omry Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Obudziła mnie niedawno pani listonoszka i zrobiła mi wielką niespodziankę :) Pies nie chciał współpracować, ale nie miejcie jej za złe, ten upał jest okrutny. Jasny turkus 2 cm :) Quote
omry Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Pomarańcz 2,5 cm :) Wszystkie. Kocham je :diabloti: Quote
chrupcia Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 do nas również doszły obróżki :multi: obie cuuudne! postaram zrobić się jakieś fotki później :) dzięki Marta_Ares :) Quote
angineuuka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Omry - to DS? rozmyślam skąd no i jakie szelki zamówić. Polećcie mi coś :D Quote
DomixX Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Omry W turkusie bardzo ładnie http://iv.pl/images/65568812365792447362.jpg :loveu: I sówki!..:loveu: My też czekamy tylko na niebieskie :D Quote
omry Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Dzięki :) To chyba moje najlepsze zamówienie jak dotąd, cuda, nie obroże :evil_lol: Tak, to DS :) Quote
drzalka Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Naklejka']Szele w kropki i juliusy to moje ulubione :P A wieszak jest zdecydowanie za mały! Ale coś się uda tam jeszcze upchnąć :lol:[/QUOTE] Ja jestem w zamyśle stworzenia mebelku na psie akcesoria, po tym jak szuflada ledwo się dosuwa :D Quote
omry Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='anorektyczna.nerka']Omry, pozazdrościłam.[/QUOTE] Ha, jak ja sama sobie zazdroszczę :diabloti: Mam dylemat, w co ubrać psa dziś na spacer :lol: Quote
AnIeLa Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Marta_Ares'] super wygląda w jednej i drugiej :loveu: :loveu: również pytam o zgodę na wstawienie zdjęć do galerii klientów?? [/QUOTE] Jasne bierz :) Czekam na jakąś fotkę zielonych duchów zobaczymy które lepsze :cool3: Quote
paulaa. Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='gops']tak kupiłam 65 . to jest obwód ale nie wiem czy min czy max bo mi to bez różnicy suka ma 64cm więc dla mnie w sam raz.[/QUOTE] To jest max. ;) Jak będą za małe, to się chętnie wymienimy. :D Bo my niestety nie zdążyliśmy i mamy zamówione 75cm, więc domyślam się, że pewnie będą za duże na psa o klacie 55cm, ale najwyżej sprzedam. ;) Quote
Olson Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Właśnie przyszło moje rogzowe cudo. :loveu: 20mm, 1,4m, karabińczyk trochę słaby, ale damy radę. Quote
Hill. Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ooo szczęściara :) A po mojej ani widu ani słychu. Quote
anka11 Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 http://iv.pl/images/65568812365792447362.jpg super jest ten jasny turkus :loveu: Quote
gops Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='paulaa.']To jest max. ;) Jak będą za małe, to się chętnie wymienimy. :D Bo my niestety nie zdążyliśmy i mamy zamówione 75cm, więc domyślam się, że pewnie będą za duże na psa o klacie 55cm, ale najwyżej sprzedam. ;)[/QUOTE] do mnie już doszło , suka weszła , są dobre ale szczerze nie są takie mega porządne aczkolwiek 15zł nie szkoda :lol: nie dałabym więcej niż 35zł . jest regulacja dobre 20cm więc i w 75cm Twój powinien wejść zmiejszonych . Quote
Marchewkowy Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='paulaa.']To jest max. ;) Jak będą za małe, to się chętnie wymienimy. :D Bo my niestety nie zdążyliśmy i mamy zamówione 75cm, więc domyślam się, że pewnie będą za duże na psa o klacie 55cm, ale najwyżej sprzedam. ;) a my 85 cm dla Abi :) Bo Prince ma norwegi z Dogstyle, a Abik tylko rogzy, jak skończy rosnąć to też jej kupie jakieś ładne z tasiemką norwegi a na razie takie taniutkie na wypróbowanie :D [quote name='Olson']Właśnie przyszło moje rogzowe cudo. 20mm, 1,4m, karabińczyk trochę słaby, ale damy radę. który wzorek? Quote
vege* Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Marchewkowy'] który wzorek?[/QUOTE] z tego co pamiętam to Olson zamawiała pomarańczową ;-) Quote
Marchewkowy Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Ci co im rzeczy już doszły zróbcie foty :D bo ja się nie mogę doczekać swoich hahaha Quote
gops Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 róż komórką, w realu jest "mocniejszy" , kupiłam do niego różową flexi city :diabloti: będziemy się wozić na różowo . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
paulaa. Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='gops']do mnie już doszło , suka weszła , są dobre ale szczerze nie są takie mega porządne aczkolwiek 15zł nie szkoda :lol: nie dałabym więcej niż 35zł . jest regulacja dobre 20cm więc i w 75cm Twój powinien wejść zmiejszonych .[/QUOTE] A ten przedni pasek bardzo długi w 65 ? Bo jego najbardziej ciekawa jestem, w klacie najwyżej się zmniejszy. A różowa obróżka świetnaa. :loveu: w takich momentach żałuje, że nie mam suczki :D Quote
C&B Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 [quote name='Marta_Ares'] śliczny aussik :diabloti: :loveu: :loveu: [/QUOTE] Prawda? :grins: miałam się pozbyć, ale ponoć wygląda w niej całkiem przyzwoicie, chyba zostawię :evil_lol: Quote
Recommended Posts