BBeta Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Unbelievable napisał(a):no właśnie mi też się nie chce wierzyć :diabloti: chyba że to była bardzo dupowata taśma mój Gram nosi tą cienką z AD pojedynczą, ociera mu się w zacisku cały czas i nic mu się z nią nie dzieje Właśnie, jeżeli to była tania smycz firmy "no name" to nie dziwę się, że taśma mogła pęknąć ;) Quote
a_niusia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 ja tez juz chce obroze!!!! nie moge sie kuuurde doczekac. Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='BBeta']Zerwała taśmę, tak? Nie szycie, nie karabińczyk, tylko 2,5cm taśmę? Uwierzę jak zobaczę :diabloti: [quote name='Unbelievable']no właśnie mi też się nie chce wierzyć :diabloti: chyba że to była bardzo dupowata taśma mój Gram nosi tą cienką z AD pojedynczą, ociera mu się w zacisku cały czas i nic mu się z nią nie dzieje Karabińczyk mimo że tył tyci to wytrzymał, Szycie też wytrzymało nici mam mocne takie jak AD o ile dobrze pamiętam. Luzik mam jeszcze 5m tej taśmy więc za jakiś czas na pewno będą zdjęcia taśmy w 2 częściach po jakimś spacerku :evil_lol: [quote name='BBeta']Właśnie, jeżeli to była tania smycz firmy "no name" to nie dziwę się, że taśma mogła pęknąć to taśma do mocowania czegoś tam na dachu samochodu :diabloti: Pomarańczowa to ta taśma to niebieskie to taśma w szorkach Dingo Quote
motyleqq Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 a_niusia napisał(a):ja juz ci moge powiedziec-mam od zimy lancuszki ds i nie rdzewieja:) oo, dzięki! :) gops napisał(a):mam już jedną z łańcuszkiem z tym że pływała tylko 2 razy bo jest na polarze to nic się nie działo ale ta będzie typowo wodna więc na pewno dam znać . ja też kupię jeszcze jedną tym bardziej że taka tania, tym razem może róż :diabloti: no ja właśnie chcę wziąć ostry róż :diabloti: Quote
a_niusia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 przestancie juz gadac o tym rozu, limonce i miecie!!! 3 cm tasmy maja byc dopiero w przyszlym tyg!!! wkurzacie mnie!!! Quote
Marchewkowy Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='Migori']Ma ktoś smycz taks ? Jak się sprawuje ? Ja mam nie jedną smycz od Taks, najbardziej lubię taką czerwoną obszytą jakby sztruksem i z polarową rączką ostatnie 2 dni non stop na niej chodze. Inne które mam też są b. fajne :lol: [quote name='Ewa&Duffel']Ja jestem bardzo zadowolona ze smyczy od taks, mamy kilka do kompletu z obrożami i jedną uniwersalną, czarną przepinaną z taśmy rurowej. Bardzo je sobie chwalę, wygodne, wytrzymałe, bardzo ładnie się piorą, żadne nitki nie wychodzą. Przed chwilą doszedł Furkidz, piękny jest ten turkus :loveu: Tak na szybko fotki: Śliczny turkusik i oczywiście Dufflowi przepięknie :) Jaka szerokość obroży? Jaka długa smycz? Ja się powstrzymuję na razie z zakupami, ale z turkusu akurat mam trochę więc aż tak nie żałuję ;) Quote
gops Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 specjalnie dla a nusi :evil_lol: i innych niezdecydowanych na neonkową . niestety zdjęcia komórką , nie mam aparatu w tej chwili. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 http://img818.imageshack.us/img818/8937/zdjcie0379k.jpg Super :loveu: Też chce taką :placz: Quote
a_niusia Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='gops']specjalnie dla a nusi :evil_lol: fak ju:)))) Quote
Kasi i Lena Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Wiadomo coś już w temacie taśm DS. Czy będą inne kolory o takiej strukturze taśmy jak miętowa? Podoba mi się a mi kolorystycznie do psów nie bardzo pasuje. Quote
motyleqq Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Wiadomo coś już w temacie taśm DS. Czy będą inne kolory o takiej strukturze taśmy jak miętowa? Podoba mi się a mi kolorystycznie do psów nie bardzo pasuje. po weekendzie ma być wiadomo Quote
Culineo Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) ja mam pytanie o kolor ekoskórki do mięty 5cm na czarnego psa ? :) Edited June 13, 2012 by Culineo Quote
HexaWHWT Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Culineo napisał(a):ja mam pytanie o kolor ekoskórki do mięty 5cm na czarnego psa ? :) jak ma być oczojebnie to turkus albo żółty :P Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='Culineo']ja mam pytanie o kolor ekoskórki do mięty 5cm na czarnego psa ? :) ja bym dała jak stonowane to eko czarną, bardziej jednolicie to turkusową, a jak kontrastowo to czerwoną:) Quote
HexaWHWT Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 [quote name='westie_justa']ja bym dała jak stonowane to eko czarną, bardziej jednolicie to turkusową, a jak kontrastowo to czerwoną:) Oj justa z czerwienią to przesadziłaś :P Quote
Yuveza Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 HexaWHWT napisał(a):Oj justa z czerwienią to przesadziłaś :P moim zdaniem ładnie kontrastuje;) Quote
HexaWHWT Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 westie_justa napisał(a):moim zdaniem ładnie kontrastuje;) widzę, że stawiasz na oczojebność :P Quote
omry Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Zmieniłam zdanie na temat szelek. Nie podobały mi się do tej pory psy w szelkach, ale po pierwszym spacerze je uwielbiam! Zdecydowanie nie będą tylko do biegania, są boskie po prostu :) Quote
LadyS Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 omry napisał(a):Zmieniłam zdanie na temat szelek. Nie podobały mi się do tej pory psy w szelkach, ale po pierwszym spacerze je uwielbiam! Zdecydowanie nie będą tylko do biegania, są boskie po prostu :) Pochwal się :lol: Quote
Olson Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ślicznie Malutkiej w szelach. :loveu: Ile ona już ma? Nie wyrośnie z nich? Quote
Naklejka Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Śliczne! :) Może dla Jetsana wezmę czarne norwegi z kolorowym podszyciem... Quote
omry Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Olson napisał(a):Ślicznie Malutkiej w szelach. :loveu: Ile ona już ma? Nie wyrośnie z nich? Jeszcze roku nie ma, ale wyrosnąć nie powinna :) Dzięki :) Też mi się bardzo podoba kura mała. Quote
Recommended Posts