Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Litterka napisał(a):

(nie umiem zamienić zdjęcia na link, nie wyświetla mi się link w okienku komentarzy, tylko całe zdjęcie)

Bo trzeba to zrobić samemu. Prawy przycisk myszy, 'kopiuj adres obrazka', zdjecie usuwasz, link wklejasz, wszystko...

Wpłynie mi teraz trochę pieniędzy i zastanawiam się nad jakimiś fajnymi szelkami dola Jupika :evil_lol:

Posted

dog193 napisał(a):
Bo trzeba to zrobić samemu. Prawy przycisk myszy, 'kopiuj adres obrazka', zdjecie usuwasz, link wklejasz, wszystko...

Wpłynie mi teraz trochę pieniędzy i zastanawiam się nad jakimiś fajnymi szelkami dola Jupika :evil_lol:

może siodłowe dla JUpika? mi się to bardzo podoba na małych psach , jeszcze z jakimś dobrym napisem na boku :lol:

Posted

dog193 napisał(a):

dog193, ja teraz zamówiłam dla Jaxa u Marty i jej TŻta szelki siodełkowe z przednim paskiem jak norweskie, w przyszłym tygodniu pewnie powinny u nas być - z podkładką siatkową. Jeśli rozmiar będzie okej, to dam znać, jak się sprawują - może takie sobie sprawicie? Mnie przekonują póki co, zobaczymy, jak będzie w praktyce ;)

Posted

gops napisał(a):
może siodłowe dla JUpika? mi się to bardzo podoba na małych psach , jeszcze z jakimś dobrym napisem na boku :lol:

Wolałabym cos uniwersalnego, pod siodłem pies ponoć bardzo się grzeje w wyższych temperaturach ;)
Pewnie zamówię norwegi z AD, ale jakie podszycie? :lol:

Posted

LadyS napisał(a):
dog193, ja teraz zamówiłam dla Jaxa u Marty i jej TŻta szelki siodełkowe z przednim paskiem jak norweskie, w przyszłym tygodniu pewnie powinny u nas być - z podkładką siatkową. Jeśli rozmiar będzie okej, to dam znać, jak się sprawują - może takie sobie sprawicie? Mnie przekonują póki co, zobaczymy, jak będzie w praktyce ;)

Jak wyżej - siodełkowe fajne, ale nie na każdą pogodę :)

Posted

gops napisał(a):
szał z wyglądu jest ,szkoda że tylko wygląd nie koniecznie jakość :)

Zgadza się!
Szkoda, że są takie jakieś miękkie i "szmaciane" - przez co się mechacą po prostu :/

Posted

dog193 napisał(a):
Jak wyżej - siodełkowe fajne, ale nie na każdą pogodę :)

My zamawiamy nad morze takie właśnie, ale one nie są z pełnym siodełkiem, tylko z takim mniejszym, szczątkowym, że tak to ujmę :lol: No i mają siateczkę oddychającą pod spodem ;)

Posted

Może nie do końca w temacie, ale tutaj dużo osób zagląda. Pytanie do ludzi, którzy posiadają pas biodrowy i go używają ;)
Czy warto kupować psa z tymi pasami między nogi żeby się nie przekręcał, czy spokojnie da się bez tego wytrzymać? Jakieś opinie o pasach z activdoga?

Posted

Nie miałam z tymi paskami, ale mam normalny i jest supcio, też się nie przekręca (ale może dlatego, że mój pies biegnie prosto i nie skręca bez potrzeby). Wg. mnie z paskami dobry jest do nart, mi przy normalnym bieganiu przeszkadzałby. Co do pasow z activdoga się nie wypowiem, ale dobre są z hifiki (i jak na razie tylko to mają dobre, bo wszystko inne się kurczy pod wpływem wilgoci i ujemnych temperatur) i manmata.