Marta_Ares Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 a_niusia napisał(a):a ile ten jasny turkus ma cm? jest 3 cm?!!!! tylko 2cm obecnie sator_k_ napisał(a):Marta dochodzą Ci moje pw? poprzednie usunełam przez przypadek tak jak mówiłam, a na to nie mogę odpisać bo masz skrzynkę pełną :eviltong: Quote
Patmol Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Marta_Ares -bardzo ładne :diabloti: (kliknęłam w banerek) teraz wyjeżdżam niedługo, ale jak wrócę chętnie bym coś zamówiła czy ja dobrze rozumiem? potrzebuję szelki -wiec wybieram taśmę i ribbonkę, która chce na tasmę? i mogę do tego zamówić kolorystycznie dopasowaną smycz? Quote
Milena9 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Zamówiłam komplet od Marty.:diabloti: A pamiętam, że zanim trafiłam na ten wątek mój pies miał jedną zwykłą obrożę i jedną zwykłą smycz.:shake: Quote
Asti Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Jaka jest minimalna długość obroży z Rogza, rozmiar L (tego rodzaju - http://img19.allegroimg.pl/photos/oryginal/24/33/13/73/2433137394 )? Łącznie z częścią zaciskową. Quote
AnIeLa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Marta_Ares napisał(a): Mam sówki różowe będę miała troszkę więcej materiału więc kto pierwszy.... :diabloti: Uffff dobrze, że nie niebieskie :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 AnIeLa napisał(a):Uffff dobrze, że nie niebieskie :evil_lol: na niebieskie było mniej zamówień więc na pewno coś zostanie :diabloti: Quote
japanisze Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Marta_Ares napisał(a):na niebieskie było mniej zamówień więc na pewno coś zostanie :diabloti: Niebieskie wyglądają na żywo super, są nawet ładniejsze od różowych :D Moje bulwy teraz noszą te sówki cały czas, to zdecydowanie moje ulubione obroże na plastikowy klips:loveu: Quote
Milka__ Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Ło matko, jak zobaczyłam te obroże od Marty z serii Twist..... no cóż, mój portfel czeka odchudzanie :evil_lol: Są rewelacyjne. Prostota i elegancja w jednym :) Quote
chrupcia Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 (edited) prooosze o link do wszystkich taśm jakie posiada Marta_Ares na sprzedaż :) edit: nieaktualne :( szkoda że tak mało 2cm jest :( chyba seledyn jest tylko 25mm Edited June 25, 2012 by chrupcia Quote
Beatrx Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='monisiaxp']Jakiego typu szelki lepiej kupić? 1. 2. gdyby nie zapięcie to brałabym te drugie, a takto bałabym się, że te plastiki szybko się wyrobią i pewnego pięknego dnia zostanę bez psa, a szelki się przepołowią:evil_lol: [quote name='chrupcia']prooosze o link do wszystkich taśm jakie posiada Marta_Ares na sprzedaż :) ja też bym prosiła linka:) Quote
Iwonaaa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Odnośnie tych szelek to nie chodzi mi o te konkretne modele tylko wzory/fasony (?) Quote
Beatrx Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 ja wolę guardy, czyli te drugie. zależy z resztą do czego mają służyć. jak jedynie do spokojnego spaceru, bez ciągnięcia to tak naprawdę nie ma różnicy, które weźmiesz. Quote
Iwonaaa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Tak tak na spacery. Trzeba w końcu gdzieś zacząć wychodzić, a wyczytałam że z szelkami bezpieczniej bo obrożę pies może ściągnąć przez głowę. Zwłaszcza że mój jak zobaczy psa to drze i nic go nie powstrzyma. Quote
Beatrx Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 z szelek też potrafi wyjść bez problemu;) możesz mu zakładać obrożę półzaciskową, wtedy przez głowę jej nie wyciągnie. noi oczywiście wychowanie psa to podstawa, żeby nie zachowywał się jak dzikus. Quote
anka11 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 monisiaxp, ja wole te pierwsze norweskie, bo guardy mi się przekręcały, ale tez mysle, ze lepsza bylaby obrozka polzaciskowa. (poza tym np mi na szelkach trudniej psa 'rwacego' jest utrzymac) prooosze o link do wszystkich taśm jakie posiada Marta_Ares na sprzedaż https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM# ale nie ma tutaj jeszcze tych odblaskowych i tego nowego turkusu oraz blekitnego Quote
Iwonaaa Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Będziemy próbować z tymi spacerami. Na zamkniętym terenie wszystko jest okej tylko leń a sztuczki wykonuje perfect (jak smakołyk mam w ręku) ;)) Quote
evel Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Pytanie do właścicieli obróżek zaciskowych z łańcuszkiem - lepiej brać kółka zwykłe, okrągłe, czy półkółka? Bo półkółka wyglądają lepiej wizualnie, ale jak mi się będą wywijać nieestetycznie to mnie szlag trafi :eviltong: Quote
gops Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 [quote name='evel']Pytanie do właścicieli obróżek zaciskowych z łańcuszkiem - lepiej brać kółka zwykłe, okrągłe, czy półkółka? Bo półkółka wyglądają lepiej wizualnie, ale jak mi się będą wywijać nieestetycznie to mnie szlag trafi :eviltong: ja mam 2 łańcuszkowe i trzecia w drodzę wszystkie na zwykłych kółkach całych i jest ok , nie wiem niestety jak by było na pół kółkach . Quote
Yuveza Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 ja mam pół kółka do łańcuszka, i niema sznas żeby sie nawet wywinęły;) Quote
evel Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Dzięki za odpowiedzi, justa, niepotrzebnie u Ciebie naśmieciłam widzę, bo dotarłaś ;) Quote
Yuveza Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 evel napisał(a):Dzięki za odpowiedzi, justa, niepotrzebnie u Ciebie naśmieciłam widzę, bo dotarłaś ;) spoko spoko;) one się w ogóle nie ruszają z mijesca, te kółka :lol: więc bierz jak sie podobaja :) ehh ja nie ogarniam juz, Marta pokazala tu te tasmy i mi teraz rozwalają mózg :roll: Quote
chrupcia Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 ja tylko tak nieśmiało Wam powiem, że furkidz wprowadził szeleczki do sprzedaży! :diabloti: :eviltong: Quote
gops Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 patrząc co się dzieje z obrożą szelki to totalna pomyłka musi być chyba że na chodniku gdzie pies się pobrudzić nie może :) Quote
chrupcia Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 gops napisał(a):patrząc co się dzieje z obrożą szelki to totalna pomyłka musi być chyba że na chodniku gdzie pies się pobrudzić nie może :) nikt nie każe Ci kupować, ani patrzeć na te pomyłki ;) Quote
Recommended Posts