motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 evel napisał(a):A to niby dlaczego? :icon_roc: Nie złożyła podania ze zdjęciem? :cool3: pewnie ze strachu przed konkurencją :cool3: a dla maleńkich piesków nie szyją w ogóle, ktoś z dogo z yorkiem o tym mówił Quote
Unbelievable Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 motyleqq napisał(a):o to, że 'pianka' sugeruje co innego niż 'siateczka'. w strukturze, w dotyku, nie w funkcjonalności, która jest dokładnie opisana. spełnia swoje funkcje-ok. ale ja np myślałam, że DS ma co innego niż AD i że 'siateczka' nie spełni funkcji takich jak 'pianka' i byłam gotowa wydać więcej na AD. teraz już wiem, że bym przepłaciła, bo to jedno i to samo no nie do końca, bo wydaje mi się że ta siateczka z DS jest jednak inna niż z AD, jakby rzadsza? Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Unbelievable napisał(a):no nie do końca, bo wydaje mi się że ta siateczka z DS jest jednak inna niż z AD, jakby rzadsza? w sensie że ma szersze oczka? być może, ale nie wydaje mi się, żeby to wpływało na funkcjonalność. no i chyba w AD jedne są takie, a drugie takie Quote
Unbelievable Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 motyleqq napisał(a):w sensie że ma szersze oczka? być może, ale nie wydaje mi się, żeby to wpływało na funkcjonalność. no i chyba w AD jedne są takie, a drugie takie nie wiem, ale jak na moje to bardzo wpływa na wygląd :diabloti: a ja mam tą piankę z AD z większymi oczkami Quote
a_niusia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 jak dla mnie to podszycie jest zgodne z opisem. a jak je zobaczylam na zywo to od razu wiedzialam, ze na szelkach zadne eko, zaden polar. tylko ta siatka czy tam pianka. Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Unbelievable napisał(a):nie wiem, ale jak na moje to bardzo wpływa na wygląd :diabloti: a ja mam tą piankę z AD z większymi oczkami nie wiem jak Ty, ale jak ja nakładam psu obrożę, to podszycie jest od spodu, a nie na wierzchu :cool3: Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 a_niusia napisał(a):jak dla mnie to podszycie jest zgodne z opisem. a jak je zobaczylam na zywo to od razu wiedzialam, ze na szelkach zadne eko, zaden polar. tylko ta siatka czy tam pianka. ale chyba nikt nie twierdzi, że to nie spełnia tego, co jest w opisie. rozchodzi się tylko o nazwę, czy to w końcu pianka czy siatka ;) Quote
anka11 Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 a dla maleńkich piesków nie szyją w ogóle, ktoś z dogo z yorkiem o tym mówił ? https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/416781_335954523109473_840109416_n.jpg Quote
Unbelievable Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 motyleqq napisał(a):nie wiem jak Ty, ale jak ja nakładam psu obrożę, to podszycie jest od spodu, a nie na wierzchu :cool3: ale widać jak się zawija na rantach, i tam bardzo mi to przeszkadza, z resztą Marta dawała zdjęcie takiej obroży z superbohaterami, i zupełnie inaczej się toto wywija niż w mojej obroży, przez co inaczej wygląda. Ale może się liczy też sposób szycia? Quote
AnIeLa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nie ma się o co kłócić ;) W AD nazwali to pianką,Marta też o swoim podszyciu pisała pianka ;) Quote
a_niusia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 motyleqq napisał(a):ale chyba nikt nie twierdzi, że to nie spełnia tego, co jest w opisie. rozchodzi się tylko o nazwę, czy to w końcu pianka czy siatka ;) skoro jest opis, to chyba nikt nie powinien sie czepiac o nazwe... Quote
Agnes Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Troche sie to robi juz nudne dyskusja na temat wyrobow AD i DS. Zarowno jedna jak i druga firma ma swoich zwolennikow i przeciwnikow i nikt takimi tekstami nie przeciagnie drugiego na swoja strone. Po co to ciagnac za kazdym razem i udowadniac ze jest inaczej? Luuuzu wiecej, mamy wakacje (no dla niektorych), lato w pelni isc z psami nad wode a nie siedziec i porownywac ciagle i to samo:diabloti: Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='anka11']? https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/416781_335954523109473_840109416_n.jpg kiedyś szyli ;) teraz jest wyraźnie napisane na stronie, od jakiego rozmiaru szyją [quote name='Unbelievable']ale widać jak się zawija na rantach, i tam bardzo mi to przeszkadza, z resztą Marta dawała zdjęcie takiej obroży z superbohaterami, i zupełnie inaczej się toto wywija niż w mojej obroży, przez co inaczej wygląda. Ale może się liczy też sposób szycia? a możesz pokazać foty czy nie chce Ci się szukać? Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Agnes napisał(a):Troche sie to robi juz nudne dyskusja na temat wyrobow AD i DS. Zarowno jedna jak i druga firma ma swoich zwolennikow i przeciwnikow i nikt takimi tekstami nie przeciagnie drugiego na swoja strone. Po co to ciagnac za kazdym razem i udowadniac ze jest inaczej? Luuuzu wiecej, mamy wakacje (no dla niektorych), lato w pelni isc z psami nad wode a nie siedziec i porownywac ciagle i to samo:diabloti: nie zauważyłam żeby dyskusja była o tym, która firma jest lepsza :eviltong: ale może ja nie wiem, o czym rozmawiam ;) Quote
Agnes Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 motyleqq napisał(a):nie zauważyłam żeby dyskusja była o tym, która firma jest lepsza :eviltong: ale może ja nie wiem, o czym rozmawiam ;) mam wrazenie ze wlasnie na ten tor zmierza ale to moze ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem ;) Quote
Unbelievable Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='motyleqq'] a możesz pokazać foty czy nie chce Ci się szukać? zdecydowanie mi się nie chce :evil_lol: ale jak ty będziesz szukać, albo ktoś wstawi, porównaj z moją obrożą http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_8399.jpg Quote
AnIeLa Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 motyleqq napisał(a):ale chyba nikt nie twierdzi, że to nie spełnia tego, co jest w opisie. rozchodzi się tylko o nazwę, czy to w końcu pianka czy siatka ;) oddychająca pianka pokryta siateczka transmisyjna ;) Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='Unbelievable']zdecydowanie mi się nie chce :evil_lol: ale jak ty będziesz szukać, albo ktoś wstawi, porównaj z moją obrożą http://i797.photobucket.com/albums/yy256/usterajs/DSC_8399.jpg tu inna niż mówiłaś, ale z tym podszyciem http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00480.jpg jak dla mnie nie ma tu nic brzydkiego :cool3: ale ja mało wymagająca jestem chyba ;) Quote
Unbelievable Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 [quote name='motyleqq']tu inna niż mówiłaś, ale z tym podszyciem http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00480.jpg jak dla mnie nie ma tu nic brzydkiego :cool3: ale ja mało wymagająca jestem chyba ;) no a ja jeżeli chodzi o wygląd mam bardzo duże wymagania :diabloti: ta jest jakoś równiej uszyta, ale i tak mi się jakoś wizualnie nie widzi Quote
barberry Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 japanisze napisał(a):Jak to nie chcieli?:shake: Nie wiedziałam, że sobie na szelki z ad należy zasłużyć... AD umie uszyć szelki dopiero od 45cm w klacie :lol: Quote
gops Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 barberry napisał(a):AD umie uszyć szelki dopiero od 45cm w klacie :lol: :evil_lol: bo wcześniej to nie pies :eviltong: chomik czy coś :lol: bardzo podoba mi sie Twój york , jak żaden inny :-o Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Unbelievable napisał(a):no a ja jeżeli chodzi o wygląd mam bardzo duże wymagania :diabloti: ta jest jakoś równiej uszyta, ale i tak mi się jakoś wizualnie nie widzi no rozumiem, dla mnie ważniejsze jest to, żeby spełniało swoje funkcje ;) i chociaż bardzo podobają mi się wyroby AD, to po raz kolejny zamówię DS, bo również są ładne, a znacznie tańsze Quote
gops Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 motyleqq napisał(a):no rozumiem, dla mnie ważniejsze jest to, żeby spełniało swoje funkcje ;) i chociaż bardzo podobają mi się wyroby AD, to po raz kolejny zamówię DS, bo również są ładne, a znacznie tańsze jak możesz żałować pieniędzy na obroże dla psa :lol: jaką zamawiacie ? Quote
motyleqq Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 gops napisał(a):jak możesz żałować pieniędzy na obroże dla psa :lol: jaką zamawiacie ? to co zostanie oddam na PwP :diabloti: szelki norweskie, ale jeszcze nie wiem jakie... może z krasnalami na limonce z czerwoną PIANKĄ :lol: Quote
a_niusia Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 no ja tez poniewaz mam dwa psy jestem fanka ekonomicznej wersji:)) dodatkowo jeszcze bardzo mi odpowiada kontakt z marta. jednak teraz zdradzilam i zamowilam szelki z ad-na probe, a oprocz tego strasznie zalezalo mi na tych niteczkach. Quote
Recommended Posts