lasoa Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 vege* napisał(a):na allegro ;-) http://allegro.pl/dla-psow-identyfikatory-i-adresowki-90057 do wyboru do koloru ;-) dziekuje za pomoc :) Quote
chrupcia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Talucha napisał(a): Dzięki :) 79zł z wysyłką Obwód ma 68cm ;) oo to tak samo jak psiak któremu chce takie sprawić :) przynajmniej wiem na jaką cene się mniej więcej nastawiać :) - dzięki ;) Quote
Olson Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Dzięki :smile: 79zł z wysyłką Obwód ma 68cm ;-) Bardzo ciekawa jestem ile by to wyszło przy naszych 96cm. Miałam ochotę na te szele, ale chyba bez przesady... Wolę dołozyc dwie dychy i miec dwie pary w DS. Quote
Talucha Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 No fakt-trochę drogo ale ja koniecznie chciałam miec tą piankę. Tak to też bym brała DS ;) Quote
Yuveza Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Olson napisał(a):Bardzo ciekawa jestem ile by to wyszło przy naszych 96cm. Miałam ochotę na te szele, ale chyba bez przesady... Wolę dołozyc dwie dychy i miec dwie pary w DS. szelki z DS na Twojego psa kosztują około 50zł? Quote
Milena9 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Świetnie Lasti wygląda w tych szelkach, sama chciałam tą tasiemkę. Quote
Olson Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 westie_justa napisał(a):szelki z DS na Twojego psa kosztują około 50zł? Nie. ;) Ostatnio płaciłam chyba 62 PLN plus przesyłka. Więc za 124 PLN, no i jedną przesyłkę będę miec dwie pary. A obawiam się, że w AD musiałabym zapłacic tą górną kwtoę, czyli 100PLN albo np. 98. :) Talucha, właśnie przejrzałam Waszą galerię - często bywacie nad morzem, więc dla Was pianka super się będzie sprawdzac. :loveu: Moja sucz też wchodzi do wody przy każdej możliwej okazji, ale raczej staram się jak najszybciej zdjąc jej szelki i zostawic tylko w łańcuszku/dublin dogu z adresówką. :) Quote
Yuveza Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 a spoko rozumiem;) ja też z DS wole zamówic;) jedynie z AD skuszę się na jedna jedyną obroze, bo zalezy mi na wzorze agi;) Quote
rev Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 http://i50.tinypic.com/do8e2x.jpg Ładnie prezentuje się na rudej sierści :) Quote
omry Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Kaaasia napisał(a):Mój brzydal w nowym żółciutkim Elperro :lol: To kwestia zdjęć czy to naprawdę takie jaskrawe? :) Marzy mi się jakiś turkusik dla młodej.. Taki właśnie od DS jak mam ten róż, cudownie na niej wygląda :) Dla Iwana nie mam pomysłu kompletnie, a dla małej tyle.. :D Quote
Victoria Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Po prawie 3godzinnym szukaniu sklepu rogza (na piechote) kupiłam smycz paint paw :D Quote
Talucha Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Milena9 napisał(a):Świetnie Lasti wygląda w tych szelkach, sama chciałam tą tasiemkę. Dzięki :) No ja miałam problem z tasiemką, bo w sumie sporo mi się podoba ale ta do nas pasuje :evil_lol: Olson napisał(a):Talucha, właśnie przejrzałam Waszą galerię - często bywacie nad morzem, więc dla Was pianka super się będzie sprawdzac. :loveu: Moja sucz też wchodzi do wody przy każdej możliwej okazji, ale raczej staram się jak najszybciej zdjąc jej szelki i zostawic tylko w łańcuszku/dublin dogu z adresówką. :) Tak, mieszkamy nad morzem to korzystamy, pies zawsze musi wejśc do wody czy to morze czy kałuża, dlatego tak chciałam tą piankę :) bo eko skórka niestety nam się zniszczyła Quote
Kaaasia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 omry napisał(a):To kwestia zdjęć czy to naprawdę takie jaskrawe? :) Marzy mi się jakiś turkusik dla młodej.. Taki właśnie od DS jak mam ten róż, cudownie na niej wygląda :) Dla Iwana nie mam pomysłu kompletnie, a dla małej tyle.. :D Nie, nie jest bardzo jaskrawe :lol: Quote
Molowe Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Endher napisał(a):http://i50.tinypic.com/do8e2x.jpg ładnie się ten wzorek na rudej sierści prezentuje :) dziękujemy bardzo :) Quote
Naklejka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Prowadził ktoś psy na dwójniku? Zastanawiam się czy kupić, bo na smyczy zawsze równo obok siebie idą, ale oboje ciągną do psów, tzn. Jetsana jak przytrzymam za obrożę to idzie grzecznie przy nodze, ale Arni wyrywa. No i boję się, że obsikają siebie wzajemnie :lol: Quote
gops Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Naklejka napisał(a):Prowadził ktoś psy na dwójniku? Zastanawiam się czy kupić, bo na smyczy zawsze równo obok siebie idą, ale oboje ciągną do psów, tzn. Jetsana jak przytrzymam za obrożę to idzie grzecznie przy nodze, ale Arni wyrywa. No i boję się, że obsikają siebie wzajemnie :lol: przy dużej różnicy wzrostu u psów nie sprawdza się . ja używałam ale był mega niewygodny bo suka szarpała mi psem w te i spowrotem bo miała więcej siły , była sporo wyższa i dwójnik zawsze był nie równo . Quote
Naklejka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Dużej różnicy nie ma, kiedyś im smycze związałam i puściłam razem, Arni przyciągał Jestana do mnie :lol: Quote
omry Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Ma ktoś może link do kolorów tasiemek podkładowych DS? Znowu zapodziałam :oops: Quote
anka11 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM to? :) Quote
omry Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 anka11 napisał(a):https://picasaweb.google.com/101825270268017642048/WZORNIKTASM to? :) No dokładnie, dzięki wielkie :) Quote
anka11 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 nie ma za co :) Talucha, sliczne szelki :) a jakie szerokości - przód 4cm i reszta 3 czy 2,5cm? bo faktycznie trochę dużo kasy, zastanawiam się czy trochę nie podnieśli cen? jestem ciekawa na ile moje wycenią... Quote
Baffutka Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Może ktoś ma jakiś pomysł na połączenie do norwegów z AD? Dla czarnego podpalanego psa. Wiem tylko, że na 100% taśma podkładowa 2cm ciemna zieleń lub zielona neonka a jako podkład pianka lub polar. Kompletnie nie mam żadnego pomysłu na zestawienie a muszę się zdecydować do połowy maja :shake: Odpadają herosy i krasnale bo już mamy. Quote
Talucha Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 anka11 napisał(a):Talucha, sliczne szelki :) a jakie szerokości - przód 4cm i reszta 3 czy 2,5cm? bo faktycznie trochę dużo kasy, zastanawiam się czy trochę nie podnieśli cen? jestem ciekawa na ile moje wycenią... Dzięki ;) Przednia taśma ma 3,5cm ale z pianką wyszło 4,5cm, boki 2,5cm Quote
Yuveza Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 hmm w sumie malo ma ten bok jak na haszczaka :P moja tez ma 2,5 w norwegach ;) Quote
Recommended Posts