Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='evel']A nie wiem, ale niebieski ładnie ożywia ten wzorek taśmy moim zdaniem :)

Na przykład tak?

Czy ma ktoś zdjęcie tych szopów na żywo?

Edit;
Po szybkiej eliminacji zostały mi te do wyboru...

Przy czym coraz bardziej skłaniam się do ostatniej przez moje zamiłowanie do niebieskich obróżek...

Edited by Hill.
Posted

evel napisał(a):
Natomiast chętnie bym obejrzała jakiegoś czarnego psa w miętowej taśmie, ktoś ma fotki? :)

Może jutro dojdą do mnie szelki DS miętowe, to wrzucę coś.

Posted

Ja już mam miętowy łańcuszek :loveu: jest cudowny, nastepnym razem biorę coś na piance, szykujcie mi połączenie :diabloti:
I to pojawia się problem... jakie są kolory pianki z DS? i chyba teraz wezmę coś z tasiemką... i nie wiem kurde, bo mite juz mamy, chyba ze z jakąs tasiemką bedzie ladnie wygladac, albo ostry róz?

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Pianka z tego co w wątku wyczytałam jest tylko czarna i czerwona ale mają być inne kolory.
Ostry róż by się pięknie na białasku prezentował.

yhym.. moze poczekam sobie na razie na inne kolory, a róż.. no ciągnie mnie jakos, bo dziwnym trafem mamy juz tylko jeden roz w westy i bladą burberry :lol: na łańcuszku na pewno, ale nie mam pomysłu a zadne połączenie :hmmm: a przypomnialo mi się że teraz mialam kupić furkidz! :evil_lol:

Posted

[quote name='Korenia']Tak tematycznie :evil_lol:

Super:D:D:D
[quote name='westie_justa']yhym.. moze poczekam sobie na razie na inne kolory, a róż.. no ciągnie mnie jakos, bo dziwnym trafem mamy juz tylko jeden roz w westy i bladą burberry :lol: na łańcuszku na pewno, ale nie mam pomysłu a zadne połączenie :hmmm: a przypomnialo mi się że teraz mialam kupić furkidz! :evil_lol:
Ostry róż wygląda ślicznie, muszę kiedyś kupić obrożę z łańcuszkiem bo jeszcze takiej nie mamy. Ja też miałam kupić furkidz ale jakoś nie wyszło;)

Posted

Jeżeli chodzi o tanią rzecz do pływania coby szybko schła (a raczej w ogóle nie chłonęła wody), to o ile ktoś nie posiada jasnego psa (czasem sierść się barwi) to wystarczy po prostu metalowy łańcuszek albo dławik. Dla małego psa to koszt poniżej 10 zł w każdym zoologu ;).

Posted

a dla tych którzy uważają że dławik to najwytrzymalsza rzecz, Asi&Kleo brata pies Lulek 40kg zerwał dławik 60cm .
poszły oczka, zwykły gruby dławik , chciał wejść do wody .
dobrze że pies nie agresywny , więc nawet już dławikom nie można ufać jak ma się silnego psa.;)

Posted

Beatrx napisał(a):
a jakiej firmy ten dławik?

nie wiem , dławik był od Agnes po jej też 40kg psie który używał bez problemu , a tutaj po nie całym roku używania zerwał się , myślę że to jakaś chaba czy trixie była .

Posted

Amber napisał(a):
Jeżeli chodzi o tanią rzecz do pływania coby szybko schła (a raczej w ogóle nie chłonęła wody), to o ile ktoś nie posiada jasnego psa (czasem sierść się barwi) to wystarczy po prostu metalowy łańcuszek albo dławik. Dla małego psa to koszt poniżej 10 zł w każdym zoologu ;).

Mamy dławik, ale niestety jest zajęty, tzn. jego przeznaczeniem jest tylko i wyłącznie obedience ;) Poza tym, szukam szelek albo szerokiej obroży, bo suczita będzie raczej na lince, coby ją przyciągnąć w razie czego i na dławiku bym sobie przyciągnęła raczej trupka uduszonego, bo ona z tchawicą ma coś nie teges ;) Więc albo kołnierz 3cm albo szelki ;)

Posted

gops napisał(a):
a dla tych którzy uważają że dławik to najwytrzymalsza rzecz, Asi&Kleo brata pies Lulek 40kg zerwał dławik 60cm .
poszły oczka, zwykły gruby dławik , chciał wejść do wody .
dobrze że pies nie agresywny , więc nawet już dławikom nie można ufać jak ma się silnego psa.;)

Matka Jetsana też dławik zerwała, na moim ogrodzie :P
Jetsan ma krowi łańcuch i raczej wątpię w to, że go zerwie...

Posted

[quote name='Hill.']Na przykład tak?

Czy ma ktoś zdjęcie tych szopów na żywo?

Edit;
Po szybkiej eliminacji zostały mi te do wyboru...

Przy czym coraz bardziej skłaniam się do ostatniej przez moje zamiłowanie do niebieskich obróżek...
Ostatnia będzie najlepiej wyglądać na takim psiaku. ;)