Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

unikałam tego wątku ... ale chodzi za mną jakiś martingail dla Wegi ... ale narazie powalczę ze sobą ;-) widziałam na wątku sprzedam/kupie dziewczyna fajne szyje :-)

Posted

Super te furkidz :loveu:.

Zebrałam wszystko w jedno miejsce i zrobiłam zdjęcie. Stwierdzam, że nie jest ze mną tak źle, bo to na dwa psy, zanim trafił do mnie drugi burek było tego więcej :lol:.

Posted

Ja bym mogła mieć taką kolekcje, bo jest taka ładna kolorowa :) ja mniej więcej teraz do tego dążę, już pozbywam się nieuzywanych rozowo-burych szmacianych szelek, i wole kupować kolorowe handmade'y

mam jeden pomysł na DS i jeszcze chętne na furkidz... do tego chciałabym w końcu zamówic AD :stupid:

Posted

napiszcie tutaj koniecznie jak wypatrzycie jakiś fajny bazarek z kolorowymi szelkami
ja mam dwa psy i każdy pies ma swoje szelki (po jednej sztuce)
i zawsze wydawało mi się, że to starczy
ale
widzę, że byłam w strasznym błędzie

i może ktoś mi poradzi jak mierzyć psa do zamówienia szelek
mój pies nosi szelki typu guard -bardzo luźne
i chciałabym kupić tez luźne

to powinnam wymierzyć te szelki?
czy raczej szyję psa -?
jest rozbieżność i nie wiem na jaki rozmiar szelek zamawiać :oops:

Posted

Wiecie czy gadżeciaki mają taśmę w ONki? Nie mogę znaleźć w ich ofercie, aż dziwne, bo to taka popularna rasa.

Ilusion wszystkie rzeczy super - szczególnie Lupiny (nigdy jeszcze nie miałam nic od nich, będzie trzeba spróbować ;)).

omry wszystkie kolory będą super, ale ja bym wzięła pomarańcz - róż już ma :)

Posted

[quote name='Patmol']napiszcie tutaj koniecznie jak wypatrzycie jakiś fajny bazarek z kolorowymi szelkami
ja mam dwa psy i każdy pies ma swoje szelki (po jednej sztuce)
i zawsze wydawało mi się, że to starczy
ale
widzę, że byłam w strasznym błędzie

i może ktoś mi poradzi jak mierzyć psa do zamówienia szelek
mój pies nosi szelki typu guard -bardzo luźne
i chciałabym kupić tez luźne

to powinnam wymierzyć te szelki?
czy raczej szyję psa -?
jest rozbieżność i nie wiem na jaki rozmiar szelek zamawiać :oops:

mierzysz psa , centymetrem krawieckim najlepiej obwód klaty zaraz za przednimi łapkami i wyjdzie Ci ile ma cm w klacie to powinno wystarczyć bo przód zazwyczaj jest robiony tak żeby to miało sens i szelki są ok , przód możesz zmierzyć w najniższym miejscu szyi , bardzo nisko .
na bazarkach raczej rzadko są jakieś fajne szelki , nie lepiej zamówić u DS czy kogo innego na wymiar? i konkretny kolor jaki byś chciała .

omry róż i pomarańcz :lol:

Posted

No właśnie nie dość, że róż już ma 2x (DS i Emotion Furkidz), to zamawiamy też sówki różowe :lol:
Niebieski mi się bardzo podoba i ten chyba wezmę na 100%, ale mam dylemat między pomarańczem a fioletem, ale pomarańcz chyba lepszy na lato, poza tym wszystkie powiedziałyście jednogłośnie, że pomarańcz :lol:

Posted

gops napisał(a):
mierzysz psa , centymetrem krawieckim najlepiej obwód klaty zaraz za przednimi łapkami i wyjdzie Ci ile ma cm w klacie to powinno wystarczyć bo przód zazwyczaj jest robiony tak żeby to miało sens i szelki są ok , przód możesz zmierzyć w najniższym miejscu szyi , bardzo nisko .
na bazarkach raczej rzadko są jakieś fajne szelki , nie lepiej zamówić u DS czy kogo innego na wymiar? i konkretny kolor jaki byś chciała .

dziękuję -tak zrobię

Posted

westie_justa napisał(a):
Ktos z was kto ma obroze AD poklad z tasiemka ozd. na okolo 30cm obwod, moze mi powiedziec ile okolo taka kosztuje?

ja jakiś czas temu pisałam o wycenę to wtedy było 30 zł tyle że ja chciałam z polarem a najlepiej sama do nich napisz wtedy będziesz miała faktyczną cenę :)

Posted

Dziewczyny Kochane powiedźcie mi .... Czy miała któraś z Was obrożę Lupine i korzystała z przywileju "wiecznej gwarancji", oczywiście pytam o pogryzienie przez psa - jeśli tak to jak poszło rozpatrywanie gwarancji? :roll:
Zastanawiam się czy to jest prawda czy fałsz po prostu :oops: