Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kateczka napisał(a):
no i nie zapominaj, ze cała frajda polega na stopniowym wyszukiwaniu i dokupywaniu nowych gadżetów :D

i pewnie mnie to ogarnie ... teraz szykując wyprawkę rezygnuję z własnych przyjemności aby móc kupić fajne rzeczy dla psiaka ... a nazbiera się tego sporo ...

Posted

Magda25 napisał(a):
Mają pełnić spacerową rolę. Moja suka ze względu na stawy ciągnąc niczego nie może.

jesli nie ebdzie Ci pzreszkadzac odstajaca raczka to beda okey
mnie tylko ta raczka wkurzala :)

Posted

nie podobaja mi sie te zestawy dla szczeniakow z rogza nie wiem jakies nie ładne te wzory :)

ma ktoś może obroże icecream bone z rogza ? wiem ze bedzie sie szybko brudzić, ale moze ktos kupił chciałabym zobaczyc jak wyglada na czarnym psiaku :)

Posted

też osobiście uważam roczkę za dodatkowy plus...szelki sa super bo dobrze się ukąłdają na psie no i ładnie rozkąłdają ciężar...tylko pytanie czym te są pogrubione? Zwykle jest to polar, który przy włochatym psie już przeszkadza latem....

Posted

Kateczka napisał(a):
też osobiście uważam roczkę za dodatkowy plus...szelki sa super bo dobrze się ukąłdają na psie no i ładnie rozkąłdają ciężar...tylko pytanie czym te są pogrubione? Zwykle jest to polar, który przy włochatym psie już przeszkadza latem....

Mówisz o tym fasonie co ma Diora ?

Posted

[quote name='Diora']Czy możecie podać mi linka do instrukcji dodawania zdjęć na tym nowym dogo? Cały czas wyskakuje mi bład i nie wiem w czym rzecz...

TUTAJ
... .......10 znakow