Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lasti ma po bokach 2,5 cm ? :crazyeye: myślałam że znacznie więcej moja ma tyle a jednak ile mniejsza,w życiu bym nie powiedziała że to 2,5 cm ale nie wygląda wcale cienko jak dla mnie jest super ;)

Posted

[QUOTE=anka11;19048381 zastanawiam się czy trochę nie podnieśli cen? jestem ciekawa na ile moje wycenią...
Albo ta pianka taka droga :lol:

Posted

Możliwe, że ta pianka :lol:
Wprowadzili nowośc to i cenę zarzucili :P
No, już więcej się raczej na AD nie zdecyduję (chociaż jestem zadowolona ;) ), bo wolę kupic 3 obroże Furkidz :diabloti:

Posted

tzn. Tania napisała, że średnio cena szelek wynosi o 5zł więcej z pianką i tak sobie wzięłam tą 5 do serca :P

a za poprzednie płaciłam 63zł za 75cm w obw z polarkiem

Posted

Mój owczar też ma 2,5 po bokach, a 3,2 na przodzie. I jest git. :diabloti:

Chodź nowe szelki wezmę raczej szersze.

Powiedzcie mi - jaki kolor Juliusów dla DONki - czerwony, niebieski, żółty?

Posted

no tak, ale myślałam, że droższe mogą być nowe tasiemki albo takie na wyczerpaniu typu słoniki czy pingwinki, moze sie mylilam ;)

No, już więcej się raczej na AD nie zdecyduję (chociaż jestem zadowolona ), bo wolę kupic 3 obroże Furkidz

haha, dobre :D

Posted

Olson napisał(a):
Mój owczar też ma 2,5 po bokach, a 3,2 na przodzie. I jest git. :diabloti:

Chodź nowe szelki wezmę raczej szersze.

Powiedzcie mi - jaki kolor Juliusów dla DONki - czerwony, niebieski, żółty?

Ja dla Nuki mam boki 2,5 cm a przód 4 cm, a w drugich mam 2,5 boki, a przód 5 cm z polarkiem ;-) Mi tyle starcza i rączkę 2,5 się lepiej trzyma niż np 3 cm.

Ja bym brała niebieskie ;-)

Posted

omry napisał(a):
Wiecie może w jakim sklepie mogę jakąś turkusową obroże kupić, czy coś w tym stylu?

ale gładką bez wzorków?

Posted

vege*, no gładkie chyba lepiej, chociaż może jak jakiś fajny wzorek będzie, to nie pogardzę :)

Onomato-Peja, fajna jest, ale na jej szerokość szyjki tylko 1cm, a to za mało.

Posted

widzialam takie Trixie wlasnie tez mi sie podoba:) Omry Twoja Tori miała chyba taką turkusową jakby 'skórkę węża' też ładna, ale dla nas 2cm bylo juz za dlugie...

Posted

Potrzebuję 2 cm, też myślałam o ElPerro.

westie_justa, tą skórkę dostałam od Lucky dla Tekili, bo jej Mini wyrosła z niej :) To jest 1 cm.
Może znajdę coś na wystawie.. w czerwcu :D

Posted

Troche naszych nowości. :smile:

Spicy! (3cm)

Day on Bahama. (3cm)

I Dublin Dog, w warunkach dla niego stworzonych. :lol: :loveu: Jest mega wygodnie gdy pies dużo pływa i nie musze się martwić o to, że obroża odbarwi mu sierść, albo będzie schła pare godzin. :roll: