vege* Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Bardzo ładny kolor tej taśmy :loveu: I co jak się sprawdza ta pianka? :-) Quote
chrupcia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 cudowne! można wiedzieć w jakiej cenie takie szeleczki na Twojego psa ? ile on ma w klacie ?:) Quote
Naklejka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Świetnie wyszło! :) Mokre też się ładnie prezentują :evil_lol: Quote
dog193 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 vege* napisał(a):Czy ktoś się orientuje czy te obroże http://allegro.pl/obroza-28-40cm-15mm-zolux-envy-wild-ekoskora-i2313305383.html występują w większych rozmiarach? Bo nie ukrywam są przepiękne:loveu:, ale za małe na Nukę :-( Też się zastanawiam nad tą czarną obrożą dla Jupika ;) Dla nas rozmiar ok. Cena też :D Quote
vege* Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 dog193 napisał(a):Też się zastanawiam nad tą czarną obrożą dla Jupika ;) Dla nas rozmiar ok. Cena też :D Ja chciałabym białą :placz: Właśnie cena fajna jest, ale wymiary i szer do doopy :placz: czasami się zastanawiam, dlaczego ja sobie nie sprawiłam czegoś małego :evil_lol: Ale coś mi świta, że większe rozmiary chyba są bo ktoś z dogo miał dla suczki amstaffa, albo mi się to przyśniło :evil_lol: ps. na animalii jest jeszcze duuuużo innych ślicznych wzorków tych obrozy :-) Quote
gops Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 vege* napisał(a): Ale coś mi świta, że większe rozmiary chyba są bo ktoś z dogo miał dla suczki amstaffa, albo mi się to przyśniło :evil_lol: miał miał , i dla staffika też . ale to nie z Polski kupiona. w Irlandi z tego co pamiętam Quote
omry Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Mi się mała bardzo podoba w tej różowej taśmie z DS, co ostatnie zdjęcia Tori tu wstawiałam. Kurcze, jakoś te Furkidz mi aż tak nie pasują do niej, jak ta zwykła tasiemka. Widzi mi się na niej limonka i turkus jeszcze :) No i ciemny róż koniecznie. Quote
vege* Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 gops napisał(a):miał miał , i dla staffika też . ale to nie z Polski kupiona. w Irlandi z tego co pamiętam No to już sobie obroże kupiłam :evil_lol: Quote
Vailet Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Ej, farbowaliście kiedyś obrożę, szelki? na psie nie zostawała farba? czym to robiliście? farba do ubrań łapie nylon ? Edited May 3, 2012 by Vailet Quote
vege* Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 dog193 napisał(a):Ja chyba ją kupię... :diabloti: Ja też, najwyżej będzie tylko leżeć i cieszyć moje oczy :diabloti: Quote
gops Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Tinka:diabloti: na Gramie wyglądała lepiej :eviltong: na Broom ładnie ale bez szału :lol: Maalwi świetny wzorek! pięknie wygląda . Quote
Unbelievable Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 gops napisał(a):Tinka:diabloti: na Gramie wyglądała lepiej :eviltong: na Broom ładnie ale bez szału :lol: . też tak myślę, ale i tak wygląda śmieszne :evil_lol: poza tym u niej taka obroża jest niebezpieczna, miała ją na sobie dwa dni i zdążyła uszkodzić nie tylko mnie, ale kilku moich znajomych i meble :diabloti: Quote
DomixX Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Talucha Świetne szelki, ładne kolorki ;) Unbelievable Ładnie w tych kolcach :eviltong: I jak ładnie pozuje.. Maalwi Ale ładny ten RD :loveu: Quote
martynkao Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Carter z szeleczkach z DS , z którym jestem zadowolona , prane 2 razy , psy w nich wodują , eco skorka nic sie nie niszczy . dobrze leżą i strasznie fajna jes ta tasma z nitką odblaskową :) Quote
FredziaFredzia Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 martynkao - super wygląda, coraz bardziej mi się podobają szelki z DS, tylko nie wiem jaką taśmę wziąć. ;) Quote
Talucha Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 vege* napisał(a):Bardzo ładny kolor tej taśmy :loveu: I co jak się sprawdza ta pianka? :-) westie_justa napisał(a):piekne te szele:) o wlasnie pianka:P i jak ona? Naklejka napisał(a):Świetnie wyszło! :) Mokre też się ładnie prezentują :evil_lol: DomixX napisał(a):Talucha Świetne szelki, ładne kolorki ;) Dzięki :) Pianka póki co dobrze się sprawuje, szybko schnie i jest lekka :) chrupcia napisał(a):cudowne! można wiedzieć w jakiej cenie takie szeleczki na Twojego psa ? ile on ma w klacie ?:smile: Dzięki :) 79zł z wysyłką Obwód ma 68cm ;) Quote
lasoa Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Talucha napisał(a):No to obiecane zdjęcia szelek AD ;) Model nie chciał zbytnio współpracowac :lol: Gdzie można kupić taką kość z imieniem pupila ? Quote
vege* Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 lasoa napisał(a):Gdzie można kupić taką kość z imieniem pupila ? na allegro ;-) http://allegro.pl/dla-psow-identyfikatory-i-adresowki-90057 do wyboru do koloru ;-) Quote
Recommended Posts