Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mam takie nie typowe pytanie,jeżeli mam psa który utył i nie mieści się już do szelek powiedzmy brakuje mu 10cm w klatce piersiowej to jak mogę je poszerzyć żeby nie kupować już nowych??

Posted

Daria&Iga napisał(a):
Ja mam takie nie typowe pytanie,jeżeli mam psa który utył i nie mieści się już do szelek powiedzmy brakuje mu 10cm w klatce piersiowej to jak mogę je poszerzyć żeby nie kupować już nowych??

odchudzić psa :roll:

Posted

Nasze szelki od DS. :loveu: W moim ulubionym kolorze. :smile:

Myślicie, ze guardy są dobrze wyregulowane, czy przedłużyć dolny pasek ?
I nie wiem czy norwegi są na nas dobre, bo jaką długość przedniego paska nie wezme, to ciągle zatrzask obija mu się o łokcie, co słychać gdy idziemy. Tak powinno być ?

Posted

przedłuż dolny pasek to powinny iść mocniej w tył są ciut za blisko pach , co do norwegów to nie najgorzej ale też mogłyby być dalej , ale tak jak masz nie jest źle .
bardzo mu pasują te kolory .

Posted

paulaa. swietnie pasuje ten zielony do twojego rudzielca:loveu::loveu::loveu:
za mna od dawna chodzi komplet (obroza+smycz) w tym kolorze, ale nie wiem czy na moim biszkopcie bedzie sie tak ladnie komponowal jak na scooby'm;)

Posted

chyba zaczne knuć plany, na .... no wlasnie na co.. szelki? obroze?... szelki kupie jedne, obroze to bym chociaz ze dwie wzięła.
Najlepiej coś z połączenia błękitu z seledynem, ale te moje wymysły trudno realizować :evil_lol: jedynie jestem zdecydowana na tuqu fresh furkidz;)
te sarenki fajne, ale czy to na seledynie bedzie wyglądało ok?
https://lh5.googleusercontent.com/-HSn8Sy09aD4/T3Rcwg7uVbI/AAAAAAAAAnU/BMjULKslrGQ/s448/DSC09796.JPG

Posted

[quote name='paulaa.']Nasze szelki od DS. :loveu: W moim ulubionym kolorze. :smile:

Myślicie, ze guardy są dobrze wyregulowane, czy przedłużyć dolny pasek ?
I nie wiem czy norwegi są na nas dobre, bo jaką długość przedniego paska nie wezme, to ciągle zatrzask obija mu się o łokcie, co słychać gdy idziemy. Tak powinno być ?

Wyglądają jak z Furkidz :roll:

Posted

no to jak dla mnie nie są nawet podobne :) całkiem inaczej to wygląda.
oczywiście widzę że tasiemka jest w paski ale Marta ma ją tylko na zamówienie z tego co wiem , zresztą nie wnikałam bo nie lubię tych taśm .

Posted

Matko a tu się zaraz zacznie dyskusja.
Te materiały są ogólnodostępne, każdy może je kupić i coś z nimi zrobić, takie jest ich przeznaczenie.
Identyczna sytuacja była z tasiemkami ozdobnymi DS i AD.
Nie słyszałam żeby ktokolwiek miał je na wyłączność. Ciekawe czemu nie ma afer o taśmy podkładowe?
Przecież DS dysponuje takimi jak Pitman czy Dingo...?