dog193 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='vege*']pokaż! :-) Z moim aparatem? :diabloti: No dobra,ale nie spodziewaj się cudów :evil_lol: Quote
vege* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 bardzo fajnie wygląda :loveu: ale faktycznie się strasznie świeci :evil_lol: Quote
Victoria Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 matko kochana zabieram Ci ją!! <3 marzy mi się envy, ale niestety zakupy przez internet ciężko mi przychodzą.. Quote
vege* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='drzalka']vege pokaż :) Jakby co to jutro mogę ci przesłać lepsze zdj ;-) Quote
Victoria Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 fajoska :D poluje na taka od dawna, ale w zwykłym sklepie spotkanie takiego czegoś graniczy z cudem niestety Quote
Eta_carinae Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Są w zwykłych sklepach (ZooKarina), tyle, że wyglądają dość badziewiasto... Mówię o taśmowych smyczach dingo (szczególnie te zgniłozielone najłatwiej spotkać z "suwakiem" ;)) Quote
vege* Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Victoria napisał(a):fajoska :D poluje na taka od dawna, ale w zwykłym sklepie spotkanie takiego czegoś graniczy z cudem niestety Dzięki ;-) Dlatego ja kupiłam na zamówienie u osoby, do której mam zaufanie odnośnie psich rzeczy ;-) W sklepie jeszcze takiej nie widziałam Quote
Onomato-Peja Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Dingo takie produkuje ale bez polarowej rączki. Tylko ta ich regulacja jest dupna. Nam ten klips pękł i musiałam zszyć smycz na stałe. A chwilę potem rozwalił się karabinek ale to w momencie w którym próbowałam go wyczyścić z piachu. Gdyby nie to to smycz pewnie dalej by żyła, rozmiar spanielowy bo 20mm dla poczwary. ;) Dingo sobie zawsze ceniłam. Quote
xxxx52 Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Cockermaniaczka napisał(a):Jak ta obroza Hunter sie spisuje?Nie rozciaga sie?Mocne toto?:cool3: Ladne wzory maja i ceny przystepne :p Mam szelki obroze i linki firmy HUNTER sa bardzo dobre ,miekkie ,podwojny material ,ale nie nadaja sie do psow ktore lu´bia podgryzac.Sa w roznych kolorach rozno-barwne Jeszcze lepsze z grubszego materialu ,fosforyzujace szwy sa szelki ,obroze itd firmyWOLTERS,sa w wiekszosci jednobarwne,troche drozsze od HUNTER te dwie firmy sa do polecenia. Quote
Marta_Ares Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 więcej kolorów pianko- siateczki będzie w przyszłym tygodniu jak wszystko dobrze pójdzie :cool3: Ares w wiewiórach i lupinie zatrzask trochę duży, ale chyba nie jest tak źle? Quote
Pestka Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna%202012/DSC00033.jpg Świetnie w tej wygląda :loveu: A co do zatrzasku to ja na moje mógłby byc minimalnie mniejszy, ale nie wygląda źle, jest ok ;) Quote
Olson Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 A ja już nie mogę się doczekać moich piankowo-siateczkowych szelek z DS. Nie wiem jak w poniedziałek wytrzymam w szkole. :diabloti: Quote
aganela Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Olson napisał(a):A ja już nie mogę się doczekać moich piankowo-siateczkowych szelek z DS. Nie wiem jak w poniedziałek wytrzymam w szkole. :diabloti: jak najszybciej musisz potem wstawić zdjęcie na psiaku:pbo i moim przydały by się jakieś szeleczki.. Quote
Marta_Ares Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='westie_justa']No spory ten zatrzask;) ale spoko wyglada:) mała przeróbka i wizualnie trochę lepiej powinien wyglądać :diabloti: [quote name='Pestka']http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna 2012/DSC00033.jpg Świetnie w tej wygląda :loveu: A co do zatrzasku to ja na moje mógłby byc minimalnie mniejszy, ale nie wygląda źle, jest ok ;) dziękuje też mi się w tym lupinku podoba :loveu: [quote name='Olson']A ja już nie mogę się doczekać moich piankowo-siateczkowych szelek z DS. Nie wiem jak w poniedziałek wytrzymam w szkole. :diabloti: Te szelki? :diabloti: http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC09988.jpg Nowy komplet Mayki Quote
Original_N Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Wow, ślicznie :) Marta_Ares, to jakaś nowa tasiemka? :) Quote
Aleksa. Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 swietne kolory :splat: http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/ALLEGRO/DSC09974.jpg Quote
Olson Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 [quote name='"Marta_Ares"']Te szelki? :diabloti: Obawiam się, że tak. :diabloti: Są najpiękniejsze na świecie. :loveu: A komplecik Mayki przecudowny. :) Quote
LadyS Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 A my jako pionierzy zamówiliśmy szelki z siodełkiem, z podszyciem z pianki, również do Marty_Ares. Daliśmy jej i jej TŻtowi jednocześnie nie lada wyzwanie :evil_lol: Mam nadzieję, ze się uda je zrobić bez problemów ;) Quote
a_niusia Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 czyli jednak z siodelkiem:))) my czekamy na wycene z activ doga. pies zmierzony sznurkiem... mojej siory szelki przechodza wlasnie pierwszy tes w gorach. mimo ze na poczatku pies mial opory przed ciagnieciem, to szybko zakumal i norwegi sprawdzily sie super. ta siateczka jest bardzo fajna!!! Quote
sachma Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Muszę kupić smyczkę i obrożę dla tego skrzata : jak myślicie jaki kolor będzie do niego pasował? Ja mam zboczenie do zielonego i niebieskiego, bo to pasuje Lennemu... ale nie wiem co morelowo białemu psiakowi będzie najlepiej pasować... :/ Quote
Recommended Posts