dog193 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Litterka napisał(a): (nie umiem zamienić zdjęcia na link, nie wyświetla mi się link w okienku komentarzy, tylko całe zdjęcie) Bo trzeba to zrobić samemu. Prawy przycisk myszy, 'kopiuj adres obrazka', zdjecie usuwasz, link wklejasz, wszystko... Wpłynie mi teraz trochę pieniędzy i zastanawiam się nad jakimiś fajnymi szelkami dola Jupika :evil_lol: Quote
gops Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 dog193 napisał(a):Bo trzeba to zrobić samemu. Prawy przycisk myszy, 'kopiuj adres obrazka', zdjecie usuwasz, link wklejasz, wszystko... Wpłynie mi teraz trochę pieniędzy i zastanawiam się nad jakimiś fajnymi szelkami dola Jupika :evil_lol: może siodłowe dla JUpika? mi się to bardzo podoba na małych psach , jeszcze z jakimś dobrym napisem na boku :lol: Quote
barberry Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ładna ale to żadna nowość tylko stara edycja limitowana ;) Fajna była też żółta: Quote
FredziaFredzia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Co Wy widzicie w tych rogzach... Nie wiem, mi od nich podoba się chyba tylko cowpatch. Quote
Original_N Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Jak Wam się podoba :D? Mamy takową ;-) Jedyny Rogz który za mną "chodził" i którego musiałam mieć :razz: Quote
skrzeli Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 FredziaFredzia napisał(a):Co Wy widzicie w tych rogzach.... Zgadzam się - szału nie ma ;) Quote
gops Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 szał z wyglądu jest ,szkoda że tylko wygląd nie koniecznie jakość :) Quote
LadyS Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 dog193 napisał(a):Bo trzeba to zrobić samemu. Prawy przycisk myszy, 'kopiuj adres obrazka', zdjecie usuwasz, link wklejasz, wszystko... Wpłynie mi teraz trochę pieniędzy i zastanawiam się nad jakimiś fajnymi szelkami dola Jupika :evil_lol: dog193, ja teraz zamówiłam dla Jaxa u Marty i jej TŻta szelki siodełkowe z przednim paskiem jak norweskie, w przyszłym tygodniu pewnie powinny u nas być - z podkładką siatkową. Jeśli rozmiar będzie okej, to dam znać, jak się sprawują - może takie sobie sprawicie? Mnie przekonują póki co, zobaczymy, jak będzie w praktyce ;) Quote
dog193 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 gops napisał(a):może siodłowe dla JUpika? mi się to bardzo podoba na małych psach , jeszcze z jakimś dobrym napisem na boku :lol: Wolałabym cos uniwersalnego, pod siodłem pies ponoć bardzo się grzeje w wyższych temperaturach ;) Pewnie zamówię norwegi z AD, ale jakie podszycie? :lol: Quote
dog193 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 LadyS napisał(a):dog193, ja teraz zamówiłam dla Jaxa u Marty i jej TŻta szelki siodełkowe z przednim paskiem jak norweskie, w przyszłym tygodniu pewnie powinny u nas być - z podkładką siatkową. Jeśli rozmiar będzie okej, to dam znać, jak się sprawują - może takie sobie sprawicie? Mnie przekonują póki co, zobaczymy, jak będzie w praktyce ;) Jak wyżej - siodełkowe fajne, ale nie na każdą pogodę :) Quote
anka11 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Pewnie zamówię norwegi z AD, ale jakie podszycie? piankowe! :) Quote
Original_N Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 gops napisał(a):szał z wyglądu jest ,szkoda że tylko wygląd nie koniecznie jakość :) Zgadza się! Szkoda, że są takie jakieś miękkie i "szmaciane" - przez co się mechacą po prostu :/ Quote
LadyS Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 dog193 napisał(a):Jak wyżej - siodełkowe fajne, ale nie na każdą pogodę :) My zamawiamy nad morze takie właśnie, ale one nie są z pełnym siodełkiem, tylko z takim mniejszym, szczątkowym, że tak to ujmę :lol: No i mają siateczkę oddychającą pod spodem ;) Quote
Aleksandrossa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 A ma ktoś może zdjęcie Rogza miękkiego różowego? Szukam czegoś dla szczeniora :lol: Quote
Marta_Ares Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Które połączenie dla Aresa? 1. 2. 3. 4. :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 dziękuje za pomoc:loveu: również za 2 najbardziej bylam :diabloti: Quote
sator_k_ Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Może nie do końca w temacie, ale tutaj dużo osób zagląda. Pytanie do ludzi, którzy posiadają pas biodrowy i go używają ;) Czy warto kupować psa z tymi pasami między nogi żeby się nie przekręcał, czy spokojnie da się bez tego wytrzymać? Jakieś opinie o pasach z activdoga? Quote
anorektyczna.nerka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nie miałam z tymi paskami, ale mam normalny i jest supcio, też się nie przekręca (ale może dlatego, że mój pies biegnie prosto i nie skręca bez potrzeby). Wg. mnie z paskami dobry jest do nart, mi przy normalnym bieganiu przeszkadzałby. Co do pasow z activdoga się nie wypowiem, ale dobre są z hifiki (i jak na razie tylko to mają dobre, bo wszystko inne się kurczy pod wpływem wilgoci i ujemnych temperatur) i manmata. Quote
omry Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Ja czekam na cienki pas biodrowy z DS. Jak dojdzie to zdam relacje :) Quote
cockermaister Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 A ja zamówiłam obrożę od Furkidz :roll::diabloti: już nie mogę się doczekać kiedy dojdzie :diabloti: Quote
Recommended Posts