Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

evel napisał(a):
A to niby dlaczego? :icon_roc: Nie złożyła podania ze zdjęciem? :cool3:

pewnie ze strachu przed konkurencją :cool3:
a dla maleńkich piesków nie szyją w ogóle, ktoś z dogo z yorkiem o tym mówił

Posted

motyleqq napisał(a):
o to, że 'pianka' sugeruje co innego niż 'siateczka'. w strukturze, w dotyku, nie w funkcjonalności, która jest dokładnie opisana. spełnia swoje funkcje-ok. ale ja np myślałam, że DS ma co innego niż AD i że 'siateczka' nie spełni funkcji takich jak 'pianka' i byłam gotowa wydać więcej na AD. teraz już wiem, że bym przepłaciła, bo to jedno i to samo

no nie do końca, bo wydaje mi się że ta siateczka z DS jest jednak inna niż z AD, jakby rzadsza?

Posted

Unbelievable napisał(a):
no nie do końca, bo wydaje mi się że ta siateczka z DS jest jednak inna niż z AD, jakby rzadsza?

w sensie że ma szersze oczka? być może, ale nie wydaje mi się, żeby to wpływało na funkcjonalność. no i chyba w AD jedne są takie, a drugie takie

Posted

motyleqq napisał(a):
w sensie że ma szersze oczka? być może, ale nie wydaje mi się, żeby to wpływało na funkcjonalność. no i chyba w AD jedne są takie, a drugie takie

nie wiem, ale jak na moje to bardzo wpływa na wygląd :diabloti: a ja mam tą piankę z AD z większymi oczkami

Posted

jak dla mnie to podszycie jest zgodne z opisem. a jak je zobaczylam na zywo to od razu wiedzialam, ze na szelkach zadne eko, zaden polar. tylko ta siatka czy tam pianka.

Posted

Unbelievable napisał(a):
nie wiem, ale jak na moje to bardzo wpływa na wygląd :diabloti: a ja mam tą piankę z AD z większymi oczkami

nie wiem jak Ty, ale jak ja nakładam psu obrożę, to podszycie jest od spodu, a nie na wierzchu :cool3:

Posted

a_niusia napisał(a):
jak dla mnie to podszycie jest zgodne z opisem. a jak je zobaczylam na zywo to od razu wiedzialam, ze na szelkach zadne eko, zaden polar. tylko ta siatka czy tam pianka.

ale chyba nikt nie twierdzi, że to nie spełnia tego, co jest w opisie. rozchodzi się tylko o nazwę, czy to w końcu pianka czy siatka ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
nie wiem jak Ty, ale jak ja nakładam psu obrożę, to podszycie jest od spodu, a nie na wierzchu :cool3:

ale widać jak się zawija na rantach, i tam bardzo mi to przeszkadza, z resztą Marta dawała zdjęcie takiej obroży z superbohaterami, i zupełnie inaczej się toto wywija niż w mojej obroży, przez co inaczej wygląda. Ale może się liczy też sposób szycia?

Posted

motyleqq napisał(a):
ale chyba nikt nie twierdzi, że to nie spełnia tego, co jest w opisie. rozchodzi się tylko o nazwę, czy to w końcu pianka czy siatka ;)

skoro jest opis, to chyba nikt nie powinien sie czepiac o nazwe...

Posted

Troche sie to robi juz nudne dyskusja na temat wyrobow AD i DS. Zarowno jedna jak i druga firma ma swoich zwolennikow i przeciwnikow i nikt takimi tekstami nie przeciagnie drugiego na swoja strone. Po co to ciagnac za kazdym razem i udowadniac ze jest inaczej? Luuuzu wiecej, mamy wakacje (no dla niektorych), lato w pelni isc z psami nad wode a nie siedziec i porownywac ciagle i to samo:diabloti:

Posted

[quote name='anka11']?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/416781_335954523109473_840109416_n.jpg

kiedyś szyli ;) teraz jest wyraźnie napisane na stronie, od jakiego rozmiaru szyją

[quote name='Unbelievable']ale widać jak się zawija na rantach, i tam bardzo mi to przeszkadza, z resztą Marta dawała zdjęcie takiej obroży z superbohaterami, i zupełnie inaczej się toto wywija niż w mojej obroży, przez co inaczej wygląda. Ale może się liczy też sposób szycia?

a możesz pokazać foty czy nie chce Ci się szukać?

Posted

Agnes napisał(a):
Troche sie to robi juz nudne dyskusja na temat wyrobow AD i DS. Zarowno jedna jak i druga firma ma swoich zwolennikow i przeciwnikow i nikt takimi tekstami nie przeciagnie drugiego na swoja strone. Po co to ciagnac za kazdym razem i udowadniac ze jest inaczej? Luuuzu wiecej, mamy wakacje (no dla niektorych), lato w pelni isc z psami nad wode a nie siedziec i porownywac ciagle i to samo:diabloti:

nie zauważyłam żeby dyskusja była o tym, która firma jest lepsza :eviltong: ale może ja nie wiem, o czym rozmawiam ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
nie zauważyłam żeby dyskusja była o tym, która firma jest lepsza :eviltong: ale może ja nie wiem, o czym rozmawiam ;)

mam wrazenie ze wlasnie na ten tor zmierza ale to moze ja mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem ;)

Posted

motyleqq napisał(a):

oddychająca pianka pokryta siateczka transmisyjna ;)

Posted

japanisze napisał(a):
Jak to nie chcieli?:shake:
Nie wiedziałam, że sobie na szelki z ad należy zasłużyć...

AD umie uszyć szelki dopiero od 45cm w klacie :lol:

Posted

barberry napisał(a):
AD umie uszyć szelki dopiero od 45cm w klacie :lol:

:evil_lol:
bo wcześniej to nie pies :eviltong: chomik czy coś :lol:
bardzo podoba mi sie Twój york , jak żaden inny :-o

Posted

Unbelievable napisał(a):
no a ja jeżeli chodzi o wygląd mam bardzo duże wymagania :diabloti: ta jest jakoś równiej uszyta, ale i tak mi się jakoś wizualnie nie widzi

no rozumiem, dla mnie ważniejsze jest to, żeby spełniało swoje funkcje ;) i chociaż bardzo podobają mi się wyroby AD, to po raz kolejny zamówię DS, bo również są ładne, a znacznie tańsze

Posted

motyleqq napisał(a):
no rozumiem, dla mnie ważniejsze jest to, żeby spełniało swoje funkcje ;) i chociaż bardzo podobają mi się wyroby AD, to po raz kolejny zamówię DS, bo również są ładne, a znacznie tańsze

jak możesz żałować pieniędzy na obroże dla psa :lol:
jaką zamawiacie ?

Posted

gops napisał(a):
jak możesz żałować pieniędzy na obroże dla psa :lol:
jaką zamawiacie ?

to co zostanie oddam na PwP :diabloti:
szelki norweskie, ale jeszcze nie wiem jakie... może z krasnalami na limonce z czerwoną PIANKĄ :lol:

Posted

no ja tez poniewaz mam dwa psy jestem fanka ekonomicznej wersji:))
dodatkowo jeszcze bardzo mi odpowiada kontakt z marta.

jednak teraz zdradzilam i zamowilam szelki z ad-na probe, a oprocz tego strasznie zalezalo mi na tych niteczkach.