Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Są w zwykłych sklepach (ZooKarina), tyle, że wyglądają dość badziewiasto...

Mówię o taśmowych smyczach dingo (szczególnie te zgniłozielone najłatwiej spotkać z "suwakiem" ;))

Posted

Victoria napisał(a):
fajoska :D
poluje na taka od dawna, ale w zwykłym sklepie spotkanie takiego czegoś graniczy z cudem niestety

Dzięki ;-)
Dlatego ja kupiłam na zamówienie u osoby, do której mam zaufanie odnośnie psich rzeczy ;-)
W sklepie jeszcze takiej nie widziałam

Posted

Dingo takie produkuje ale bez polarowej rączki.
Tylko ta ich regulacja jest dupna. Nam ten klips pękł i musiałam zszyć smycz na stałe.
A chwilę potem rozwalił się karabinek ale to w momencie w którym próbowałam go wyczyścić z piachu.
Gdyby nie to to smycz pewnie dalej by żyła, rozmiar spanielowy bo 20mm dla poczwary. ;)
Dingo sobie zawsze ceniłam.

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
Jak ta obroza Hunter sie spisuje?Nie rozciaga sie?Mocne toto?:cool3: Ladne wzory maja i ceny przystepne :p

Mam szelki obroze i linki firmy HUNTER sa bardzo dobre ,miekkie ,podwojny material ,ale nie nadaja sie do psow ktore lu´bia podgryzac.Sa w roznych kolorach rozno-barwne
Jeszcze lepsze z grubszego materialu ,fosforyzujace szwy sa szelki ,obroze itd firmyWOLTERS,sa w wiekszosci jednobarwne,troche drozsze od HUNTER
te dwie firmy sa do polecenia.

Posted

więcej kolorów pianko- siateczki będzie w przyszłym tygodniu jak wszystko dobrze pójdzie :cool3:

Ares w wiewiórach i lupinie

zatrzask trochę duży, ale chyba nie jest tak źle?

Posted

Olson napisał(a):
A ja już nie mogę się doczekać moich piankowo-siateczkowych szelek z DS. Nie wiem jak w poniedziałek wytrzymam w szkole. :diabloti:

jak najszybciej musisz potem wstawić zdjęcie na psiaku:pbo i moim przydały by się jakieś szeleczki..

Posted

[quote name='westie_justa']No spory ten zatrzask;) ale spoko wyglada:)
mała przeróbka i wizualnie trochę lepiej powinien wyglądać :diabloti:

[quote name='Pestka']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna 2012/DSC00033.jpg
Świetnie w tej wygląda :loveu:

A co do zatrzasku to ja na moje mógłby byc minimalnie mniejszy, ale nie wygląda źle, jest ok ;)
dziękuje też mi się w tym lupinku podoba :loveu:

[quote name='Olson']A ja już nie mogę się doczekać moich piankowo-siateczkowych szelek z DS. Nie wiem jak w poniedziałek wytrzymam w szkole. :diabloti:
Te szelki? :diabloti:

http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC09988.jpg

Nowy komplet Mayki

Posted

[quote name='"Marta_Ares"']Te szelki? :diabloti:

Obawiam się, że tak. :diabloti: Są najpiękniejsze na świecie. :loveu:

A komplecik Mayki przecudowny. :)

Posted

A my jako pionierzy zamówiliśmy szelki z siodełkiem, z podszyciem z pianki, również do Marty_Ares. Daliśmy jej i jej TŻtowi jednocześnie nie lada wyzwanie :evil_lol: Mam nadzieję, ze się uda je zrobić bez problemów ;)

Posted

czyli jednak z siodelkiem:)))

my czekamy na wycene z activ doga.
pies zmierzony sznurkiem...

mojej siory szelki przechodza wlasnie pierwszy tes w gorach.
mimo ze na poczatku pies mial opory przed ciagnieciem, to szybko zakumal i norwegi sprawdzily sie super.

ta siateczka jest bardzo fajna!!!

Posted

Muszę kupić smyczkę i obrożę dla tego skrzata :

jak myślicie jaki kolor będzie do niego pasował? Ja mam zboczenie do zielonego i niebieskiego, bo to pasuje Lennemu... ale nie wiem co morelowo białemu psiakowi będzie najlepiej pasować... :/