Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a_niusia napisał(a):
a ile ten jasny turkus ma cm? jest 3 cm?!!!!

tylko 2cm obecnie

sator_k_ napisał(a):
Marta dochodzą Ci moje pw?

poprzednie usunełam przez przypadek tak jak mówiłam, a na to nie mogę odpisać bo masz skrzynkę pełną :eviltong:

Posted

Marta_Ares -bardzo ładne :diabloti: (kliknęłam w banerek)
teraz wyjeżdżam niedługo, ale jak wrócę chętnie bym coś zamówiła

czy ja dobrze rozumiem?
potrzebuję szelki -wiec wybieram taśmę i ribbonkę, która chce na tasmę?
i mogę do tego zamówić kolorystycznie dopasowaną smycz?

Posted

Zamówiłam komplet od Marty.:diabloti: A pamiętam, że zanim trafiłam na ten wątek mój pies miał jedną zwykłą obrożę i jedną zwykłą smycz.:shake:

Posted

Marta_Ares napisał(a):

Mam sówki różowe będę miała troszkę więcej materiału więc kto pierwszy.... :diabloti:

Uffff dobrze, że nie niebieskie :evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
na niebieskie było mniej zamówień więc na pewno coś zostanie :diabloti:

Niebieskie wyglądają na żywo super, są nawet ładniejsze od różowych :D

Moje bulwy teraz noszą te sówki cały czas, to zdecydowanie moje ulubione obroże na plastikowy klips:loveu:

Posted

Ło matko, jak zobaczyłam te obroże od Marty z serii Twist..... no cóż, mój portfel czeka odchudzanie :evil_lol:
Są rewelacyjne. Prostota i elegancja w jednym :)

Posted (edited)

prooosze o link do wszystkich taśm jakie posiada Marta_Ares na sprzedaż :)

edit:
nieaktualne :( szkoda że tak mało 2cm jest :( chyba seledyn jest tylko 25mm

Edited by chrupcia
Posted

[quote name='monisiaxp']Jakiego typu szelki lepiej kupić?

1. 2.
gdyby nie zapięcie to brałabym te drugie, a takto bałabym się, że te plastiki szybko się wyrobią i pewnego pięknego dnia zostanę bez psa, a szelki się przepołowią:evil_lol:

[quote name='chrupcia']prooosze o link do wszystkich taśm jakie posiada Marta_Ares na sprzedaż :)
ja też bym prosiła linka:)

Posted

ja wolę guardy, czyli te drugie. zależy z resztą do czego mają służyć. jak jedynie do spokojnego spaceru, bez ciągnięcia to tak naprawdę nie ma różnicy, które weźmiesz.

Posted

Tak tak na spacery.
Trzeba w końcu gdzieś zacząć wychodzić, a wyczytałam że z szelkami bezpieczniej bo obrożę pies może ściągnąć przez głowę.
Zwłaszcza że mój jak zobaczy psa to drze i nic go nie powstrzyma.

Posted

z szelek też potrafi wyjść bez problemu;) możesz mu zakładać obrożę półzaciskową, wtedy przez głowę jej nie wyciągnie. noi oczywiście wychowanie psa to podstawa, żeby nie zachowywał się jak dzikus.

Posted

Pytanie do właścicieli obróżek zaciskowych z łańcuszkiem - lepiej brać kółka zwykłe, okrągłe, czy półkółka? Bo półkółka wyglądają lepiej wizualnie, ale jak mi się będą wywijać nieestetycznie to mnie szlag trafi :eviltong:

Posted

[quote name='evel']Pytanie do właścicieli obróżek zaciskowych z łańcuszkiem - lepiej brać kółka zwykłe, okrągłe, czy półkółka? Bo półkółka wyglądają lepiej wizualnie, ale jak mi się będą wywijać nieestetycznie to mnie szlag trafi :eviltong:
ja mam 2 łańcuszkowe i trzecia w drodzę wszystkie na zwykłych kółkach całych i jest ok , nie wiem niestety jak by było na pół kółkach .

Posted

evel napisał(a):
Dzięki za odpowiedzi, justa, niepotrzebnie u Ciebie naśmieciłam widzę, bo dotarłaś ;)

spoko spoko;) one się w ogóle nie ruszają z mijesca, te kółka :lol: więc bierz jak sie podobaja :)

ehh ja nie ogarniam juz, Marta pokazala tu te tasmy i mi teraz rozwalają mózg :roll:

Posted

gops napisał(a):
patrząc co się dzieje z obrożą szelki to totalna pomyłka musi być chyba że na chodniku gdzie pies się pobrudzić nie może :)

nikt nie każe Ci kupować, ani patrzeć na te pomyłki ;)