cockermanka Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Róż i jasna zieleń jest taka,jak używam do moich kropkowych kompletów ;) Quote
xxxkaluniaxxx Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze%20TWIST/DSC00017.jpg cudny odcień zieleni :loveu::loveu: Quote
japanisze Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Gops Misia jest piękna (faktycznie wygląda jak pluszowy miś :D ) i wygląda super :) Marta_Ares widzę, że Ares już testuje szelki "do-wodnie" dla nas ;) Już nawet wzór na "siodełko" wybrałam, więc tylko czekam aż będą w regularnej sprzedaży :) Quote
Victoria Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Limonka i czerwień El Perro już u mnie :loveu:. Obie cudne, oasują mi do większości smyczy w innych kolorach na szczęście, z czego bardzo sie ciesze, bo inaczej jeszcze bym musiala domówić smycze :evil_lol:. Bardzo jestem zadowolona :) Quote
rev Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Piękne te nowe taśmy! Szczególnie turkus :) Do nas dotarł wczoraj Furkidz i zapowiada się bardzo obiecująco. Quote
Naklejka Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Marta, świetne te nowe taśmy :) Aż zachciało mi się nowych szelek :shake: Quote
Pestka Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Łaaaaaa, biorę zieloną dla mojego szczeniora! :multi: Będzie wyglądać bosko. Quote
Marta_Ares Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='omry']O nie! Ja właśnie o tych trzech kolorach marzyłam! :< Marta, pisałam na PW do Ciebie, nie wiem, czy doszło Jak będziesz miała chwilkę czasu to odpisz, proszę. hehe to teraz masz 3 kolory w jednym miejscu :diabloti: [quote name='motyleqq']Marta, wszystkie kolory bardzo fajne dziękuje :loveu: [quote name='Unbelievable']o niieeeee ten jasny turkus jest w kolorze moich butów, czeeemuuuuu haha następna, wczoraj siostra jęczała ze ma spodnie w tym kolorze i dla Mayloka chciałaby takie szelki :evil_lol: [quote name='a_niusia']patrzac na te obroze pomyslalam, ze moglibyscie spokojnie robic zestawy wyprawkowe dla szczeniakow. taka jednokolorowa tasma pewnie nie jest jakos super droga (przynajmniej tak mi sie wydaje), a to by bylo bardzo efektowne. kiedyś robiliśmy takie dla maluszków, ale najwęższe jakie robimy to 2cm więc to raczej dla szczeniaków większych ras [quote name='anka11']http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze TWIST/DSC00001.jpg ale świetne te kolory! ostry roz i jasny turkus cudowne :loveu: nam wczoraj przyszly AD na piance i jestem mega zadowolona miło mi, że się podobają :loveu: [quote name='Molowe']http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze TWIST/DSC00012.jpg piękny jest ten kolor taki cudnie miętowy zakochałam się <33 :loveu: ja też :eviltong: :loveu: [quote name='Illusion']http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze TWIST/DSC00017.jpg http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze TWIST/DSC00012.jpg Idealnie się składa, bo właśnie od jakiegoś czasu szukałam takich dwóch obróżek :evil_lol:. Ten róż też jest bardzo fajny :cool3:. hehe cieszę się, że udalo mi się trafić z kolorami :diabloti: [quote name='cockermanka']Róż i jasna zieleń jest taka,jak używam do moich kropkowych kompletów Macie zieleń taką jak na tych zdjęciach?? http://i1235.photobucket.com/albums/ff432/Dog_style/Wiosna 2012/DSC00913.jpg [quote name='xxxkaluniaxxx']http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze TWIST/DSC00017.jpg cudny odcień zieleni :loveu: dziękuje :loveu: :loveu: [quote name='japanisze']Gops Misia jest piękna (faktycznie wygląda jak pluszowy miś :D ) i wygląda super :) Marta_Ares widzę, że Ares już testuje szelki "do-wodnie" dla nas ;) Już nawet wzór na "siodełko" wybrałam, więc tylko czekam aż będą w regularnej sprzedaży :) testuje, testuje, Maylok też praktycznie codziennie w nich chodzi, Ares swoje dostanie niedługo. [quote name='Endher']Piękne te nowe taśmy! Szczególnie turkus Do nas dotarł wczoraj furkidz, i jak narazie jestem bardzo zadowolona. Obroża jest przepiękna i solidnie wykonana, niedługo zostanie też pewnie sprawdzona w nieco bardziej ekstremalnych warunkach :) dziękuje :loveu::loveu::loveu: [quote name='Naklejka']Marta, świetne te nowe taśmy :) Aż zachciało mi się nowych szelek :evil_lol: cieszę sie bardzo, że się podobają :loveu: w końcu udało się znaleźć jakieś inne kolory niż standardowy czerwony i niebieski, a do tego taśma jest fajna miękka :loveu: Quote
paulaa. Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Marta rewelacyjne są te nowe kolorki, totalnie trafiłaś w mój gust, na takie czekałam. :loveu: A ta zieleń to jeszcze żywsza niż ta z naszych szelek ? Piękna jest. :smile: Quote
omry Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Marta_Ares']hehe to teraz masz 3 kolory w jednym miejscu :diabloti:[/QUOTE] No i właśnie to jest bardzo złe jak się nie ma pieniędzy, a dodatkowo w planach sprzęt do joggingu i jakieś szarpaki! Pójdę z torbami, ale muszę je mieć.. Quote
Yuveza Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 na reszcie!! o to mi chodziło i na to czekałam http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze%20TWIST/DSC00012.jpg :loveu: Quote
Voute Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Marta_Ares']fajnie wygląda :) tylko dla mnie na tych szelkach jest trochę za dużo różnych kolorów ;) nowe kolory.... turkus już wcześniej pokazywałam, a oprócz niego jest jeszcze: ostry róż ostra neonka i jasny turkus [/QUOTE] Coś mi się zdaje, że potrzebujemy nowych szelek :diabloti: Quote
Olson Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 No właśnie... Ja już od dawna planowałam sobie nowe szelki, a teraz skoro w DS jest pianka i nowe, śliczne tasiemki to już raczej nie mam wyboru. :loveu: Quote
sator_k_ Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 A do nas doszły listki lupine :D No i zamówiłam juliusy :shake: Quote
pędzelopka Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Victoria']Limonka i czerwień El Perro już u mnie :loveu:. Obie cudne, oasują mi do większości smyczy w innych kolorach na szczęście, z czego bardzo sie ciesze, bo inaczej jeszcze bym musiala domówić smycze :evil_lol:. Bardzo jestem zadowolona :)[/QUOTE] Pokażesz na psiakach? :modla: Właśnie zastanawiam się nad obrożami w soczystych kolorach od nich. Quote
Marta_Ares Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='paulaa.']Marta rewelacyjne są te nowe kolorki, totalnie trafiłaś w mój gust, na takie czekałam. :loveu: A ta zieleń to jeszcze żywsza niż ta z naszych szelek ? Piękna jest. :smile: cieszę sie bardzo, że kolorki się podobają :loveu: tak ta zieleń jest żywsza od tej poprzedniej spora różnica jest. [quote name='omry']No i właśnie to jest bardzo złe jak się nie ma pieniędzy, a dodatkowo w planach sprzęt do joggingu i jakieś szarpaki! Pójdę z torbami, ale muszę je mieć.. haha :diabloti: [quote name='westie_justa']na reszcie!! o to mi chodziło i na to czekałam http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze TWIST/DSC00012.jpg :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Voute']Coś mi się zdaje, że potrzebujemy nowych szelek :diabloti: oj tak w nowym wiosennym kolorze :diabloti: [quote name='Olson']No właśnie... Ja już od dawna planowałam sobie nowe szelki, a teraz skoro w DS jest pianka i nowe, śliczne tasiemki to już raczej nie mam wyboru. :loveu: tylko to nie do końca jest sama pianka, tylko przewiewna, lekka siatka połączona z pianką ;) Quote
Olson Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Chodzi mi właśnie o fajny lekki materiał, który nie będzie schnął zbyt długo - a zdaje mi się, że akurat ta pianko-siateczka będzie w tym wypadku okay. :) Quote
dance_macabre Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 W furkidz promocja 3+1gratis. Fajnie tylko akurat jak jestem spłukana... Quote
FredziaFredzia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Taaak. I do tego taks już bazar robi. Ciekawe skąd kasę wezmę. :roll: Quote
dance_macabre Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Taaak. I do tego taks już bazar robi. Ciekawe skąd kasę wezmę. :roll:[/QUOTE] Fredzia jesteśmy z tego samego miasta, akurat by wspólnie okraść bank.:lol: Co ty na to? Quote
Lucky. Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='dance_macabre']Fredzia jesteśmy z tego samego miasta, akurat by wspólnie okraść bank.:lol: Co ty na to?[/QUOTE] ja mogę się cicho dołączyć. U taks całe szczęscie upatrzyłam sobie tylko jedną obrożę. A pod koniec maja chyba zamówię furkidz. Quote
Olson Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Własnie kupiłam zestawik u taks dla mojego drugiego psa. Niestety dla Whisky nic nie znalazłam - miały byc maczki a tu już wszystkie zajęte... :mad: Quote
omry Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Lucky.']ja mogę się cicho dołączyć.[/QUOTE] Ja też! Tyle rzeczy chcę.. :< Quote
dance_macabre Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Przeraża mnie że tyle osób chętnych na taką zbrodnie tylko aby kupić akcesoria dla psa:cool3: Udało mi zdobyć prawie wszystko co chciałam, teraz idą spać:cool1: Quote
rashelek Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [FONT=Times New Roman]Ja też bardzo chętnie napadnę na jakiś bank :evil_lol: Wczoraj strzeliła nam sprężyna w automacie i właśnie jestem na etapie poszukiwań nowej, tym razem flexi. Ale jak patrzę na niektóre ceny, to mi się płakać chce. Prawie 50zł za linkę do 20kg [FONT=Verdana]:angryy:[/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts