Marchewkowy Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Unbelievable'] Strasznie jest ciężko zrobić zdjęcie obroży na długowłosym psie który ma owsiki w tyłku :evil_lol: Prześliczne połączenie Quote
gops Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='Migori']Gops, jaką wzięłaś szerokość ? 2,5 neonek plus pianka razem 3,2cm i łańcuszek :lol: nie mogę się doczekać aż przyjdzie. Quote
vege* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 gops napisał(a):2,5 neonek plus pianka razem 3,2cm i łańcuszek :lol: nie mogę się doczekać aż przyjdzie. A pianka w jakim kolorze? :-) Koniecznie daj zdj jak dojdzie :-) Quote
chrupcia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='gops']2,5 neonek plus pianka razem 3,2cm i łańcuszek :lol: nie mogę się doczekać aż przyjdzie. to DS też ma już piankę :o ?! Quote
vege* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 chrupcia napisał(a):to DS też ma już piankę :o ?! Tak, ale nie wiem ile aktualnie jest kolorów, jak ja pytałam o piankę to był na razie tylko czerwony i czarny ;-) Quote
gops Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 vege* napisał(a):A pianka w jakim kolorze? :-) Koniecznie daj zdj jak dojdzie :-) pianka czarna , nie dam bo nie mam aparatu chyba że komórką . chrupcia napisał(a):to DS też ma już piankę :o ?! DS ma już dawno piankę tylko się nią "nie chwali" :lol:(kupili pod szelki ala juliusy z tego co pamiętam czyli dawno. a ja byłam przekonana że to inna pianka niż AD dlatego nie kupiłam ale skoro to ta sama tylko dużo taniej to od razu wzięłam . Quote
vege* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 gops napisał(a):pianka czarna , nie dam bo nie mam aparatu chyba że komórką . DS ma już dawno piankę tylko się nią "nie chwali" :lol:(kupili pod szelki ala juliusy z tego co pamiętam czyli dawno. a ja byłam przekonana że to inna pianka niż AD dlatego nie kupiłam ale skoro to ta sama tylko dużo taniej to od razu wzięłam . A rób i komórką :-) Tak piankę kupili dawno pod szelki 'juliusowe" :-) Też nie wiedziałam, że to ta sama pianka, bo na zdjęciach się trochę inna wydawała ;-) Quote
chrupcia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 aha, myślałam że to tylko pod szelki, a nie też pod obrożę będzie :) Quote
omry Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Na razie pianka DS jest tylko czarna i czerwona, ja do szeleczek wzięłam czarną :) Quote
gops Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ja tez na razie wzięłam tylko pod jedną obroże czarna pianke ,ale jak się sprawdzi u nas to zamówię jeszcze jedną , może będą już jakieś kolory . omry pochwal się jak dojdą rzeczy . Quote
omry Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 gops napisał(a):omry pochwal się jak dojdą rzeczy . No wiadomo :) Quote
a_niusia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ja wlasnie, zeby sie odstresowac wystosowalam zapytanie do activ doga, zeby moj pies mial szelki i stal sie prawdziwym dogomaniackim psem. nie jestem w domu i nie mam metrowki, wiec wymierzylam sznurkiem i taka przesuwana miarka. szelki norweski 2,5 cm szerokosci (nie wiem, czy to nie za grube kurde), tasma czerwona, tasiemka kalejdoskop, pianka pomaranczowa i nitki rozowe. nie wiem, jakiej szerokosci wziac przod-napisalam, ze 3 cm. to spoko? Quote
gops Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 myśle że jak taśme wzięłaś 2,5 to min 3,5 przód ;) k.4cm . bo pianka wystaję jakieś 5mm z każdej strony pewnie jak polar czy eko. więc przy tasmie 3cm na przodzie będzie miała koło 3,5-4cm . Quote
omry Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 a_niusia napisał(a):zeby moj pies mial szelki i stal sie prawdziwym dogomaniackim psem. Ja nigdy w życiu nie miałam szelek, kupiłam dla Avril do joggingu, wreszcie będzie prawdziwym dogomaniackim psem :D A Iwan się nie doczeka :D a_niusia napisał(a):szelki norweski 2,5 cm szerokosci (nie wiem, czy to nie za grube kurde), tasma czerwona, tasiemka kalejdoskop, pianka pomaranczowa i nitki rozowe. nie wiem, jakiej szerokosci wziac przod-napisalam, ze 3 cm. to spoko? Ja dla mojej wzięłam 2,5 cm norwegi :) Myślę, że dla Twojej będzie bez problemu w porządku :) Quote
vege* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='a_niusia'] szelki norweski 2,5 cm szerokosci (nie wiem, czy to nie za grube kurde), tasma czerwona, tasiemka kalejdoskop, pianka pomaranczowa i nitki rozowe. nie wiem, jakiej szerokosci wziac przod-napisalam, ze 3 cm. to spoko? 2,5 będzie ok jeśli chodzi o szer. taśmy, ale przód bym wzięła co najmniej te 4 cm ;-) Moja sunia ma 4 cm na tym zdj, a jest na pewno mniejsza od twoich psów ;-) (24 kg i 52 cm) tu w 5,5 cm razem z polarkiem ;-) Quote
dog193 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Do nas doszła to obróżka Envy z Zoluxa, ogólnie spoko, tylko się świeci jak psu jajca, co jest trochę tandetne :evil_lol: Aczkolwiek Jupik wygląda super, jak w każdej obroży ;) Mamy taką czarną: http://nokautimg2.pl/p-a1-7c-a17c9663ce678f776c24ff6cf3779ae2500x500/nowosc-zolux-obroza-envy-wild-forever-10-mm-kolor-czarny.jpg Quote
a_niusia Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 gops napisał(a):myśle że jak taśme wzięłaś 2,5 to min 3,5 przód ;) k.4cm . bo pianka wystaję jakieś 5mm z każdej strony pewnie jak polar czy eko. więc przy tasmie 3cm na przodzie będzie miała koło 3,5-4cm . czyli bedzie spoko. szczegolnie, ze naprawde chce te szelki do ciagniecia a nie na spacer. na spacer to na pewno nie ma mowy o szelkach:) Quote
vege* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='dog193']do nas doszła to obróżka envy z zoluxa, ogólnie spoko, tylko się świeci jak psu jajca, co jest trochę tandetne :evil_lol: Aczkolwiek jupik wygląda super, jak w każdej obroży ;) mamy taką czarną: http://nokautimg2.pl/p-a1-7c-a17c9663ce678f776c24ff6cf3779ae2500x500/nowosc-zolux-obroza-envy-wild-forever-10-mm-kolor-czarny.jpg pokaż! :-) Quote
zaginiona sara Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Na allegro są tanie flexi jakby ktoś szukał, kilka sztuk różne. Quote
gops Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 zaginiona sara napisał(a):Na allegro są tanie flexi jakby ktoś szukał, kilka sztuk różne. te w licytacji ? mają bardzo drogą wysyłke Quote
vege* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nuka w taksówce, 3 cm ;-) Kupiłam w końcu smycz z takim regulatorem jak w obrozach, z polarową rączką i uważam, że jest świetna, leciutka, łatwo się przesuwa, ale przy pociągnięciach ani drgnie, ogólnie jak dla mnie super :-) Quote
drzalka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 nie widać że to 3 cm :) vege , gdzie kupiłaś tą smyczkę ? Quote
vege* Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 [quote name='drzalka']nie widać że to 3 cm :) vege , gdzie kupiłaś tą smyczkę ? Faktycznie teraz na zdj się przyjrzałam i wygląda na ok 2,5 cm :lol: 4 cm nigdy nie miałam i ciekawa jestem jakby wyglądała :-) U taks ;-) chcesz zdj? Quote
Unbelievable Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Melduję że obróżka z pianką po pierwszym zmoczeniu ;) wyschła po godzinie na schnącym psie, a jest 15 stopni więc się sprawdza Quote
Recommended Posts