kokula Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Zdjęcia poprosimy oczywiście na modelu:lol: inaczej się nie liczy. Quote
Migori Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 AnIeLa napisał(a):Odebrałam dzisiaj obroże z AD.:multi: Nasza pierwsza ale raczej nie ostatnia :lol::oops: Piękna jest, pierwszy raz widzę tak starannie wykonaną obrożę :loveu: Nawet rachunek dostałam:razz: Mówiłam, że to majstersztyk! Quote
FredziaFredzia Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Franek w Lupine Jelly Roll (niedługo postaram się zrobić jakieś lepsze, dokładniejsze zdjęcie tych szelek): Quote
Tepes Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Do mnie przyszła obróżka z 4pawz, jestem bardzo zadowolona;) Nie byłam do końca przekonana do podszycia eko ale jest bardzo fajna delikatna w dotyku, szycie i okucie też bardzo fajne! Quote
Lucky. Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 haha, nie wytrzymałam czekam na rogza sunrise :diabloti: Quote
kokula Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Ja czekam na listonosza z moimi juliusami, chodzę jak głupia od okna do okna zamiast siedzieć na działce taka piękna dzisiaj pogoda, a znając moje szczęście to listonosz przydrepta wieczorem:mad: Quote
weszka Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 [quote name='drzalka']Dzięki dziewczyny. Macie racje, na razie zostawię. Widziałam, że te eLki leżą luźno i dobrze na którymś z goldenów i olbrzymkach od Weszki, więc u nas były by lekko za luźno. I tak mam plan trochę popracować nad kondycha i tłuszczykiem Lenki, więc będzie okej :) Jakoś specjalnie nie potrzebuje ich do ciągnięcia, raczej do wędrówek pieszych, czy do biegania przy rolkach, rowerze. Wczoraj były testowane, biegała kłusem, lekko naprężała smycz, więc nie uwierają, nie wbijają się, leżą tuż pod szyją. Myślę że będzie okej, może potem wstawię cywilizowane fotki :D Mnie tez wydaje się, że leżą całkiem ok. Przeważnie ciężko dobrać żeby było idealnie i z przodu i z tyłu ;) I właśnie tak jak piszesz jeśli nie mają być do wyczynu i ciągnięcia to nie powinien być problem że leżą troszkę wyżej z przodu. a to tak w temacie troszkę ;) Quote
anka11 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Tepes, poka zdjecie Aniela, a brałaś na piance? my zamawiamy szelki od AD i chyba się zdecyduję na piankę granatową... Quote
85llola Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Dzisiaj doszły szeleczki z Activdoga :multi: I ja mam pytanie, czy dobrze na Skubańcu leżą :roll: Quote
AnIeLa Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 anka11 napisał(a): Aniela, a brałaś na piance? Nie na polarku, naszła mnie ochota na turkus a turkusowej pianki nie ma :) Edit. Znajoma z forum brała na piance i zachwala, Orginal_N też pewnie się wypowie też zamawiała na piance :) Quote
anna35-1974 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 A ja dziś odebrałam obróżke od sugar,czarno-białą w żółte ptaszki Ale foty będą w długi majowy weekend dopiero na psie :lol: Quote
gops Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 a ja kupiłam przepiękną limonkową , walącą po oczach obróżke w zoologu , jeszcze nie wiem po co mi ona bo ma tylko 2cm ale ma tak świetny kolor że musiałam ją kupić , najwyżej będzie po domu nosić . Quote
Maalwi Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 gops napisał(a):a ja kupiłam przepiękną limonkową , walącą po oczach obróżke w zoologu , jeszcze nie wiem po co mi ona bo ma tylko 2cm ale ma tak świetny kolor że musiałam ją kupić , najwyżej będzie po domu nosić . Albo odsprzedasz :razz: mi sie na mojej widzu limoka :D Jeśli chodzi o AD, jest jakas różnica między taśmami tkanymi a normalnymi? Quote
anka11 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 85llola, moim zdaniem wyglądają dobrze :) a co to za podszycie - polarek czy cos innego? Nie na polarku, naszła mnie ochota na turkus a turkusowej pianki nie ma Edit. Znajoma z forum brała na piance i zachwala, Orginal_N też pewnie się wypowie też zamawiała na piance a, rozumiem :) przeglądałam forum labkowe, ale chyba nie ma zdjęć, a głównie jestem ciekawa jak kolory się prezentują. Quote
85llola Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 anka11 napisał(a):a co to za podszycie - polarek czy cos innego? Polarek :) Quote
Milena9 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Sara w obroży ElPerro. Wydaję mi się, że nie jest za szeroko, ale sami oceńcie. I czy ta smycz pasuje do obroży? Quote
Milena9 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 vege* napisał(a):smycz pasuje super :-) obroza to 4 cm? Tak , to 4 cm. Kupiłam ją w sklepie zoo, nie wiedziałam ze elperro jest też w sklepach. Quote
vege* Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 wg mnie ta szer jest akurat :-) U mnie w mieście nie ma żadnych firmówek, a nie sory raz chyba widziałam tylko dingo jakąś smycz i obrożę, a tak to same bez firmówki :/ Quote
gops Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 mój pies w 2cm :evil_lol: i niech mi ktoś powie że to wygląda dobrze, jak dla mnie nitka :diabloti: ale pasuję mi do szelek , do adresówki w sam raz. Uploaded with ImageShack.us Quote
vege* Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 gops super kolorek :loveu: u mnie Nuka adresówkę ma na razie przy tej obroży od kleszczy, a tak to nosi 1 cm zrobioną przeze mnie :eviltong: Quote
Zuzia&Snoopy Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 uff doszła smycz lupinkowa gops http://img189.imageshack.us/img189/4907/zdjcie0275g.jpg strasznie mi się kolorek podoba :) Quote
paulaa. Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 gops kolorek jest świetny, ostatnio mam jazdy na wszystkie odcienie zieleni dla kudłatego.:loveu: to jakaś firma ? Quote
Migori Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 gops napisał(a):mój pies w 2cm :evil_lol: i niech mi ktoś powie że to wygląda dobrze, jak dla mnie nitka :diabloti: ale pasuję mi do szelek , do adresówki w sam raz. Moja sucz nosi 2cm :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale tak źle na niej to nie wygląda. Przywykliśmy do szerokich obroży dla Miśki i pewnie dlatego :razz: Quote
Recommended Posts