Yuveza Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Paula jakby Ci się coś znudziło to wiesz gdzie mnie szukać :cool3: Quote
Marchewkowy Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) Strasznie mnie kuszą obróżki Lupine z promocji, ale 1,8to chyba będzie za cienko dla Abi... Już w 2 cm wygląda jak w sznurówce...Abi teraz waży 27 kg, co myślicie o tym 1,8cm? Szaleję na punkcie tego wzorka :loveu: to też kusi Ten bym widziała na Prince ale dla niego 1,8 cm to już totalnie odpada... Pytanie do publiczności ma ktoś zdjęcia tej obroży na psie lub po prostu jakieś z domu? Ciekawa jestem jej kolorów i wyglądu w realu Marta, masz zdjęcia tego różu na psie? dużo różni się od tego koloru Edited May 24, 2012 by Marchewkowy Quote
Kasi i Lena Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 (edited) Śliczne te lupine:loveu: Abi jest chyba na na nie za duża, będzie wyglądać jak w sznurówce. Ten ostatni Wild West jest też w szerokości 2,5. Edited May 24, 2012 by Kasi i Lena Quote
rashelek Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Marchewkowy, długo Cię tu nie było! Też sądze, że 1,8cm to za cienko dla Abi jednak. Widzę, że teraz większość przymierza się do zakupów. To niedługo będziemy mogli podziwiać psiaki w nowościach :loveu: Ja już swoje zrobiłam, ale dzięki kochanej PP nadal jestem bez smyczy. Uwielbiam :angryy: Quote
Victoria Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 w 1.8 to nawet moje 9 kilo kiepsko wygląda ;p ale rzeczywiscie wzorek cuuudny. najpiekniejsze krówki <3 Quote
Marchewkowy Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Śliczne te lupine:loveu: Abi jest chyba na na nie za duża, będzie wyglądać jak w sznurówce. Ten ostatni Wild West jest też w szerokości 2,5. oo dzięki za info, ale PM brak towaru. może kiedyś :P rashelek napisał(a):Marchewkowy, długo Cię tu nie było! Też sądze, że 1,8cm to za cienko dla Abi jednak. Widzę, że teraz większość przymierza się do zakupów. To niedługo będziemy mogli podziwiać psiaki w nowościach :loveu: Ja już swoje zrobiłam, ale dzięki kochanej PP nadal jestem bez smyczy. Uwielbiam :angryy: ojjj długo długoo odwyk :P Quote
Original_N Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Marchewkowy napisał(a): Pytanie do publiczności ma ktoś zdjęcia tej obroży na psie lub po prostu jakieś z domu? Ciekawa jestem jej kolorów i wyglądu w realu Proszę bardzo :) Ma bardziej soczyste kolory w rzeczywistości - te fotki były robione zimową, prawie- wieczorową porą więc balans bieli ciut przekłamany ale i tak widać ;) I tu gdzieś wśród innych ;) Quote
Marchewkowy Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Original_N dziękuję serdecznie :* Na Twoich zdjęciach wygląda duże lepiej niż na tym zdjęciu produktowym :))) Quote
Original_N Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Marchewkowy napisał(a): Original_N dziękuję serdecznie :* Na Twoich zdjęciach wygląda duże lepiej niż na tym zdjęciu produktowym :))) Nie ma za co :) Zapewniam, że nie jest tak "wyblakła" jak na tym produktowym ;) Quote
Olson Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Właśnie zrobiłam przelew na szelki z DS. :diabloti: Quote
Yuveza Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 u mnie wiekopomny dzien-zamawiam :diabloti: I nie wiem czy wziąć mięte z łańcuszkiem i róż z łańcuszkiem, czy mięte z łańcuszkiem i róż + turkus na zatrzasku? Quote
Aleksa. Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 westie_justa napisał(a):u mnie wiekopomny dzien-zamawiam :diabloti: I nie wiem czy wziąć mięte z łańcuszkiem i róż z łańcuszkiem, czy mięte z łańcuszkiem i róż + turkus na zatrzasku? zatrzask.;) Quote
Lucky. Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 ojj ja też mam ochotę na te nowe kolory z ds, ale kasy na nie brak. Normalnie aż się smucę, że mam teraz inne wydatki :P Quote
Yuveza Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Aleksandra95 napisał(a):zatrzask.;) tak zrobiłam, chociaz miałam spory dylemat czy wziąć 2 jedno-kolorowe z lancuszkami, czy jedną dwukolorową na zatrzask, no ale juz zamówione :lol: Quote
kkanarekk Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 a moja Gunia w związku z tym, że źle znowi upały a jedziemy na plażę dostała taką kamizelkę http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Ruff-Wear-kamizelka-chlodzaca-Swamp-Cooler-Small/2992 jestem bardzo ciekawa jak sprawdzi się w upalne dni :) Quote
rashelek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Uwaga, nadszedł ten wielki dzień. Dotarło Flexi! Poczta Polska, nasza chluba i radość, niemal dorównująca autostradom i PKP - polecony priorytet z Wrocławia do Częstochowy szedł 3 dni! Smycz jest cięższa niż się spodziewałam, ale to chyba lepiej. Obudowę ma taką samą jak Hilton, ale śliczną :evil_lol: No i dostałam pętelkę zabezpieczającą. Z jednej strony dobry pomysł, z drugiej - obstawiam, że 2,5cm obroża z ElPerro czy 3cm AmiPlay jednak wytrzyma więcej niż 1cm tasiemka. Mogę z czystym sumieniem polecić krainę-zwierzaka. W zeszłym tygodniu z nimi mailowałam, odpisują bardzo sprawnie, ale radzę wysyłać bezpośrednio maile, bo na te przez "kontakt" w sklepie nie odpisują ;) Smycz kupiłam przez ich allegro w poniedziałek, we wtorek już była wysłana. Z instrukcją już się zapoznałam, mogę iść na testowy spacer :lol: Quote
gosiaja Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 ta pętelkę zabezpieczająca w każdym zestawie Flexi jest ja osobiście używam jako raczki przy smyczy Quote
drzalka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Co to za model Flexi ? Bardzo ładna !! Ja kupiłam nie dawno Flexi Elegance i Flexi Click. Elegance troszkę za delikatna jak dla mojej suczki, ale zostawię bo bardzo elegancka, Coś czuje że zamówię Flexi Summertime z wcześniejszej serii do 35kg i będzie jak ulał na letnie przechadzki :) Quote
rashelek Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Flexi Black&White. Z tej serii jest jeszcze wzór w zebrę, pieska pod drzewem. Można też dorwać białą w czarne i czarną w białe łapki, ale o to ciężko. Co do tej pętelki - domyślam się, że dodają to do każdej sztuki :D Ale samej idei nie bardzo rozumiem, myślę, że prędzej mi się ta pętelka zerwie niż obroża ;) Smycz już przetestowana, chodzi bardzo miękko i cicho, jest świetna :loveu: Muszę jeszcze uzbierać na taśmowego Comforta. Ale to kiedyś-kiedyś. Teraz musze pomyśleć o jakiejś obroży ze sprawną regulacją :evil_lol: Quote
drzalka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Już znalazłam :D, bardzo fajne, niestety nie na nasze gabaryty . Może kotkowi sprawie :) Quote
weszka Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 kkanarekk napisał(a):a moja Gunia w związku z tym, że źle znowi upały a jedziemy na plażę dostała taką kamizelkę http://www.pelna-miska.pl/pl/p/Ruff-Wear-kamizelka-chlodzaca-Swamp-Cooler-Small/2992 jestem bardzo ciekawa jak sprawdzi się w upalne dni :) Ciekawe jak się sprawdzi. Na światówce teraz w Austrii widziałam kilka kudłaczy typu berneńczyk czy leonberger w takich kamizelkach. Ale jedna była na jakieś wkłady żelowe które wsadza się do lodówki, to cos takie jak te do przenośncyh lodówek. Quote
Obama Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 No własnie ja kilka stron temu wklejałam link do sklepu z flexi. :) Taaakie piękne Quote
PaulinaBemol Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 nam dziś doszła flexi comfort szara będzie pasować do obróżki od taks bo do tej pory mielismy same czerwone smyczki Quote
iskra_wroc Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 rashelek napisał(a): Co do tej pętelki - domyślam się, że dodają to do każdej sztuki :D Ale samej idei nie bardzo rozumiem, myślę, że prędzej mi się ta pętelka zerwie niż obroża ;) Ta 'pętelka' nie ma na celu przytrzymania psa, ale w razie kiedy zrywa Ci się obroża, nie dostajesz karabińczykiem w oko ;) A jak pętelki nie używasz to nie masz mieć o co pretensji do firmy w razie wypadku :) Taki prosty sposób na brak kłopotów. Quote
Recommended Posts