MakeBelieve Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Księżniczki w swoich pro Activdogowych siostrzanych szeleczkach <33 Daisolek ma 1,5 cm a przód 2 cm+ polarek, Molly 2,5 cm a przód 3 cm+ polarek. Są prawie idealnie wymierzone :)) I baardzo wygodne dla psów. Tylko musimy do nich dokupić chabrowe smyczki. Kolorki trochę wyszły przekłamane, najbliżej tych realnych są na pierwszym foto. Jutro jeszcze wrzucę fotki obróżek Furkidz Day on Bahama :)) Również obu panienek. Quote
anorektyczna.nerka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Na pierwszym zdj, w dalszym ciągu szele z AD się wrzynają. Ale ogólnie ładne są. Quote
MakeBelieve Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 westie_justa- dzięki, nam też się bardzo podobają :) anorektyczna.nerka- nie wrzynają, tak wygląda, bo pies ma dłuższą sierść, tak to nawet łap nie dotyka. Jak będzie ogolona na lato to pokażę jak faktycznie na niej leżą. Sierść jest za długa, temu tak wygląda. Ale psu ani trochę nie przeszkadzają. Quote
Obama Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ja ostatnio znalazłam fajne obroże,dla mojego za słabe ale może dla małego psa? :) http://www.dogdesign.pl/ Tu za to mają śliczne flexi,ale niestety też dla małych :( http://pieskowo.pl/pl/index Quote
a_niusia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 czemu za slabe?:) co twoj pies na tych obrozach robi? bullterierka mojej mamy ma obroze dogstyle w sowki, a jest mloda i durna i nigdy jej sie nic nie przytrafilo. Quote
gops Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 oczywiście DS i AD to sprawdzone firmy i noszą je dużo silniejsze psy niż bulteriery :) nic im nie jest . Quote
gops Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Obama napisał(a):Może spróbuję. tej firmy którą podałaś nie znam i może lepiej nie ryzykować ale Dog Style i Aktiv Dog możesz spokojnie kupić . Quote
drzalka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 DogDesign to firma pewnej właścicielki dogów niemieckich , które testują te obroże. Quote
a_niusia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 w razie czego jak np. masz psa ciagnika albo cyrkowca, to kup polzacisk lub klamerke. nie bedziesz sie martwic, ze zatrzask ci pusci. chociaz moim zdaniem nie ma opcji, zeby puscil. Quote
Yuveza Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 DogDesign nastepny handmade, fajnie maja pokazane tasmy:) ciekawe jakie ceny. Quote
a_niusia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ja zrobilam test konfiguratorem: Długość [cm]: 38 Szerokość [cm]: 3 Podstawa: Taśma różowa Zdobienie: Model 13 - biedronki Wykończenie: Ekoskóra: Czerwona Typ zapięcia: Półzacisk i za to: Cena: 37.29zł Quote
anorektyczna.nerka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Gdyby mieli jakieś unikatowe rzeczy to cena w porząsiu, ale nie wtedy, gdy Dogstyle i Activdog szyją to samo w niższych cenach. Quote
a_niusia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 no 40 zeta to juz jest rogz, a ja jestem fanem rogza. ale tez policzylam 3 cm, czyli pewnie najdrozsza wersje-w rzeczywistosci wiecej niz 2,5 bym nie kupila. jednak ich stronka jest bardzo ok, super czytelna i ten konfigurator jest bardzo dobrym pomyslem. Quote
anka11 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ja zrobiłam sobie przykładowo 2,5cm, 50cm, z tasiemką 1,5cm, klips i eko - koszt 45,2zł właściwie to chyba cenią się tak jak powinny wyroby hand made i może jakby to była jedyna firma w pl to bym coś u nich kupiła, ale wiadomo, że jednak wole cos tanszego(i do tego już sprawdzonego) Quote
a_niusia Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 no spoko, spoko ale warto rozeznac sie na rynku-po prostu u innych producentow to wychodzi taniej, a na pewno tez opyla im sie tym handlowac. Quote
vege* Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 http://i46.tinypic.com/2mhzq8j.jpg strasznie mi się nie podoba ułożenie rączki w szelkach Daisy :eviltong: kolorystycznie ok, ale ta tasiemka mi się wyjątkowo nie podoba :eviltong: Quote
MakeBelieve Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ja za obróżkę 1,5 cm zatrzask z polarem itp powinnam zapłacić 28.25 ... A z AD wychodzi ok 20-22 zł więc jest duuża różnica... vege*- że superbohaterowie? dla mnie są najśliczniejszym wzorkiem z jelonkami. Rączka mi jakoś nie przeszkadza, tak wyszło bo musi mieć długie ukośne paski bo inaczej jej w pachy wchodzą. Quote
vege* Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 MakeBelieve napisał(a): vege*- że superbohaterowie? dla mnie są najśliczniejszym wzorkiem z jelonkami. Rączka mi jakoś nie przeszkadza, tak wyszło bo musi mieć długie ukośne paski bo inaczej jej w pachy wchodzą. Tak o bohaterów mi chodzi ;-) Mi się ogólnie może z 5-6 tasiemek z AD podoba :lol: Aha rozumiem ;-) dla takiego małego psa zawsze trudniej jest zrobić szelki niestety ;-) Quote
paulaa. Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 a_niusia napisał(a):ja zrobilam test konfiguratorem: Długość [cm]: 38 Szerokość [cm]: 3 Podstawa: Taśma różowa Zdobienie: Model 13 - biedronki Wykończenie: Ekoskóra: Czerwona Typ zapięcia: Półzacisk i za to: Cena: 37.29zł Straszne mają ceny, raczej przy takich tłoku nie będą mieli, bo produkty prawie identyczne co AD i DS. Quote
Obama Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Mnóstwo firm teraz powstało,które oferują obroże...narazie ceny wysokie ale rynek może zweryfikuje. Quote
vege* Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Czy ktoś się orientuje czy te obroże http://allegro.pl/obroza-28-40cm-15mm-zolux-envy-wild-ekoskora-i2313305383.html występują w większych rozmiarach? Bo nie ukrywam są przepiękne:loveu:, ale za małe na Nukę :-( Quote
Talucha Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 No to obiecane zdjęcia szelek AD ;) Model nie chciał zbytnio współpracowac :lol: Quote
Recommended Posts