gops Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 prawda w oczy kole, bywa ;) serio tak brudzącej się obroży nie miałam więc nie wyobrażam sobie tak syfiących się szelek przy normalnym aktywnym psie. Quote
rashelek Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Szelki w mój gust nie trafiają w ogóle - nienawidzę szorek. Ale ciekawe, jak na szelkach będą się prezentować Furkidzowe wzory :D Czekam na pierwsze zdjęcia waszych zakupów :evil_lol: Teraz zauważyłam dopiero ten piękny nowy fiolet :loveu: A już myślałam, że mi przeszło. To teraz sobie naroiłam drugą obrożę "borzemuszejąmiećmamojachcę". Niedobrze, też tu chyba przestanę wchodzić! Quote
Yuveza Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Mnie nie boli to że ja che obroze, mnie boli ze chce a nie mogę kupic :lol: Mam juz troche poukladane w glowie... emm Słonie DS i turkus plus neonka, ale! zastanawiam sie czy.. kurna nie wyrobie ja to bym chciala co najmniej 3 :rotlf: Quote
anetta Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 :mdleje: o boże,...te...DStylowe taśmy...fantastyczne! :mdleje: Marta :boom: Quote
kaskaSz Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 a taśmy wzorkowe są gdzieś pokazane, bo mówicie o sówkach, a ja nie wiem o co chodzi :( a chciałabym zobaczyć. Quote
Yuveza Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='kaskaSz']a taśmy wzorkowe są gdzieś pokazane, bo mówicie o sówkach, a ja nie wiem o co chodzi :( a chciałabym zobaczyć. Sówki to chyba o te z tych tkanin byla mowa;) http://s1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/materialy/ a tu ribbonki https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/RibbonkiWzory Quote
Olson Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Furkidz z szelkami jak na ten moment mnie rozczarował. Marzą mi się Day on Bahama, ale norwegi - jakaś kolorowa taśma i 5cm obszyty pasek piersiowy. O, ty by było super. A poza tym - nawet gdybym chciała zamówić szorki, to... Nie ma naszego rozmiaru. :shake: Quote
chrupcia Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Olson napisał(a):Furkidz z szelkami jak na ten moment mnie rozczarował. Marzą mi się Day on Bahama, ale norwegi - jakaś kolorowa taśma i 5cm obszyty pasek piersiowy. O, ty by było super. A poza tym - nawet gdybym chciała zamówić szorki, to... Nie ma naszego rozmiaru. :shake: mnie się wydaje, że trzeba poczekać troszkę na norwegi i będą. Nie wszystko na raz.. ;) Quote
Olson Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 To na pewno. Ale wydaje mi się, że norwegi to najpopularniejsze szelki i najlepiej by było od nich zacząć. ;) A tak poza tym, to cena też mnie lekko przeraziła. 59zł, za szelki, które po 3ech spacerach będą super brudne. Za 10zł więcej mam DS, które tak brudne będą może po 20. :diabloti: Quote
japanisze Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 A mnie się bardzo podoba, że są szorki, bo norwegi można hand made kupić wszędzie, a te są tylko w furkidz :D Quote
gops Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 japanisze napisał(a):A mnie się bardzo podoba, że są szorki, bo norwegi można hand made kupić wszędzie, a te są tylko w furkidz :D DS ma od zawsze :) tylko widocznie nie idą skoro mało zdjęć dają :lol: Quote
Natula Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 ma ktos moze obroze zaciskową na łańcuszku od Furkidz ? zastanawiam sie nad nią dla duzych psów, miałam kiedys ten typ z rogza i mi pasowało Quote
Lucky. Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Natula napisał(a):ma ktos moze obroze zaciskową na łańcuszku od Furkidz ? zastanawiam sie nad nią dla duzych psów, miałam kiedys ten typ z rogza i mi pasowało ja mam, jak dla mnie super :) Quote
Naklejka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Natula napisał(a):ma ktos moze obroze zaciskową na łańcuszku od Furkidz ? zastanawiam sie nad nią dla duzych psów, miałam kiedys ten typ z rogza i mi pasowało Na wystawie widziałam dogi w furkidzach, zrywy wytrzymały ;) Arniego też na furkidzach prowadziłam i mi bardzo przypasowała ta obroża. Quote
Natula Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 dzięki , to sobie zamówie dwa pólzaciski i jeden łańcuszek...albo dwa :D a jeszcze jedno pytanko jak jest z rozmiarami, jest jakis zapas czy są na styk tak jak podane ? bo Amelek ma 48 cm a Luna 52cm i nie wiem czy brac jednej 40-50 drugiej 50-60 czy który wymiar, no a nie lubie jak tej tasmy potem duzo zostaje Quote
Naklejka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Napisz wiadomość przy zamówieniu, dopasuje odpowiednio. Możesz przez dogo się z Corse skontaktować ;) Quote
Natula Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 no to zamówiłam Froggy Queen 2,5 cm i Lady Bird 3 cm półzacisk oraz Ladybug 3 cm na łańcuszku dla moich czarnych plus dwa półzaciski 2,5 cm Clovers in Red i Juicy Orange dla cane corsowych małych blondynek :razz: teraz szukam jakis mega miękkich smyczy do żabek i biedronek, bo do ptaszków rózowy rogz mi bedzie pasował Quote
Olson Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Natalia, możesz kupić coś z Ami Playa. :) Oni mają super miękkie smycze. Tutaj masz np. seledynową, do żab jak najbardziej. A do biedronek może zwykłą czerwoną? Czerwona. Ja mam najzwyklejszą czarną i czerwoną właśnie, są na prawdę ok. ;) Quote
Natula Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Zobacze moze w Warszawie na wystawie bedą ;-) jade wyjątkowo bez psów wiec bede miec jak nigdy czas na stoiska. Załuje ze z red dingo nie ma juz zółtej , te zwykłe Mki z miękką rączką są swietne, mam taką czarną juz ponad dwa lata i jest ekstra - o taką http://reddingo.bazarek.pl/opis/128124/smycz-m-12m-szara.html poza rogzami moja ulubiona choć myślałam tez nad rurowymi zótą i zieloną od DS, mam zółtą obroze i to jest dopiero miekkie Quote
Pestka Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='Olson']Natalia, możesz kupić coś z Ami Playa. :) Oni mają super miękkie smycze. Tutaj masz np. seledynową, do żab jak najbardziej. A do biedronek może zwykłą czerwoną? Czerwona. Ja mam najzwyklejszą czarną i czerwoną właśnie, są na prawdę ok. ;) Ja mam jedną smycz z Ami Playa dobre trzy lata i się trzyma super, teraz kupiłam szczeniakowi niebieską, przepinaną i jest świetna. Ogólnie starsza smycz nie jest jakoś bardzo zniszczona, jest trochę zmechacona, ale to moze być wynikiem tego, że ja z moimi psami np. z nudów na przystanku się z nimi nią szarpie. Benek jako tako jej nie zniszczyłby, ale kiedy szczeniak na niej chodził to bałam się że szybko skończy swój żywot, bo mały dosyć mocno się szarpie, ale nic sie z nia nie stało, wiec zakupiłam drugi egzemplarz tej firmy :cool3: Quote
Natula Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Uniqua w jakis szmacianych z allegro mój pięcioletni rogz :evil_lol: i dziewczyny w rogzach Amelka w Pink Bone i Uniqua Floral Quote
Ireczka Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Mam pytanko :D Jaki kolor smyszyki , szelek , obroże etc. bedzie pasował to naszego szczeniaczka ? Narazie wszystko ma czerwone bo pięknie jej w czerwonym :D http://imageshack.us/photo/my-images/860/dsc06053t.jpg/ Oto ona :P A przy okazji moze ktoś wie w typie jakiej rasy ta suczka jest ? Waży 33 kg. Taki mały OFf sorki :( Quote
Kajusza Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 i skusiłam się na martingail dla Wegetuchy :-) .... od Taks w żółte kwiatki a dla Dinusia doszedł komplecik: szelki i smycz od DS :-) Liski na mięcie z czerwoną pianką :-) Pięknie wygląda a na czarnym Dingu będzie miodzio :-) Quote
Recommended Posts