Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Marta_Ares']

chyba już na duszki :diabloti:

[/QUOTE]

Haha no niestety albo stety te duszki mnie tak oczarowały:loveu:, że wyparły prosiaki :lol:

Ale ta obróżka pomarańczowa też boska!

Posted

[quote name='Marta_Ares']super wygląda, widzę że bardzo dobrze zmierzony, bo fajnie leżą :loveu: mogę zdjęcia do galerii klientów??

[/QUOTE]
pewnie, możesz śmiało wziąść :-)

Posted

[quote name='Original_N']Haha no niestety albo stety te duszki mnie tak oczarowały:loveu:, że wyparły prosiaki :lol:

Ale ta obróżka pomarańczowa też boska!

prosiaki będą złe :diabloti:

dzięki :loveu:

[quote name='Aleksandra95']Marta moje szelki pewnie jeszcze nie są gotowe ? :roll:
szyjemy w kolejności w zależności od daty zaksięgowania wpłaty. W poniedziałek powinny być u Was ;)

[quote name='necianeta89']a ja chętnie zobaczę galerię klientów:) mogę gdzieś?
http://s1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/GALERIA%20Allegro/

[quote name='Victoria']ojejujejujejuuu jakie pomarańczowe cuuudooo :loveu: świetny jest ten wzorek..
dziękuje :loveu:

w prosiakach :lol:

Posted

furkidzowe wiewióry sprzedałam bo zatrzask dla nas był jednak trochę za duży i zrobiłam sobie metalową klamrę (tylko tą muszę sprzedać, bo jednak po obcięciu jest troszkę za duża :-( )

Posted

i jeszcze tych duchow sa dwa rodzaje...o nie.

i jest promocja furkidz.

chyba znow nagrzesze.

od ilu cm szerokosci widac te duchy i czy lepiej wygladaja z klamerka czy zatrzaskiem?
moze tz mi kupi:)))

Posted

[quote name='Kasi i Lena']Jaki rozmiar kupiłaś? 65? To jest obwód psa za przednimi łapami?[/QUOTE]
tak kupiłam 65 .
to jest obwód ale nie wiem czy min czy max bo mi to bez różnicy suka ma 64cm więc dla mnie w sam raz.

Posted

[quote name='Milena9']Bardzo podobają mi się te Juliusy:loveu:[/QUOTE]

[quote name='Victoria']heheh caly wieszak dla psa ;p

najładniejsze szelew kropki <3

Aniela - sówki są dla mnie naj :loveu:[/QUOTE]

Szele w kropki i juliusy to moje ulubione :P A wieszak jest zdecydowanie za mały! Ale coś się uda tam jeszcze upchnąć :lol:

Posted

[quote name='Natula']ooo super, bedzie mi do biedronek pasować :D tylko nie wiem którą wziąć[/QUOTE]
druga jest większa (ta za 13 zł), pytałam i ma 25 mm szer.

Posted

[quote name='Natula']a nie wiesz czy ta mniejsza to Mka czy Ska ?[/QUOTE]
mniejsza ma 15 mm szer. więc nie wiem, która to rozmiarówka bo nie sprawdzałam, ja idę we wtorek za szelki zapłacić ;-) :multi:

Posted

Jezuu ja mam tyle wydatków... wystawy... i w ogóle ale się nie powstrzymałam... takie okazje na rogza itp
i zrobiłam mega zakupy :P Niech będzie że to prezenty urodzinowe dla futerek :D
Ale już nic więcej nie kupuję z obroży/smyczy/szelek w tym miesiącu :P Bo teraz to już serio muszę oszczędzać :P

Posted

[quote name='Marchewkowy']Jezuu ja mam tyle wydatków... wystawy... i w ogóle ale się nie powstrzymałam... takie okazje na rogza itp
i zrobiłam mega zakupy :P Niech będzie że to prezenty urodzinowe dla futerek :D
Ale już nic więcej nie kupuję z obroży/smyczy/szelek w tym miesiącu :P Bo teraz to już serio muszę oszczędzać :P[/QUOTE]
a co kupiłaś? ;-)

Posted

[quote name='vege*']a co kupiłaś? ;-)

hahahah :)
[FONT=MS Shell Dlg 2]4 cm rogz smycz choc feminine :P szelki RD szare, szelki norweskie, smycz rogz L bones on red, smycz rogz purple XL, komplet L Choc feminine[/FONT]
:)

Posted

[quote name='Marchewkowy']hahahah :)
[FONT=MS Shell Dlg 2]4 cm rogz smycz choc feminine :P szelki RD szare, szelki norweskie, smycz rogz L bones on red, smycz rogz purple XL, komplet L Choc feminine[/FONT]
:)
No to faktycznie mega zakupy :-)
też kupiłam te szelki RD, jestem ciekawa jak z trwałością bo nigdy nie miałam nic tej firmy, ale skoro taka okazja to stwierdziłam, że teraz na wakacje będą akurat i do samochodu w podróż :-)