Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Milka__ napisał(a):
Naklejka, boskie te szelki w kropki!! Skąd są i ile za nie dałaś?

Szele są od Marty, a ile kosztowały to już nie pamiętam :evil_lol: 50zł? Czy coś koło tego...

Posted

ja bym brała fiolet. ale ja fiolet uwielbiam na równi z różem:cool3: masz problem, bo do czarnego psa pasuje każdy kolor, więc bierz to co Ci się bardziej podoba:eviltong:

Posted

właśnie fiolet też bardzo lubię i mam dylemat (początkowo niebieski miał być) na szczęście sporo czasu też na zastanowienie bo teraz mam inne wydatki. Chciałam coś wesołego i widocznego. Fiolet nie będzie się "gubił"? Ma ktoś może od Marty?
Ale wybór tak ciężki że nie wiem co mam zrobić :evil_lol:

Posted

To ja ponawiam moje pytanie bo mam też duży dylemat. Również chciałabym coś widocznego i wesołego, a drugi komplet jakiś elegancki. W stalowo-pisakowej sierści dotychczasowe kolory giną : ( nawet soczysta zieleń. Proszę, doradźcie coś. Szukam czegoś naprawdę odjechanego. Od 2,5 - 3 cm / 25 - 30 cm. Ciężko jest.

Posted

[quote name='Beatrx']ja wiem :D weź oba kolory:evil_lol:
hehe tez tak radze.

[quote name='Dubin']To ja ponawiam moje pytanie bo mam też duży dylemat. Również chciałabym coś widocznego i wesołego, a drugi komplet jakiś elegancki. W stalowo-pisakowej sierści dotychczasowe kolory giną : ( nawet soczysta zieleń. Proszę, doradźcie coś. Szukam czegoś naprawdę odjechanego. Od 2,5 - 3 cm / 25 - 30 cm. Ciężko jest.
To może pomarańcz ?

Posted

Długie ogniska nie luzują się zbyt szybko, czasem w ogóle... Ale ja tam lubię ten łańcuch

I z tego co słyszałam to w ten łańcuch z długimi ogniwami nie wplątuje się ta sierść

dziekuje za odpowiedzi :)
chyba bede polowac na te srednie w takim razie, bo raczej wolalabym, zeby szybko się luzowały...

co do rdzy to nam trochę zardzewial regulator w dolnej czesci szelek od AD, ale nie wiem czy powinnam sie tym przejmowac[?], bo jesli chodzi o wyglad to nie przeszkadza mi - i tak ledwo to widac.