Kajusza Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 unikałam tego wątku ... ale chodzi za mną jakiś martingail dla Wegi ... ale narazie powalczę ze sobą ;-) widziałam na wątku sprzedam/kupie dziewczyna fajne szyje :-) Quote
Illusion Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Super te furkidz :loveu:. Zebrałam wszystko w jedno miejsce i zrobiłam zdjęcie. Stwierdzam, że nie jest ze mną tak źle, bo to na dwa psy, zanim trafił do mnie drugi burek było tego więcej :lol:. Quote
Yuveza Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ja bym mogła mieć taką kolekcje, bo jest taka ładna kolorowa :) ja mniej więcej teraz do tego dążę, już pozbywam się nieuzywanych rozowo-burych szmacianych szelek, i wole kupować kolorowe handmade'y mam jeden pomysł na DS i jeszcze chętne na furkidz... do tego chciałabym w końcu zamówic AD :stupid: Quote
gops Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ilusion bardzo ładne rzeczy , kolorowe . a ja planuję kupić na wakacje jakieś el perro 4cm na szmatke żeby szkoda nie było na wsi . Quote
Patmol Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 napiszcie tutaj koniecznie jak wypatrzycie jakiś fajny bazarek z kolorowymi szelkami ja mam dwa psy i każdy pies ma swoje szelki (po jednej sztuce) i zawsze wydawało mi się, że to starczy ale widzę, że byłam w strasznym błędzie i może ktoś mi poradzi jak mierzyć psa do zamówienia szelek mój pies nosi szelki typu guard -bardzo luźne i chciałabym kupić tez luźne to powinnam wymierzyć te szelki? czy raczej szyję psa -? jest rozbieżność i nie wiem na jaki rozmiar szelek zamawiać :oops: Quote
omry Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Potrzebuję dla tej psiny pomocy w wyborze dwóch kolorów. Ostry róż. Jasny niebieski. Pomarańcz. Fiolet. Quote
japanisze Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Wiecie czy gadżeciaki mają taśmę w ONki? Nie mogę znaleźć w ich ofercie, aż dziwne, bo to taka popularna rasa. Ilusion wszystkie rzeczy super - szczególnie Lupiny (nigdy jeszcze nie miałam nic od nich, będzie trzeba spróbować ;)). omry wszystkie kolory będą super, ale ja bym wzięła pomarańcz - róż już ma :) Quote
gops Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='Patmol']napiszcie tutaj koniecznie jak wypatrzycie jakiś fajny bazarek z kolorowymi szelkami ja mam dwa psy i każdy pies ma swoje szelki (po jednej sztuce) i zawsze wydawało mi się, że to starczy ale widzę, że byłam w strasznym błędzie i może ktoś mi poradzi jak mierzyć psa do zamówienia szelek mój pies nosi szelki typu guard -bardzo luźne i chciałabym kupić tez luźne to powinnam wymierzyć te szelki? czy raczej szyję psa -? jest rozbieżność i nie wiem na jaki rozmiar szelek zamawiać :oops: mierzysz psa , centymetrem krawieckim najlepiej obwód klaty zaraz za przednimi łapkami i wyjdzie Ci ile ma cm w klacie to powinno wystarczyć bo przód zazwyczaj jest robiony tak żeby to miało sens i szelki są ok , przód możesz zmierzyć w najniższym miejscu szyi , bardzo nisko . na bazarkach raczej rzadko są jakieś fajne szelki , nie lepiej zamówić u DS czy kogo innego na wymiar? i konkretny kolor jaki byś chciała . omry róż i pomarańcz :lol: Quote
Talucha Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 omry Pomarańczowy i niebieski, bo róż już ma :P Quote
omry Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 No właśnie nie dość, że róż już ma 2x (DS i Emotion Furkidz), to zamawiamy też sówki różowe :lol: Niebieski mi się bardzo podoba i ten chyba wezmę na 100%, ale mam dylemat między pomarańczem a fioletem, ale pomarańcz chyba lepszy na lato, poza tym wszystkie powiedziałyście jednogłośnie, że pomarańcz :lol: Quote
Unbelievable Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 a ja mówię fiolet, bo będzie w nim super wyglądać ;) Quote
Molowe Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 ja tam uważam,że pomarańczowy ładnie jej w takich żywych kolorach :loveu: Quote
Yuveza Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ktos z was kto ma obroze AD poklad z tasiemka ozd. na okolo 30cm obwod, moze mi powiedziec ile okolo taka kosztuje? Quote
Patmol Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 gops napisał(a):mierzysz psa , centymetrem krawieckim najlepiej obwód klaty zaraz za przednimi łapkami i wyjdzie Ci ile ma cm w klacie to powinno wystarczyć bo przód zazwyczaj jest robiony tak żeby to miało sens i szelki są ok , przód możesz zmierzyć w najniższym miejscu szyi , bardzo nisko . na bazarkach raczej rzadko są jakieś fajne szelki , nie lepiej zamówić u DS czy kogo innego na wymiar? i konkretny kolor jaki byś chciała . dziękuję -tak zrobię Quote
Molowe Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 westie_justa napisał(a):Ktos z was kto ma obroze AD poklad z tasiemka ozd. na okolo 30cm obwod, moze mi powiedziec ile okolo taka kosztuje? ja jakiś czas temu pisałam o wycenę to wtedy było 30 zł tyle że ja chciałam z polarem a najlepiej sama do nich napisz wtedy będziesz miała faktyczną cenę :) Quote
Zuzia&Snoopy Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Natalia, super kolekcja!! Wszystko takie czyste i kolorowe :loveu: i załamałam się bo ja mam więcej na jednego psa.. Quote
Illusion Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Czyste tylko na zdjęciu, część przydałoby się nieco odświeżyć :lol:. I jak tak patrzę na to zdjęcie, to brakuje mi tam paru kolorków :evil_lol:. Quote
DeeDee Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Dziewczyny Kochane powiedźcie mi .... Czy miała któraś z Was obrożę Lupine i korzystała z przywileju "wiecznej gwarancji", oczywiście pytam o pogryzienie przez psa - jeśli tak to jak poszło rozpatrywanie gwarancji? :roll: Zastanawiam się czy to jest prawda czy fałsz po prostu :oops: Quote
omry Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Biorę sówki, jasny niebieski i pomarańcz :) Dziękuję Wam za pomoc :) Quote
Molowe Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 a te sówki co Marta pokazywała przed wyjazdem można normalnie zamówić ? :) Quote
Stevie Rae Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Omry - mi się najbardziej podoba pomarańcz :) Quote
Recommended Posts