Naklejka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Mam szelki dla Arniego :diabloti: Norwegi od DS i rogzy. Tym razem norwegi są dobrze dopasowane :) Quote
angineuuka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 ten sam wzór? :D ja za jakiś czas zamawiam szeleczki :) ( chyba furkidzowe) Quote
Naklejka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Macie zdjęcia, jakość zostawię bez komentarza i minę psa również :P Norwegi muszą się dopasować jeszcze, troszkę się splaszczyły w kopercie. Quote
rev Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 http://www.zooplus.pl/shop/zwierzeta/promocje/happy_hours/dla_psa/225295 Może to Was zainteresuje :) Julius-K9. Zbankrutuję... :watpliwy: Quote
gops Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 dolny pasek w rogzach powiększ, są za blisko pach ;) Quote
Naklejka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Victoria napisał(a):nie za bardzo sie wpijają pod łapencje..?? Nic się nie wbija, one muszą się jeszcze uleżeć, zgniotły się w kopercie. Quote
NightQueen Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 obroża jest u mnie 2 miesiące, ale nie było okazji się pochwalić :diabloti: Quote
Milka__ Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Naklejka, boskie te szelki w kropki!! Skąd są i ile za nie dałaś? Quote
Naklejka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Milka__ napisał(a):Naklejka, boskie te szelki w kropki!! Skąd są i ile za nie dałaś? Szele są od Marty, a ile kosztowały to już nie pamiętam :evil_lol: 50zł? Czy coś koło tego... Quote
PaulinaBemol Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 nie mogę znaleźć takiej taśmy ozdobnej.... Jak myślicie do czarnego psiula fioletowa taśma czy zieleń neon ? Myślałam o fiolecie ale zieleń strasznie mi się podoba Quote
Beatrx Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 ja bym brała fiolet. ale ja fiolet uwielbiam na równi z różem:cool3: masz problem, bo do czarnego psa pasuje każdy kolor, więc bierz to co Ci się bardziej podoba:eviltong: Quote
PaulinaBemol Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 właśnie fiolet też bardzo lubię i mam dylemat (początkowo niebieski miał być) na szczęście sporo czasu też na zastanowienie bo teraz mam inne wydatki. Chciałam coś wesołego i widocznego. Fiolet nie będzie się "gubił"? Ma ktoś może od Marty? Ale wybór tak ciężki że nie wiem co mam zrobić :evil_lol: Quote
chrupcia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 zieleń górą, szczególnie ten seledyn :) szkoda że jest tylko w 25mm bo bym wzięła dla swojego :) Quote
Szerkanka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 http://www.piesmysliwski.pl/smycz-do-wloczki.html hej, dziewczyny, potraicie mi wytlumaczyc jak dziala ta smycz? i jak ona powinna lezec na psie i czlowieku? miala ktoras moze z taka smycza doczynienia? Quote
Beatrx Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 PaulinaBemol napisał(a): Ale wybór tak ciężki że nie wiem co mam zrobić :evil_lol: ja wiem :D weź oba kolory:evil_lol: Quote
Dubin Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 To ja ponawiam moje pytanie bo mam też duży dylemat. Również chciałabym coś widocznego i wesołego, a drugi komplet jakiś elegancki. W stalowo-pisakowej sierści dotychczasowe kolory giną : ( nawet soczysta zieleń. Proszę, doradźcie coś. Szukam czegoś naprawdę odjechanego. Od 2,5 - 3 cm / 25 - 30 cm. Ciężko jest. Quote
DomixX Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 [quote name='Beatrx']ja wiem :D weź oba kolory:evil_lol: hehe tez tak radze. [quote name='Dubin']To ja ponawiam moje pytanie bo mam też duży dylemat. Również chciałabym coś widocznego i wesołego, a drugi komplet jakiś elegancki. W stalowo-pisakowej sierści dotychczasowe kolory giną : ( nawet soczysta zieleń. Proszę, doradźcie coś. Szukam czegoś naprawdę odjechanego. Od 2,5 - 3 cm / 25 - 30 cm. Ciężko jest. To może pomarańcz ? Quote
escada Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 najlepiej odbijają się pastele czyli np. banan, seledyn, fajnie by wyglądał też turkus :) Quote
anka11 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Długie ogniska nie luzują się zbyt szybko, czasem w ogóle... Ale ja tam lubię ten łańcuch I z tego co słyszałam to w ten łańcuch z długimi ogniwami nie wplątuje się ta sierść dziekuje za odpowiedzi :) chyba bede polowac na te srednie w takim razie, bo raczej wolalabym, zeby szybko się luzowały... co do rdzy to nam trochę zardzewial regulator w dolnej czesci szelek od AD, ale nie wiem czy powinnam sie tym przejmowac[?], bo jesli chodzi o wyglad to nie przeszkadza mi - i tak ledwo to widac. Quote
PaulinaBemol Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 tak chętnie bym wzięła dwa kolorki. To jeszcze psa jakiegoś adoptuje co by miał kto w tym chodzić :cool1: Quote
FredziaFredzia Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Doradźcie, bo się nie mogę zdecydować jakie szelki kupić Frankowi na 1 urodziny. ;) Jak czegoś nie wybiorę w Gorzowie, to kupię w necie. Piraci: Serduszka: King of dogs: Albo bodyguardy. ;) Quote
Recommended Posts