Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja to nawet nie umiem powiedziec, ktora najpiekniejsza:))))

ej omry, ale ty juz masz rozowa obroze tasmowa, wiec lepiej sie opanuj!!!!

ja przynajmniej nie mam takiej hehehe

Posted

My mamy jedną nową obróżkę z Lupine różową :P pokaże kiedyś fotkę ;) i niedługo będzie druga różowo fioletowa, także z lupine... ale ja lubię swoją sukę w różu.... :))

Posted

[quote name='a_niusia']ej omry, ale ty juz masz rozowa obroze tasmowa, wiec lepiej sie opanuj!!!!

Na razie jeszcze panuję nad tą magią :lol:

[quote name='zaba14']My mamy jedną nową obróżkę z Lupine różową :P pokaże kiedyś fotkę i niedługo będzie druga różowo fioletowa, także z lupine... ale ja lubię swoją sukę w różu.... )

Ja też lubię moją sukę w różu! :)
Coś czuję, że jak wyjdzie jakiś hipnotejzing wzorek Furkidz to nie wtrzymam. A tyle wydatków teraz :shake: To chore jest!

Posted

[quote name='zaba14']My mamy jedną nową obróżkę z Lupine różową :P pokaże kiedyś fotkę ;) i niedługo będzie druga różowo fioletowa, także z lupine... ale ja lubię swoją sukę w różu.... :))

Jaki różowo fioletowy lupine?
Znalazłam tylko taki http://lupinepet.com/large-dogs/ruby-cube/ruby-cube-adjustable-collar
Też lubię moją sukę w różu i w fiolecie, ten niestety na naszą za wielki a całkiem ładny.

Posted

ja mam ogolnie takie wrazenie, ze na tych tasiemkach lupine nie widac dokladne tych wzorkow.

jak sa kwadraciki czy duze kwiatki to ok. ale inaczej to wcale jakos super nie wyglada.
dlatego sie wstrzymalam i z gruponem i zta wyprzedaza. jak za kilka lat jeszcze mi przyjdzie do lba miec szczeniaka, to mu kupie crazy daisy. a jesli juz nie bedzie, to nie bede plakac.

Posted

a_niusia napisał(a):
ja wole rogza:)

Rogz też fajny, podoba mi się kilka wzorów, ale rozmiarowo nie na moją sukę tą brzydszą:) Co ją chce rozpieścić i dowartościować nową obrożą;) Żartuje;)

Posted

Szczerze nie patrzałam nawet nigdy na Lupine, teraz dopiero.
Zakochałam się w trzech wzorach, ale szybko się odkochałam patrząc na cenę. Śmiech na sali, serio.

No ale fakt faktem te trzy są dla mnie super śliczne :)

Posted

a_niusia napisał(a):
wlasnie te wasze sa spoko, bo sa proste.

ale jestes nalogowcem i tak, bo te obroze sa tak dosyc podobne kolorystycznie itd hehehe

akurat z lupinami tak się złożyło że serduszka kupiłam, a za tą drugą się wymieniłam :P :P miałam nie używaną 4cm el perro dla swojej suki, a Smile miała nieużywaną już za małą lupinke dla swojego amstaffa więc taka małą wymiana ;) mnie leżała obroża i jej też.. chociaż fakt będę musiała przeliczyć ile tego jest...