Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dog193 napisał(a):
Też się zastanawiam nad tą czarną obrożą dla Jupika ;) Dla nas rozmiar ok. Cena też :D

Ja chciałabym białą :placz: Właśnie cena fajna jest, ale wymiary i szer do doopy :placz: czasami się zastanawiam, dlaczego ja sobie nie sprawiłam czegoś małego :evil_lol:

Ale coś mi świta, że większe rozmiary chyba są bo ktoś z dogo miał dla suczki amstaffa, albo mi się to przyśniło :evil_lol:

ps. na animalii jest jeszcze duuuużo innych ślicznych wzorków tych obrozy :-)

Posted

vege* napisał(a):

Ale coś mi świta, że większe rozmiary chyba są bo ktoś z dogo miał dla suczki amstaffa, albo mi się to przyśniło :evil_lol:

miał miał , i dla staffika też . ale to nie z Polski kupiona. w Irlandi z tego co pamiętam

Posted

Mi się mała bardzo podoba w tej różowej taśmie z DS, co ostatnie zdjęcia Tori tu wstawiałam. Kurcze, jakoś te Furkidz mi aż tak nie pasują do niej, jak ta zwykła tasiemka. Widzi mi się na niej limonka i turkus jeszcze :) No i ciemny róż koniecznie.

Posted

gops napisał(a):
miał miał , i dla staffika też . ale to nie z Polski kupiona. w Irlandi z tego co pamiętam

No to już sobie obroże kupiłam :evil_lol:

Posted (edited)

Ej, farbowaliście kiedyś obrożę, szelki? na psie nie zostawała farba? czym to robiliście? farba do ubrań łapie nylon ?

Edited by Vailet
Posted

Tinka:diabloti: na Gramie wyglądała lepiej :eviltong: na Broom ładnie ale bez szału :lol:

Maalwi świetny wzorek! pięknie wygląda .

Posted

gops napisał(a):
Tinka:diabloti: na Gramie wyglądała lepiej :eviltong: na Broom ładnie ale bez szału :lol:
.

też tak myślę, ale i tak wygląda śmieszne :evil_lol: poza tym u niej taka obroża jest niebezpieczna, miała ją na sobie dwa dni i zdążyła uszkodzić nie tylko mnie, ale kilku moich znajomych i meble :diabloti:

Posted

Talucha Świetne szelki, ładne kolorki ;)

Unbelievable Ładnie w tych kolcach :eviltong: I jak ładnie pozuje..

Maalwi Ale ładny ten RD :loveu:

Posted

Carter z szeleczkach z DS , z którym jestem zadowolona , prane 2 razy , psy w nich wodują , eco skorka nic sie nie niszczy . dobrze leżą i strasznie fajna jes ta tasma z nitką odblaskową :)

Posted

vege* napisał(a):
Bardzo ładny kolor tej taśmy :loveu: I co jak się sprawdza ta pianka? :-)

westie_justa napisał(a):
piekne te szele:) o wlasnie pianka:P i jak ona?

Naklejka napisał(a):
Świetnie wyszło! :) Mokre też się ładnie prezentują :evil_lol:

DomixX napisał(a):
Talucha Świetne szelki, ładne kolorki ;)

Dzięki :)
Pianka póki co dobrze się sprawuje, szybko schnie i jest lekka :)

chrupcia napisał(a):
cudowne! można wiedzieć w jakiej cenie takie szeleczki na Twojego psa ? ile on ma w klacie ?:smile:

Dzięki :) 79zł z wysyłką
Obwód ma 68cm ;)

Posted

Talucha napisał(a):
No to obiecane zdjęcia szelek AD ;)

Model nie chciał zbytnio współpracowac :lol:

Gdzie można kupić taką kość z imieniem pupila ?