Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja już kompletnie nie wiem - cały czas miałam zamiar kupić chabrowy, ale zastanawiam się, czy ten kolor nie jest może zbyt pospolity ...
Tutaj, dla przypomnienia - Kapsel:

I propozycje:

1. Mięta

2. Limonka

3. Chabrowy

4. Niebieski

5. Pomarańcz

6. Fiolet

Posted

ja mam dzisiaj dobry dzien itez cos zastanawiam sie nad ktoras z tych tasmowych obrozy od Marty;)))

oczywiscie na 100% limonka, bo wiadomo, co pasuje do czarnego podpalanego psa i czerwien dla mlodej.

a wiecie moze, czy one sa tylko 2,5 cm?
czy moze sa tez szersze?

Posted

a_niusia napisał(a):
ja mam dzisiaj dobry dzien itez cos zastanawiam sie nad ktoras z tych tasmowych obrozy od Marty;)))

oczywiscie na 100% limonka, bo wiadomo, co pasuje do czarnego podpalanego psa i czerwien dla mlodej.

a wiecie moze, czy one sa tylko 2,5 cm?
czy moze sa tez szersze?

neonka w 4cm też , a reszta chyba w 2,5cm .

Posted

Mnie się dziś w zoologu strasznie spodobały akcesoria Comfy, wyglądają super a smycz megawygodna i z fajną polarową rączką :loveu: I ceny nawet przystępne, więc kto wie... :diabloti:

Tymczasem jeśli chodzi o Flexi. Były tu debaty na temat brudzenia białej smyczy - brud się chyta, ale leciutko namoczona gąbka skutecznie załatwia sprawe. Zamiast tego powoli acz systematycznie żegnam się z sitodrukiem ;)
Tak było:

A tak jest:

Spodziewałam tego, ale po dłuższym okresie czasu, a przecież automat ma max. miesiąc... Smycz już obita, ale z mojej winy. Wiązałam but i przypadkiem trzasnęłam obudową o chodnik :shake:

Posted

Demowata ja bym wzięła 1 ;)

Stevie Rae do jego sierści chyba wszystkie kolorki pasują:evil_lol:
Chociaż ja bym widziała go własnie w chabrowym albo w mięcie. Sama nie wiem;)

Posted

Stevie Rae ja też bym obstawiała albo chabrową albo miętową.
rashelek chyba każda flexi,która jest użytkowana regularnie tak wygląda nie ma co przesadzać :)

Posted

a_niusia napisał(a):
pies mojej siostry mial na weekend w gorach i korzystal z takich szelek-nic mu nie wlazilo pod pachy, nic nie obcieralo i bylo super wygodnie mimo poczatkowego zdziwienia, bo pies mial na sobie pierwszy raz w zyciu w ogole szelki.

możesz dać fotke?? :modla:

Posted

Illusion napisał(a):
Ta mięta jest świetna po prostu, Marta mam nadzieję, że niedługo doczekam się moich obróżek :cool3:.

a jakieś połączenie czy puste? :razz:

Posted

Demowata napisał(a):
Wymyśliłam już 6 obróżek. :diabloti:
1.Robaki 1,5 cm + brąz 2 cm + cytrynowa nitka + turkus morski (polar)
2.Superbohater 1,5 cm + żółty 2 cm + cytrynowa nitka + czerwony (polar)
3.Kalejdoskop 1,5 cm + pomarańcz 2 cm + cytrynowa nitka + sprana jagoda (polar)
4.Orient 1,2 cm + oliwka 2 cm + słoneczna żółć - nitka + kawa z mlekiem (polar)
5.Pacyfki 1,2 cm + oliwka 2 cm + słoneczna żółć - nitka + kawa z mlekiem (polar)
6.Agility (zieleń) w cm + zielona neonka 2,5 cm + zielona neonka - nitka

Jak myślicie, która opcja najlepsza dla Demi?

ja bym wzięła 3 :D
a 1 mamy baaaardzo podobną :) jeśli nie taką samą

Posted

westie_justa napisał(a):
a jakieś połączenie czy puste? :razz:

Zwykłe zaciskowe obróżki :). Mięta dla Gingers i zielony neon dla Tosi, no i czekam jeszcze na dublin doga... :evil_lol: