Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vicky62 napisał(a):
Czy zamawiał ktos z Was obrożę ze sklepu Red Dingo?
I moze podpowiedzieć jak u nich długo czeka się na przesyłkę?
Zamówiłam tam dwie obróżki dla swoich psiaków tydzień temu, na razie cisza.A ja doczekać sie nie mogę.:p

Ja zamawiałam jakiś miesiąc temu ;)
Czekałam kilka dni , ale chyba mniej niż tydzień.

Posted

kiniaaa napisał(a):
Ja zamawiałam jakiś miesiąc temu ;)
Czekałam kilka dni , ale chyba mniej niż tydzień.

Dzięki za odpowiedź.Myślę,ze po niedzieli powinny dojść.

Posted

do nas doszły szelki Ezy Doga czerwone z eBaya...co prawda czekałam prawie dwa tygodnie...ale zaoszczędziałmz 20 zł i mam kolor jakiego w Polsce na chwilę obecną w naszym rozmairze nie uswiadczę :P

Posted

Vicky62 napisał(a):
Zamówiłam tam dwie obróżki dla swoich psiaków tydzień temu, na razie cisza.A ja doczekać sie nie mogę.:p

zamawiałam tam kilka razy, zawsze doszło. Czasami czekalam ok tygodnia

Posted

Vicky62 napisał(a):

Ja zamawiałam i była bardzo szybka wysyłka ;)

Posted

a właśnie, zapomniałabym, śniła mi się jeszcze zółto-biała taśma flexi ;p ale zaden konkretny model, bo moja wyobraźnia stworzyła własny ;p

taaa, latwo, jak sie ma kase ;]

Posted

Fioletowa flexi nie jest moim marzeniem, owszem podoba mi się, nie wiem czemu mi się śniła:)
Za to moja wymarzona i raczej już nigdzie nie dostępna obroża (stary wzór, lupine) nie śniła mi się jeszcze nigdy.

Posted

Kateczka napisał(a):
do nas doszły szelki Ezy Doga czerwone z eBaya...co prawda czekałam prawie dwa tygodnie...ale zaoszczędziałmz 20 zł i mam kolor jakiego w Polsce na chwilę obecną w naszym rozmairze nie uswiadczę :P

a gdzie fota/ :D

Posted

gocha2p napisał(a):
mam do zaoferowania smycz firmy Trixie model bordeaux (piękny bordowy kolor z ozdobna taśmą z łapkami i kostkami). Bardzo dobrze układa się w dłoni,przepinana na 3 długości, solidnie wykonana. Użyta dosłownie dwa razy jednak jest zbyt ciężka dla mojego psa(miniatura) a smycz w rozmiarze M-L.

wymiary
szerokość 2cm
dł. całkowita 190 cm
i można ją zmniejszyć do 165, 140 i 98 cm(tak wymierzyłam centymetrem)
stan bardzo dobry

gdyby ktoś chciał mieć komplet to za dodatkowe 10 zł mogę dołożyć obrożę(tez założona ze 4 razy jak nowa) Trixie w tym samym kolorze(taśma nośna obszyta tasiemką ozdobną)

zdjęcia na PW

To nie tu ;)

Wątek umiera?

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Ja też miałam podobny sen, śniła mi się ostatnio fioletowa flexi:) Stwierdziłam że ja jakaś nawiedzona jestem jak mi się psie akcesoria po nocach śnią:evil_lol:

Victoria napisał(a):
Miałam taki piękny sen...
śniło mi sie ze dostalam szelki paint paw i obrożę pink bone i białą dingo..
czemu sny się kończą:placz:

Victoria napisał(a):
a właśnie, zapomniałabym, śniła mi się jeszcze zółto-biała taśma flexi ;p ale zaden konkretny model, bo moja wyobraźnia stworzyła własny ;p

taaa, latwo, jak sie ma kase ;]

:mdleje: Hahaha padłam dziewczyny, to ten wątek chyba jednak prowadzi do poważnych uzależnień :cool3:

Mi się po nocach śni Czesław Mozil :oops:... Ale to tak w ramach offtopu