gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Beatrx']łooooo. chcę to!!:D nie wiesz, jaka firma? wiem :diabloti: http://pack-leader.pl/index.php?id=produkty&category=1 Quote
evel Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='a_niusia']Fote!!!!!!!! Kiedyś będzie :evil_lol: [quote name='gops']wiem :diabloti: http://pack-leader.pl/index.php?id=produkty&category=1 Łojezus, jaka cena :D Quote
AnIeLa Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='gops']powinein być :lol: np. tu lepiej widać , zdjęcie z googli Boska, ten metalowy zatrzask dodaje elegancji :loveu: Quote
Beatrx Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='gops']wiem :diabloti: http://pack-leader.pl/index.php?id=produkty&category=1 wow oni mają obroże z kompasem:crazyeye: Quote
a_niusia Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 http://pack-leader.pl/index.php?id=produkty&category=28 o jaaa a moje hunting dog wlasnie odebral swoja rozowa obroze ksiezniczki:)) Quote
Lucky. Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Młoda w rogzie pomarańczowym, chyba jest dla niego stworzona, wg mnie wygląda genialnie :D Quote
murakami Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Lucky.']Młoda w rogzie pomarańczowym, chyba jest dla niego stworzona, wg mnie wygląda genialnie :D Genialnie, fakt. Wiedziałam:lol: Quote
evel Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Zdjęcie robione gofrownicą :siara: Ale chyba nie mogłam wybrać lepszego koloru obroży :diabloti: Quote
omry Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Zuza i Mini bosko wyglądają :) A ja czekam i czekam, wysiedzieć nie mogę :diabloti: Quote
gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 czy ja wiem.. mojej ładniej :diabloti::eviltong: ale Zu też ślicznie :lol: Quote
evel Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Ja tu się jeszcze zgłoszę, jak będę miała coś lepszego pod ręką niż to, co miałam dzisiaj :eviltong: Quote
LadyS Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='evel']Ja tu się jeszcze zgłoszę, jak będę miała coś lepszego pod ręką niż to, co miałam dzisiaj :eviltong:[/QUOTE] Czyli w niedzielę :lol: Quote
anka11 Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 No to Furkidz dla mnie i dla dog193 zamówiony :evil_lol: my czekamy na sloniki... i juz sie nie moge doczekac, to bedzie nasz pierwszy lancuszek - jestem ciekawa czy sie sprawdzi. swoja droga odkad moj suka ma niebieska obrozke wszyscy zaczeli mowic do niej w rodzaju meskim, masakra :lol: Quote
agairiki Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Ja poszukuję jakiegoś fajnego zestawu odblaskowego... Wyjeżdżamy z Rychem na obóz, więc przydałoby się coś na wieczorne spacery ;) Myślałam nad tymi z Zooleszcz, jakoś najbardziej przypadły mi do gustu: SZELKI OBROŻE SMYCZE A wy macie swoje ulubione typy 'odblasków'? ;) Quote
MakeBelieve Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Ale to nie jest chyba odblaskowe oO Rogzy odblaskowe polecam :)) Z Red Dingo też są odblaski. Na zooplusie widziałam też z Karlie jakieś.. EDIT: Ok, widzę, że niby odblaskowe ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa oO A to nie za wąskie dla Twojego psa? Quote
agairiki Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='MakeBelieve']Ale to nie jest chyba odblaskowe oO Rogzy odblaskowe polecam :)) Z Red Dingo też są odblaski. Na zooplusie widziałam też z Karlie jakieś.. EDIT: Ok, widzę, że niby odblaskowe ale nie wiem na jakiej zasadzie to działa oO A to nie za wąskie dla Twojego psa?[/QUOTE] Nie będzie małe- obroża 60 cm- dodatkowe dziurki trzeba będzie zrobić :D Za wąskie nie będzie, normalną obroże też mamy 25 mm ;) No właśnie decyduję się jeszcze nad Rogz'ami Widziałam je na jakiejś wystawie i sprzedawcy pokazywali jak świecą(cała ta kolorowa powłoka, więc fajnie to wygląda), więc muszą działać :D ;) Quote
MakeBelieve Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Mówię o szerokości, szelki widziałam tylko 16 mm. A długość na 100 % będzie za duża i będzie brzydko wyglądała.. Mi się ten komplet mega nie podoba. Rogzy są o wieele fajniejsze. I myślę, że dłużej wytrzymają :)) Quote
Ewa&Duffel Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Duffel w mięcie :) Muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolona z tej pianki, dziś po pływaniu obroża wyschła w godzinę ;) Quote
agairiki Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='MakeBelieve']Mówię o szerokości, szelki widziałam tylko 16 mm. A długość na 100 % będzie za duża i będzie brzydko wyglądała.. Mi się ten komplet mega nie podoba. Rogzy są o wieele fajniejsze. I myślę, że dłużej wytrzymają :))[/QUOTE] Szelki nie wiem czy chcę, bo mój pies nie jest do nich przyzwyczajony, chodził tylko jako szczeniak. Dałam po prostu jaki można stworzyć zestaw. 60 cm to nie jest jedyny rozmiar, chciałam pokazać największy. Wiesz, tutaj nie ma nic do podobania... ja będę używać go tylko w ciemności, po prostu jednokolorowa świecąca smycz i obroża :D Owszem rogzy bardziej wytrzymale, ale ja potrzebuję to właściwie tylko na tą okazję ;) Quote
Molowe Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='agairiki']Szelki nie wiem czy chcę, bo mój pies nie jest do nich przyzwyczajony, chodził tylko jako szczeniak. Dałam po prostu jaki można stworzyć zestaw. 60 cm to nie jest jedyny rozmiar, chciałam pokazać największy. Wiesz, tutaj nie ma nic do podobania... ja będę używać go tylko w ciemności, po prostu jednokolorowa świecąca smycz i obroża :D Owszem rogzy bardziej wytrzymale, ale ja potrzebuję to właściwie tylko na tą okazję ;) a może zobacz ds ostatnio ma taką nowość http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202012/DSC02167.jpg też odblaskowe a na pewno wyjdzie taniej niż rogz :) do tego kompletu co pokazałaś obawiałabym się jak z wytrzymałością żeby się smycz nie zerwała itd lepiej chyba kupić coś porządniejszego no i na pewno przyda Ci się jeszcze kiedyś poza obozem odblaskowe rzeczy zawsze się przydają ^^ Quote
agairiki Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Molowe']a może zobacz ds ostatnio ma taką nowość http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna 2012/DSC02167.jpg też odblaskowe a na pewno wyjdzie taniej niż rogz :) do tego kompletu co pokazałaś obawiałabym się jak z wytrzymałością żeby się smycz nie zerwała itd lepiej chyba kupić coś porządniejszego no i na pewno przyda Ci się jeszcze kiedyś poza obozem odblaskowe rzeczy zawsze się przydają ^^ Bardzo fajny model, ale czy tutaj odblaskowe są tylko srebrne nitki czy cały materiał? ;) Szczerze mówiąc dziewczyny rozumiem wasze obawy, bo tak one wyglądają na zdjęciach, jednak miałam przyjemność zobaczyć te modele na żywo i zrobiły na mnie wrażenie dość wytrzymałych :) Quote
Molowe Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='agairiki']Bardzo fajny model, ale czy tutaj odblaskowe są tylko srebrne nitki czy cały materiał? ;) Szczerze mówiąc dziewczyny rozumiem wasze obawy, bo tak one wyglądają na zdjęciach, jednak miałam przyjemność zobaczyć te modele na żywo i zrobiły na mnie wrażenie dość wytrzymałych :)[/QUOTE] te nitki ale mamy taki sam odblask z rogza i nie narzekam pies jest widoczny bez problemu :) a jeżeli widziałaś na żywo to ok jak dla mnie na zdjęcia z internetu wyglądają dosyć słabo no i wizualnie w ogóle mi się ten komplet nie podoba ale o gustach się nie dyskutuje ^^ Quote
Recommended Posts