evel Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00710.jpg :loveu: Do nas doszła obroża. Znaczy jutro może ją odbiorę ;) Quote
Victoria Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 cudny jest ten nowy furkidzowy wzorek. :D ale nie stac mnie niestety... ;( powiedzcie mi prosze jaka tasma najlepsza do jelonkow od ds?? zeby z lancuszkiem ladnie wygladalo xd i brac jakas eko pod to polar czy cus czy sama tasma?? Quote
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 do jelonkow tylko fiolet i bedziesz zaskoczona jak to slicznie wyglada. do tego oliwkowa ekoskorka. polar na lato to nieeee:) nie mam kurde lepszego zdjecia Uploaded with ImageShack.us Quote
BestBibi Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 cuuudne te biedrony! A to moje bulwki w DS i El Perro :) p.s. przepraszam za jakość zdjęć - robione na spacerze telefonem... Quote
Victoria Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Jejku rzeczywiście cudnie wygląda :loveu:... tylko wydaje mi sie ze fiolet nie bedzie do Nany pasować.. :( no i do zadnej smyczy ;p myslalam jeszcze nad żółtym, żeby jasno bylo, ale jak tak pacze w necie zdjecia do mi sie odechciewa zoltego xd po prostu zakochana jestem w kompozycji jelonki + zielona tasma + brazowy polarek albo odwrotnie, ale rzeczywiscie polar na lato o kiepski pomysl. a jakos tak mi sie eko nie widzi brązowa ;p wiec ostatecznie ze wszystkich kolorów wybrałam albo fioletową taśme i zielona eko (albo pianke, nie wiem jeszcze xp) albo brązową taśme i zieloną eko/pianke albo coś niebieskiego.. ma ktoś połączenie jelonków z niebieskim..?? Quote
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 wybierz a fiolecie-to wbrew pozorom jest uniwersalne polaczenie:))) moja siora ma takie szelki dla pregowanego bulla i tez wyglada super!!! ja polecam:)))) Quote
Voute Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 My mamy jelonki plus brązowa taśma i plus zielona ekoskórka, fajne połączenie ;) Ja bym tej taśmy z niebieskim nie widziała, jakoś mi niezbyt pasuje A bulwy wyglądają super w DS i El Perro, zwłaszcza ta zielona jest genialna :loveu: (ale to moja prywatna obsesja na zielone psie akcesoria) Quote
AnIeLa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 My mamy jelenie na żółtej taśmie i czerwonym podszyciu, jak dla mnie połączenie idealne. :D Quote
BestBibi Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Voute napisał(a): A bulwy wyglądają super w DS i El Perro, zwłaszcza ta zielona jest genialna :loveu: (ale to moja prywatna obsesja na zielone psie akcesoria) Dzięki :loveu: mi też się najbardziej neonka podoba, choć fiolet na żywo wygląda genialnie a na tych zdjęciach wyszedł bardzo blado i mizernie. No i oczywiście zakochana jestem w pomarańczu mamy w tym kolorze szele, smycz i obrożę Rogza - wszystko z serii odblaskowej i uwielbiam je. Teraz czekamy na dwie kolejne DS i już usiedzieć nie mogę :evil_lol: Quote
a_niusia Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 no widok tej limonki sprawil, ze chyba jutro usciskam listonosza jak nam nasza przyniesie. ekstra na takim ciemnym psie wyglada. Quote
BestBibi Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 a_niusia napisał(a):no widok tej limonki sprawil, ze chyba jutro usciskam listonosza jak nam nasza przyniesie. ekstra na takim ciemnym psie wyglada. to się listonosz zdziwi :lol: to fakt, że na ciemnym super wygląda bo kontrastuje a na beżaku to już nie to samo niestety. Za to beżak mi lepiej w pomarańczu wygląda. Quote
Voute Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Victoria']gdzie moge zobaczyc eko i polarki od ds..?? Eko http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00004.jpg Polary http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC08296.jpg Quote
Victoria Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Dziekuje :) nana w fiolecie Nana w czymś co miało być obrożą na błękicie xd ale chyba nie wyszlo :lol: Quote
Marta_Ares Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 [quote name='Voute']Eko http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00004.jpg Polary http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/allegro/DSC08296.jpg aktualne eko skóry: https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/EkoSkora Quote
AnIeLa Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Marta robiliście dziś może jakieś wysyłki ? :cool3: Quote
Tepes Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 No to Furkidz dla mnie i dla dog193 zamówiony:diabloti: Quote
escada Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Psi tester Tereska w modelu na duże psy z zapięciem nośnym :) Victoria - mi bardziej podoba się w drugiej wersji :) Quote
żmijka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 (edited) Ktoś jakiś czas temu pytał o uzdę ze wzorkiem. Ja wczoraj uszyłam taki halter sama, ale zajęło mi to około 2 godzin. Całość składa się z czarnej taśmy o szerokości 2cm, tasiemki ozdobnej i miękkiego czarnego materiału obiciowego. Kiedyś, żeby było szybciej, naszywałam ręcznie ozdobną tasiemkę na uzdy jednokolorowe kupione na allegro. Teraz musiałam się trochę pobawić, bo stara obroża już była mocno zużyta i trochę się bałam, że mi gdzieś się kiedyś przetrze. Jeśli chodzi o haltery w jednolitych kolorach szyte hand-made, polecam Happy Husky. Kantarek od nich wytrzymał prawie dwa lata i pewnie nadal by mi służył, ale jednak jest już trochę podniszczony. Miałam jeszcze jeden z innej firmy działającej na allegro, ale coś złe wymiary uszyli, chociaż wysłałam do nich zdjęcie, na którym pozaznaczałam, ile cm ma mieć każdy z elementów. Edited July 4, 2012 by żmijka Quote
gops Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='Olson']Mój Furkidz wysłany. :)[/QUOTE] mój też :lol: żmijka bardzo ładny ten kantarek . Quote
żmijka Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 [quote name='gops']żmijka bardzo ładny ten kantarek .[/QUOTE] Dzięki gops :). Za każdym razem kiedy coś szyję z psich akcesoriów, uświadamiam sobie, ile wysiłku musi kosztować szycie hand-made na zamównienie. Podziwiam osoby, które się tym zajmują zawodowo i wykonują tak dużą ilość zleceń. Quote
Recommended Posts