Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta, dzisiaj po Twoim poście chciałam zrobić foty. I zrobiłam. Ale, że padało to rozmazane wyszły, a teraz burza, pies śpi, a w domu jak jej zrobię to tym bardziej brzydkie będą. Może jutro. :eviltong:
Mnie męczą juliusy, baardzo. Ale uświadamiam sobie, że nie są mi potrzebne. I walczę. :cool3:

Posted

Illusion napisał(a):
Zwykłe zaciskowe obróżki :). Mięta dla Gingers i zielony neon dla Tosi, no i czekam jeszcze na dublin doga... :evil_lol:

My z poczty musimy odebrać, też mięte:)

Posted

rashelek faktycznie szybko się ta flexi niszczy. Podobnie jak moja classic, jakiś plastik miękki ma. Stara flexi classic long (chyba) jest wykonana z zupełnie innego tworzywa,trwalszego . Jestem od około roku drugim właścicielem smyczy, pies mi kilkakrotnie smycz po chodniku przeciągnął (mój tz ma głupi zwyczaj puszczania pieska razem ze smyczą jak się cieszy że ja idę) i nic, są tylko zwykłe płytkie zarysowania.

Piękna jest ta mięta DS, dobrze że mi do psów nie pasuje, tak to sobie wmawiam na razie:diabloti:

Posted

Nie sądze po prostu, żeby miesięczna smycz miała prawo tak wyglądać. Już nie mówię o obiciu, bo to moja wina, ale sądziłam, że sitodruk będzie się dłużej trzymał. Zwłaszcza, że nie jest w miejscu, w którym często jeżdżę łapami, żeby go zetrzeć.. Większość firm starsze modele miała lepsze, Flexi pewnie też. Szkoda, że te stare są już praktycznie nigdzie niedostępne.
A używam jej codziennie, bo chyba po to ją kupiłam :shake: Ale co ja tam wiem... :p

Kasiu, nie chcę Cię martwić, ale Fifi by w tej mięcie super wyglądała :diabloti: A Lenka w ciemnym róży :evil_lol: Mnie kusi limonka strrrasznie, ale mam wymówkę, że coś zielonego już mamy. Tylko ten róż też jest super :placz:

Posted

Ja Cię nie kuszę, tylko informuję :diabloti:
Będziemy razem walczyć! Zwłaszcza, że już dostałam wycenę, będzie ciężko :angryy: Także możemy się łączyć w bólu.

Posted

Mi właściwie nawet łatwo zrezygnować choć kusi oj kusi:)
Ja jestem bardziej lupine maniaczką:loveu: niż obrożoholikiem:evil_lol:. Jak się otrząsnę z chęci posiadania kolejnego lupine to pewnie coś z tych cudnych taśm zamówię.

Posted

[quote name='westie_justa']god why? O.O http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00274.jpg

[quote name='monika15']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00274.jpg :lying: Świetne!

[quote name='anorektyczna.nerka']Też pozazdrościłam ;< Szkoda, ze konto wyczyszczone :<

[quote name='BBeta']Rewelacyjne kolory :smile:

dziękuje :oops: bardzo mi miło, że się podobają :loveu:

[quote name='a_niusia']ooo to dobrze by bylo!!!!

kiedy bedziecie to wiedziec?:)
jutro w południe dam znać :cool3:

[quote name='chrupcia']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00298.jpg jaka to szerokość ? :mdleje: i w jakiej cenie byłaby na szyjke 20-30cm ? z zaciskiem około 4-5cm.
odpowiedź pójdzie na Pw ;)

[quote name='Illusion']Ta mięta jest świetna po prostu, Marta mam nadzieję, że niedługo doczekam się moich obróżek :cool3:.
we wtorek powinny być u Was :)

[quote name='Olson']Marta, dzisiaj po Twoim poście chciałam zrobić foty. I zrobiłam. Ale, że padało to rozmazane wyszły, a teraz burza, pies śpi, a w domu jak jej zrobię to tym bardziej brzydkie będą. Może jutro. :eviltong:
Mnie męczą juliusy, baardzo. Ale uświadamiam sobie, że nie są mi potrzebne. I walczę. :cool3:
hehe ok trzymam kciuki za lepszą pogodę do zdjęć :cool3: chociaż zapowiadają deszcz...:shake:

[quote name='westie_justa']My z poczty musimy odebrać, też mięte:)
rozumie, że przesyłka się znalazła??

Posted

[quote name='weszka']Jako, że jestem miłośnik obroży łańcuszkowych - b. fajna http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00203-1.jpg Czy łańcuszki są już teraz solidne, takie na 40 kg pieseczki co mogą się czasem szarpnąć z siłą 80 kg?
ta obroża akurat dziś powinna u mnie być , mam już jedna z tym łańcuszkiem od jakiś 4 miesięcy często używana i wytrzymuję 17kg suke która szarpię jak 40kg :evil_lol: nie wiem czy wytrzyma 80kg ale wydaję mi się że powinno bo jest to według mnie grubszy niż łańcuszek rogza w xl .
ale to jeszcze Marta niech się lepiej wypowie , widziałam te łańcuszki DS też na ttb więc chyba wytrzymują .

Posted

[quote name='a_niusia']chyba ze jest szansa na jeszcze jakies 3 cm...mam chec na nieco szersze niz zwykle obroze, a te tasmowki wydaja mi sie idealne na lato:)))
ustalone na gg :diabloti:

[quote name='gosiaja']Marta_Ares jakiej długości jest szycie na tej smyczy http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00265.jpg?t=1339345454 ??
nie mam pojęcia, mogę później zmierzyć, smycz kupiona jakiś czas temu na wystawie.

[quote name='LadyS']Widzę, że się ruszyło, też mam nadzieje w tym tygodniu na nasze zamówienie :loveu:
czekam na adres do wysyłki :eviltong:

[quote name='weszka']Jako, że jestem miłośnik obroży łańcuszkowych - b. fajna http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC00203-1.jpg Czy łańcuszki są już teraz solidne, takie na 40 kg pieseczki co mogą się czasem szarpnąć z siłą 80 kg?
dziękuje ;) tak łańcuszki są teraz inne, całe zgrzewane, dostępne w 3 rozmiarach w zależności od psa/ szerokości taśmy.

Posted

wiecie co mam straszny dylemat:))

ustalilam z Marta dwie obroze 3 cm mieta i limonka jesli tylko beda 3 cm-oby bylo!!!!
i dwie 2,5 cm-musi byc czerwien bez watpienia, bo od dawna chcemy zwyka czerwona obroze dla gnoja i no...wlasnie!!!
niby dla starszej suki wybralam 2,5 cm zolc, ale po glowie mi jeszcze chodza inne kolory...nawet ten nowy roz.
jak sadzicie? zolty to jest dobry kolor dla czarnego podpalanego psa? i czy nie jest on zbyt zblizony do limonki?

kuuurde ale dylemat. jak sobie kupuje ciuchy to takich nie miewam:)))

Posted

żółty wygląda świetnie na podpalańcu czarnym , miałam kiedyś żółtą taksówke i wyglądało super! polecam ten kolor :diabloti:
sama mam ochotę tylko obawiam się że u mnie co rusz by była usyfiona .

Posted

[quote name='a_niusia']ja jestem pewna, ze bedzie usyfiona.
nawet sie tego nie obawiam-po prostu to wiem:)))
no ja staram się jasnych nie zakładać jak wiem że upierdzieli :lol:

żółto-zielona taks