Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='vege*']No to faktycznie mega zakupy :-)
też kupiłam te szelki RD, jestem ciekawa jak z trwałością bo nigdy nie miałam nic tej firmy, ale skoro taka okazja to stwierdziłam, że teraz na wakacje będą akurat i do samochodu w podróż :-)[/QUOTE]
:evil_lol: każda wymówka jest dobra .
ja tez chciałam kupić ale nie chciałam by moja suka łaziła w tych samych co Kleo wkurzałabym się :evil_lol:

Posted

[quote name='a_niusia']i jeszcze tych duchow sa dwa rodzaje...o nie.

i jest promocja furkidz.

chyba znow nagrzesze.

od ilu cm szerokosci widac te duchy i czy lepiej wygladaja z klamerka czy zatrzaskiem?
moze tz mi kupi:)))[/QUOTE]

Widać je już od 2,5 cm bo Marta tu wstawiała fotkę obróżki i tyle własnie miała. ;)
Ja natomiast wzięłam 3cm z łańcuszkiem :loveu:

Posted

[quote name='gops']:evil_lol: każda wymówka jest dobra . [/QUOTE]
oj ciii :evil_lol: no ale sama przyznasz, że okazja niecodzienna i żal nie kupić :-)

Posted

[quote name='Marchewkowy']Natula miała szelki z RD na CTR był w porządku więc na briarda myślę że też zresztą w tej cenie to choćby do pływania :D i tak super.[/QUOTE]

szelki są fajne, co prawda od prawie roku moje suki nie miały ich na sobie bo tolerują szelki tylko przy tropieniu, normalnie nie uznają a żę ja ostatnio leniwa i nie tropimy... ;-)

Posted

[quote name='vege*']oj ciii :evil_lol: no ale sama przyznasz, że okazja niecodzienna i żal nie kupić :-)[/QUOTE]
no dlatego kupiłam te norwegi :lol: przecież one minimum 50zł by kosztowały , minimum bo nie znam firmy ale tańszych nie ma norwegów nigdzie .

jeszcze szukam jakiejś okazji rogza xxl taka do 50zł :lol:

Posted

[quote name='gops']tak kupiłam 65 .
to jest obwód ale nie wiem czy min czy max bo mi to bez różnicy suka ma 64cm więc dla mnie w sam raz.[/QUOTE]
Jakby jednak nie pasowały to z chęcią odkupie:) Chce zobaczyć czy moje suki będą umiały się z nich uwolnić. Z szytych w domu niestety tak.

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Jakby jednak nie pasowały to z chęcią odkupie:) Chce zobaczyć czy moje suki będą umiały się z nich uwolnić. Z szytych w domu niestety tak.[/QUOTE]
powinny niedługo dojśc to dam znać , mam na sprzedaż bardzo tanio norwegi od DS zaraz Ci wyślę pw .

Posted

[quote name='gops']no dlatego kupiłam te norwegi :lol: przecież one minimum 50zł by kosztowały , minimum bo nie znam firmy ale tańszych nie ma norwegów nigdzie .

jeszcze szukam jakiejś okazji rogza xxl taka do 50zł :lol:
Oczywiście, że są, ja kupiłam u 4pawz razem z przesyłką i ozdobną tasiemką i podwójną taśmą za niecałe 22 zł, kupiłam chyba 4 mies temu, używane codziennie, a nadal wyglądają super :-)
A jakiego rogza chcesz? bo np nie myślałaś, żeby kupić któryś z tych krótkich 'pejczy' i przerobić np na łańcuszek? :-)

Posted

[quote name='vege*']Oczywiście, że są, ja kupiłam u 4pawz razem z przesyłką i ozdobną tasiemką i podwójną taśmą za niecałe 22 zł, kupiłam chyba 4 mies temu, używane codziennie, a nadal wyglądają super :-)
A jakiego rogza chcesz? bo np nie myślałaś, żeby kupić któryś z tych krótkich 'pejczy' i przerobić np na łańcuszek? :-)[/QUOTE]
wow! ale tanio .
ja njatańsze kupiłam za 47zł .
chce jakiś męski wzorek, te z allegro mi się nie podobaja pejcze akurat .

Posted

[quote name='gops']wow! ale tanio .
ja njatańsze kupiłam za 47zł .
[/QUOTE]
No właśnie też się zdziwiłam, że na Nukę tak tanio mi wyceniono :-) i nawet nie blakną i się fajnie piorą, taśma ozdobna się nie mechaci, dla mnie super :-)
No ja też najtańsze kupiłam kiedyś u DS (ok 3 lata temu) z przesyłką za też coś ok 45 zł ;-)
Masz męski czarny pejcz :evil_lol:

Posted

[quote name='a_niusia']hehehe ja za to kupilam szelki norweskie na psa 76 cm za lapami za ponat 70 zeta.
ale jak na nie patrze to nawet sadze, ze zrobilabym to i drugi raz.[/QUOTE]
oo takie maja duże klaty ?
ale to śmiesznie małe szyjki i wielkie klaty :)
no zależy za jakie tyle dałaś obstawiam AD ja może za te Twoje bym dała bo ładne ale te co ja miałam to w życiu bym nie dała więcej niż 50zł.. a koło 70zł kosztowały .

coś listonosz nie chcę do nas przyjść ..

Posted

no wiesz...te twoje to byly takie troche obciachowe:)))) nie wiem, kto sie zdecydowal na takie polaczenie kolorow.

nie maja ani smiesznych szyjek ani duzych klat.
to jest normalne, ze wyzel pracujacy ma gleboka klatke piersiowa:))

Posted

[quote name='a_niusia']no wiesz...te twoje to byly takie troche obciachowe:)))) nie wiem, kto sie zdecydowal na takie polaczenie kolorow.

nie maja ani smiesznych szyjek ani duzych klat.
to jest normalne, ze wyzel pracujacy ma gleboka klatke piersiowa:))[/QUOTE]
a wytłumacz mi jeszcze dlaczego wyżeł ? tzn one są gordonami ja nigdy tego nie kumam .
wyżeł to mi się z rasą kojaży inną .
nie to że śmieszne ale dziwne, specyficzna budowa :)

Posted

[quote name='gops']a wytłumacz mi jeszcze dlaczego wyżeł ? tzn one są gordonami ja nigdy tego nie kumam .
wyżeł to mi się z rasą kojaży inną .
nie to że śmieszne ale dziwne, specyficzna budowa :)[/QUOTE]

bo wyzly dzieli sie na brytyjskie i kontynentalne. brytyjskie to setery i pointery, kontynentalne to np. niemiecki, wegierski. wszystkie razem sa w 7 gr fci i wszystkie sluza do podobnego polowania.

akurat moja suka jest troche dziwna z innego powodu. ma szeroka klate i prawie nie ma przedpiersia, co mnie troche boli, ale nic z tym nie zrobie.

pies stworzony do wielogodzinnego biegu galopem i to nie po linii prostej, tylko zygzakiem, musi miec miejsce na pluca, do tego ona w przeciwienstwie do mojej mlodszej suki, o ktorej ciezko powiedziec, jaka bedzie miec klate, bo nie ma jeszcze roku, jest bardzo lekka i na maksa przez to szybka.

Posted

[quote name='Marchewkowy']na allegro :)[/QUOTE]

Myślałam, że gdzie indziej. Z tych tez już skorzystałam. Dzisiaj powinna przyjść smyczka z serii miękkie i lekkie za 22zł.:D

Posted

[quote name='a_niusia']bo wyzly dzieli sie na brytyjskie i kontynentalne. brytyjskie to setery i pointery, kontynentalne to np. niemiecki, wegierski. wszystkie razem sa w 7 gr fci i wszystkie sluza do podobnego polowania.

akurat moja suka jest troche dziwna z innego powodu. ma szeroka klate i prawie nie ma przedpiersia, co mnie troche boli, ale nic z tym nie zrobie.

pies stworzony do wielogodzinnego biegu galopem i to nie po linii prostej, tylko zygzakiem, musi miec miejsce na pluca, do tego ona w przeciwienstwie do mojej mlodszej suki, o ktorej ciezko powiedziec, jaka bedzie miec klate, bo nie ma jeszcze roku, jest bardzo lekka i na maksa przez to szybka.[/QUOTE]
o jeny , muszę o tym poczytać , pierwsze słysze takie coś :)
dzięki za odpowiedź . to nawet ciekawe .

Posted

Pisałam e-maila do Pani w ten dzień co kupiłam, następnego rano Pani odpisała i twierdziła, że właśnie w środę wyślę. :P A moje obroże z Furkidza wysłane we wtorek były już wczoraj, także PP tym razem się spisała. :)