko rogzy, jak skończy rosnąć to też jej kupie jakieś ładne z tasiemką norwegi a na razie takie taniutkie na wypróbowanie :D

[quote name='Olson']Właśnie przyszło moje rogzowe cudo.
20mm, 1,4m, karabińczyk trochę słaby, ale damy radę.
który wzorek?

Posted

[quote name='gops']do mnie już doszło , suka weszła , są dobre ale szczerze nie są takie mega porządne aczkolwiek 15zł nie szkoda :lol:
nie dałabym więcej niż 35zł .
jest regulacja dobre 20cm więc i w 75cm Twój powinien wejść zmiejszonych .[/QUOTE]
A ten przedni pasek bardzo długi w 65 ?
Bo jego najbardziej ciekawa jestem, w klacie najwyżej się zmniejszy.

A różowa obróżka świetnaa. :loveu: w takich momentach żałuje, że nie mam suczki :D

Posted

[quote name='Marta_Ares']
śliczny aussik :diabloti: :loveu: :loveu:
[/QUOTE]
Prawda? :grins:
miałam się pozbyć, ale ponoć wygląda w niej całkiem przyzwoicie, chyba zostawię :evil_lol: