Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a_niusia napisał(a):
mama powinna dac ci szlaban i kare.

a no 5 lat temu to się nagadała , teraz to nawet mówi że ładne :evil_lol: na szlaban to już za stara jestem

Posted

gops napisał(a):
to nastapiło jakieś 5 lat temu :evil_lol:
mój Baster miał swego czasu na raz 22 rogzy na raz :evil_lol:

Na sobie? To chyba musi być jak żyrafa :evil_lol:
LOL

Posted

gops napisał(a):
to nastapiło jakieś 5 lat temu :evil_lol:
mój Baster miał swego czasu na raz 22 rogzy na raz :evil_lol:

Super, było w czym wybierać, prawie przez cały miesiąc codziennie w innej obroży:evil_lol:

Na nieszczęście rogzy nie pasują mi rozmiarówką do Leny:roll:

Posted

blaira napisał(a):
Na sobie? To chyba musi być jak żyrafa :evil_lol:
LOL

:evil_lol: na nim raz sprawdzałam to mieściło się 6 rogzów 16mm :diabloti: miałam kiedyś foto ale to było minimum 5 lat temu więc już pokasowane .
a był to pudelek mini, juz za TM ;)

Posted

Ja zazwyczaj kupowałam coś Fifce, bo ładniejsza, bo lepiej na niej widać obrożę, Lena jest pod tym względem pokrzywdzona(tak wiem że jej to nie przeszkadza:evil_lol:) Teraz mi się odmieniło i chce coś dla Leny, na ale na jej wzrost i do tego chudą szyje nic nie pasuje.

edit: miał ktoś takie piankowe podszycie jak w AD? Miękkie to i plastyczne?

Posted

ja tez ma jedna "ladniejsza" i jedna "brzydsza".

a i tak najbardziej uwielbiam ubierac moja "brzydsza" suke, bo ona jest "brzydsza" tylko zewnetrznie, a w srodku jest wspanialym stworzeniem. czesciej jak ogladam obroze, to mysle wlasnie, co by jej pasowalo.

Posted

[quote name='gops']a zamierzasz wprowadzic norwegi takie do oferty ? fajnie to wygląda, elegancko , sama bym się może za jakiś czas skusiła .

Tak. Już mam pojedyncze zamówienia. Na stronie pojawią się za jakiś czas, po naszej metamorfozie zapewne :)

[quote name='chrupcia']bazylowa - ślcznie! będzie można zamówić takie w rozmiarze s ? :)

Tak, ale najpierw muszę przećwiczyć na moim psie w rozmiarze S :)

A_nusia, jeśli mówisz "brzydsza" o starszej, to mi się ona bardziej podoba :P Nie lubię tej przesadnej szaty u seterów.

Posted

bazylowa szelki przepiękne, ten kolor eco jest bardzo podobny do farby dulux o nazwie cierpka cytryna, kolor super wygląda na ścianie tak przy okazji:loveu: wg mnie dla twojego psa przód powinien być trochę szerszy ;-)

Posted (edited)

No dobra. Wpadam po pomoc :lol:
Namówiłam mamę na szelki norweskie :loveu:
Tym razem a AD, to będzie nasze pierwsze zamówienie u nich.
Na pewno chcę tasiemka ozdobna+taśma podkładowa+to nowe podszycie. Problem jest taki, że nie mam pojęcia, które wzorki i jakie kolory...
W 'kolekcji' mamy już kolor niebieski, czerwony, fioletowy, zółty, zielony (ale chyba się go pozbędę), zielonkawy w czerwone kwiatuszki. No i najlepiej chciałabym jakiś kolor którego jeszcze nie mamy ale inne propozycje też chętnie przyjmę :)
Muszę się zastanowic, której tasiemki na pewno nie chcę, to będzie prościej wybrac :lol:

Dla tego psa:

edit.
Przeglądam te tasiemki i przeglądam i wybrałam kilka (sporo:evil_lol:), które najbardziej mi się podobają :)

2.gałązki
5.ptaszki
6.wschód
7.czachy
9.rock
10.superbohater
37.biedronka i lisek
40.robaki
62.wiewióreczki

Pomocy :mdleje:

Edited by Talucha
Posted

Mam do Was pytanie o rogza. Czy ceny w sklepie w wawie na Herbsta są takie same jak na allegro gdzie aukcję ma rogz? Konkretnie chodzi mi o obrożę fancydress M.

I jeszcze jedno - zaciski kosztują tyle samo co zwykłe obroże?

Posted

AnIeLa napisał(a):
Mnie naszła ochota na turkusową obrożę :-o

mnie też! już jakiś czas za mną chodzi .

czarno biała z ptaszki świetna!