omry Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Lucky. napisał(a):a co Paula, chcesz zamówić lady bird ? jak tak to super, zobacze czy Megi by pasowało :D A weź idź! :D Nic już nie kupuję, jutro już będą pewnie Furkidz i K O N I E C! Quote
AnIeLa Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Co do Lupine to fakt dużo kosztują, ale to akcesoria dożywotnie ;) Jak psiak pogryzie to wymienią :) Quote
Vectra Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 AnIeLa napisał(a):Co do Lupine to fakt dużo kosztują, ale to akcesoria dożywotnie ;) Jak psiak pogryzie to wymienią :) stąd taka cena :) kupujesz jedną , płacisz za 3 :diabloti: Quote
Victoria Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 hehe jak sie komus znudzi to moze dac psu do pogryzienia i wymienic na inny wzorek :lol: Quote
AnIeLa Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 (edited) Vectra napisał(a):stąd taka cena :) kupujesz jedną , płacisz za 3 :diabloti: Jak ktoś nie jest maniakiem obróżek to jedna mu wystarczy ;) Obroża na mojego kosztuje ok 50 zł czyli porównywalnie do Rogza gdzie w rogzie nie ma wiecznej gwarancji :) Edit: Czy w AD są 2 Panie? Wysłałam e-mail z pytaniem i dostałam odpowiedź od.P. Dominiki. Edited April 19, 2012 by AnIeLa Quote
Kasi i Lena Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 AnIeLa napisał(a):Jak ktoś nie jest maniakiem obróżek to jedna mu wystarczy ;) Obroża na mojego kosztuje ok 50 zł czyli porównywalnie do Rogza gdzie w rogzie nie ma wiecznej gwarancji :) Edit: Czy w AD są 2 Panie? Wysłałam e-mail z pytaniem i dostałam odpowiedź od.P. Dominiki. Gwarancja nie obejmuje naturalnego zużycia obroży, czyli na jednej pies nie obleci całego życia;) Z tego co wiem w AD jest więcej niż jedna Pani. Quote
AnIeLa Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Gwarancja nie obejmuje naturalnego zużycia obroży, czyli na jednej pies nie obleci całego życia;) Z tego co wiem w AD jest więcej niż jedna Pani. Przeleci, wystarczy że da mu się ją do pogryzienia :P ;) Poza tym wykonanie jest solidne, taśma ze wzorkiem tkana,jak na moje obroża Lupine na długo starczy :) Quote
anadia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Witajcie, w temacie obroży jestem zielona :oops: Chciałam zamówić obroże z furkidz i tu pojawia się problem. Do wyboru jest zatrzask plastikowy i metalowy, który lepszy? Quote
Kasi i Lena Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 AnIeLa napisał(a):Przeleci, wystarczy że da mu się ją do pogryzienia :P ;) Poza tym wykonanie jest solidne, taśma ze wzorkiem tkana,jak na moje obroża Lupine na długo starczy :) No tak nie pomyślałam:D Myślicie że jak pies nie będzie chętny do podgryzania obroży można to samemu zrobić?;):diabloti: Co do wykonania to moim zdaniem są dużo solidniejsze i trwalsze niż np. rogz Quote
a_niusia Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 u mnie to na starcie kazdy pies dostaje swoj zestaw rogza (obroza i smycz przepinana) i chyba zawsze juz tak bedzie. chociaz bardzo cenie wyroby hand made. i podoba mi sie to, w jaki sposob te firmy sie rozwijaja i jakie maja fajne podejscie do klienta. Quote
Original_N Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 sator_k_ napisał(a):Pytanie do posiadaczy Lupine. Podana rozmiarówka odpowiada rzeczywistości? Sator ma 52cm tak luźno po sierści. Zastanawiam się czy zatrzask do 50cm zdałby egzamin. Moim zdaniem, nie. My mamy ten rozmiar a moja suka ma luźne 50cm i obróżke mam wyregulowaną na max. Także polecałabym wziąć większy rozmiar. Co do jakości, to taśma jest nieporównywalnie lepsza niż Rogz. Kolor nie płowieje, taśma się nie meszy, i ma cudowne żywe kolory. Zatrzask nie ma co prawda blokady, ale także uważam, że jest mocny i można mu zaufać. Quote
Bobryna Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Zamówiliśmy szelki i obroże DS jeszcze przed świętami i nadal nie otrzymaliśmy paczki :shake: Odpowiedzi na maila też nie ma...Miał ktoś też takie problemy z DogsStyle? Quote
Kasi i Lena Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Ja zamawiałam tylko raz obrożę dotarła bardzo szybko. Kontakt bardzo dobry. Quote
blaira Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Bobryna napisał(a):Zamówiliśmy szelki i obroże DS jeszcze przed świętami i nadal nie otrzymaliśmy paczki :shake: Odpowiedzi na maila też nie ma...Miał ktoś też takie problemy z DogsStyle? Bobryna..tak samo jak Ty ja też wyjątkowo długo czekam..Marta pisała mi że się dowie na poczcie. Moja paczka też została wysłana a nie dotarła jeszcze. Mam nadzieję że jednak dojdzie...nie jest to moje pierwsze i raczej ostatnie zamówienie u nich ;) Quote
Marta_Ares Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='blaira']Bobryna..tak samo jak Ty ja też wyjątkowo długo czekam..Marta pisała mi że się dowie na poczcie. Moja paczka też została wysłana a nie dotarła jeszcze. Mam nadzieję że jednak dojdzie...nie jest to moje pierwsze i raczej ostatnie zamówienie u nich ;) własnie odpisalam na PW :) Bobryna proszę o kontakt na PW z nazwiskiem, sprawdzę co się dzieje. mamy wyjątkowo pecha coś ostatnio do tej poczty Ania od Choppera też bardzo długo czeka na obrożę :( Quote
anna35-1974 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Bobryna napisał(a):Zamówiliśmy szelki i obroże DS jeszcze przed świętami i nadal nie otrzymaliśmy paczki :shake: Odpowiedzi na maila też nie ma...Miał ktoś też takie problemy z DogsStyle? Ja zamawiam duzo od nich i w 99% dochodzi szybko,ale tym razem też nie mamy swojej paczuszki,tylko,że u mnie często mam dodatkowy problem ze swoją pocztą i listonoszką Quote
madziulik_13 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Moich szeleczek też wciąż brak :shake: Quote
gops Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 do mnie ostatnio prio szedł 4 dni .. to wina poczty ale strasznie wkurzające . Quote
zaba14 Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Uwierzcie, że przesyłki do mnie na wyspę idą szybciej z Polski, jak z Śląska do Małopolski... przesyłka szła ponad 2 tyg. priorytet oczywiście.. :D Quote
paulaa. Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Powróciło Day on Bahama i nie wytrzymałam. :roll: Teraz czekamy na nasz Day on Bahama, Ta da not lime i Spicy! Rodzice mnie zabiją! :evil_lol: Ale już od dawna czaiłam się na te obroże, kocham paski i kropy! :loveu: Co do wysyłek, to niby mieszkam w stolicy, a wszystko idzie jakoś mega długo. -,- Quote
Talucha Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Poczta to masakra :mad: A ja zamówiłam szelki z AD na nowym podkładzie :loveu: Quote
Squ Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Mam pytanie do osób obeznanych z guardami Manmata. Czy przednia obręcz nie jest przyciasna u mojego psa? Paski schodzą się do metalowego kółka powyżej mostka, więc na miękkiej części szyi i nie wiem czy nie będą go podduszać podczas biegania :roll: Co prawda robiłam próby ciągnięcia w mieszaniu i nie wyglądało jakby go coś uwierało, ale nie jestem przekonana czy w terenie będzie tak samo. Może zamówię drugie rozmiar większe? Miał ktoś w rękach dwa rozmiary MM? Jest duża różnica między nimi? Quote
Unbelievable Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Gwarancja nie obejmuje naturalnego zużycia obroży, czyli na jednej pies nie obleci całego życia;) no jak nie? przecież na dogo komuś mocno zmechaconą wymieniali, ja miałam swoją wymieniać(beetlemania) ale mi ciągle nie wychodzi :evil_lol: dorobiliśmy się dzisiaj oczowalnej różowej smyczy z hamiltona, prześwietna! jak komuś brakuje zwykłych taśmowych red dingo bez naszywek, to to właśnie podobne jest, tyle że cięższe i grubsze, ale tak samo mięciutkie Quote
Talucha Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 [quote name='paulaa.']Talucha dużo zapłaciłaś ? Dostałam wycenę na 68-74zł, teraz czekam na dokładną cenę. Quote
Recommended Posts