a_niusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 ejjj nareszcie dogo dziala:)))) http://allegro.pl/obroza-obroze-z-serii-twist-piekne-kolory-i2262896365.html zobaczylam zdjecie mayki w rozowej obrozy podszytej szara skorka i mam nowe marzenia. :))) juz w maju sobie poszaleje:))) jak myslicie, jakie polaczenia by ladnie wygladaly? na razie bezwzglednie chce limonke:)) ale nie wiem co pod spod. moje psy sa czarne, wiec mam duzy wybor:)) ale decyzja jest strasznie trudna!!! a moze ktos juz ma takie cudo i da fote?:)) albo moze Marta da fote?:))) chcialabym jakies fajne wakacyjne polaczenia. Quote
motyleqq Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 anetta napisał(a):Dogo działa :roll: dobrze wiedzieć heh... \. o ironio, ostatni zachowany post jest o tym, że dogo nie działało. kocham to forum :) Quote
a_niusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 nawet jak dla mnie spoko, ze ten watek nie dziala hehehehe. Quote
motyleqq Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 a_niusia napisał(a):nawet jak dla mnie spoko, ze ten watek nie dziala hehehehe. działa czy nie, rzecz w tym że zniknęły posty z 10 dni. pomysł o dziale PwP, o bazarkach... ale to nie wątek na taką rozmowę ;) Quote
a_niusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 ale przeciez napisalam, ze chodzi mi o TEN watek:))))) Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A_niusia ja bym dała obróżkę limonkową podszycie-seledyn,łosoś albo brąz :) Quote
Marta_Ares Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 dogo cały dzień nie działało, ale dzięki temu ile pożytecznych rzeczy można zrobić :D szkoda tylko tych postów.... najgorzej w przypadku PwP i bazarków :roll: Lucky flexi city mają śliczne kolory, szkoda, że takie krótkie są :( jaki kolor bierzesz? limonka z siwym podszyciem Ares w nowych szelkach Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 a_niusia napisał(a):to bedzie ciezka decyzja:))) jakiej rasy są twoje czarne psy? Rasa tez czasami potrafi ułatwic dobranie koloru :) Quote
a_niusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 mam dwie seterki szkockie. szare podszycie fajnie wyglada. tak samo podoba mi sie ta obroza Mayki na allegro, ale chce bardziej wakacyjny look hehehehe chociaz pogoda nie sprzyja takim zakupom:))) Quote
Marta_Ares Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 jak wakacyjne to może turkus? pogoda? ;d u nas wczoraj 20 stopni, dzisiaj 7...... Quote
Maalwi Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 a widziałaś to http://www.gadzeciaki.pl/57-obroza-golden-retriever-.html :) jak dla seterka to bym wzieła limonka+ łosoć , taka oczojebka :) Quote
a_niusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 widzialam, ale na razie to nie jest w czolowce mojej listy:))) wlasnie ta skorka turkusowa jest bardzo ladna. ale nie wiem jaka na nia tasma. dzieki dziewczyny za pomoc:)) ja i tak to kupie dopiero po weekendzie majowym, by teraz bywa, ze nas po kilka dni nie ma w domu, a poczta polska to wiecie. ale juz nie moge sie doczekac:))) wlasnie bym chciala takie porzadne oczojebki!!! tylko zeby kazdy zestw kolorystyczny byl inny i zeby bylo niebanalnie:))) Quote
a_niusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 zaba14 napisał(a):Marta śliczne te szelki na Aresie !! :) nooo ten fiolet super pasi. Quote
evel Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 a_niusia napisał(a):wlasnie bym chciala takie porzadne oczojebki!!! tylko zeby kazdy zestw kolorystyczny byl inny i zeby bylo niebanalnie:))) A myślałaś o Muscat Macleather? Np. błękitny, różowy, miodowy? :) Quote
Marta_Ares Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 dzięki dziewczyny :loveu::loveu: mi tez sie bardzo podoba :evil_lol: a co do turkusowej eco to ładnie wygląda z żółtą, fioletową taśmą, ciekawie według mnie wyglądałaby też z siwą, brązową, Quote
a_niusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 evel napisał(a):A myślałaś o Muscat Macleather? Np. błękitny, różowy, miodowy? :) wiele razy wlasnie myslalam:))))) i nadal mysle:))) Quote
Lucky. Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 chciałam różową, ale zumi pokazało mi złą ulicę, pojechałam zupełnie w inne miejsce na jakimś odludziu, miałam się z tym facetem umówić, ale ... zgubiłam portfel ! drugi w tym tygodniu. Piątek 13 chyba zacznę wierzyć w pechowy dzień. Quote
gops Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Lucky. napisał(a):chciałam różową, ale zumi pokazało mi złą ulicę, pojechałam zupełnie w inne miejsce na jakimś odludziu, miałam się z tym facetem umówić, ale ... zgubiłam portfel ! drugi w tym tygodniu. Piątek 13 chyba zacznę wierzyć w pechowy dzień. jak Ty to robisz? portfel noszę od paru lat codziennie i nigdy nie zgubiłam . portfel nosi się w zamkniętej torebce lub zapinanej kieszeni ewentualnie ciasnej kieszeni że czujesz czy go masz czy nie . nie wyobrażam sobie jak można zgubić 2 razy portfel w tak krótkim czasie. Quote
Lucky. Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 gops napisał(a):jak Ty to robisz? portfel noszę od paru lat codziennie i nigdy nie zgubiłam . portfel nosi się w zamkniętej torebce lub zapinanej kieszeni ewentualnie ciasnej kieszeni że czujesz czy go masz czy nie . nie wyobrażam sobie jak można zgubić 2 razy portfel w tak krótkim czasie. ja sama tego nie wiem. Wcześniej byłam przed świętami zakręcona, chodziłam po zakupy, nawet nie pamiętam kiedy go ostatni raz miałam przy sobie, a dzisiaj miałam torbe zapiętą, wyciągnęłam portfel jak dzwoniłam, żeby zadzwonićczy mi na taksówkę wystarczy, bo autobus miał być za godzine, dzwoniłam, zagadałam się i wyparował :O Quote
Victoria Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 dlatego nie noszę portfela :evil_lol: kasę trzymam luzem w kieszeni i jak coś zgubię to jeden papierek, a nie wszystko ;] Quote
Lucky. Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Victoria napisał(a):dlatego nie noszę portfela :evil_lol: kasę trzymam luzem w kieszeni i jak coś zgubię to jeden papierek, a nie wszystko ;] chyba zacznę tak robić, chociaż ja dalej wierzę, że znajdę tamten poprzedni, może jest gdzieś w mieszkaniu :P no, ale flexi kupię prędzej czy później. Quote
gops Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Lucky. napisał(a):ja sama tego nie wiem. Wcześniej byłam przed świętami zakręcona, chodziłam po zakupy, nawet nie pamiętam kiedy go ostatni raz miałam przy sobie, a dzisiaj miałam torbe zapiętą, wyciągnęłam portfel jak dzwoniłam, żeby zadzwonićczy mi na taksówkę wystarczy, bo autobus miał być za godzine, dzwoniłam, zagadałam się i wyparował :O ukradli zwyczajnie, trzeba sie pilnować bo szkoda pieniędzy :) ja jak zgubie luzem noszone drobne załóżmy 2 czy 5 zł to się wkurzam nie wyobrażam sobie zgubić całego portfela z załóżmy 100zł w środku . Quote
amanda-1a Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 gops napisał(a):jak Ty to robisz? portfel noszę od paru lat codziennie i nigdy nie zgubiłam . portfel nosi się w zamkniętej torebce lub zapinanej kieszeni ewentualnie ciasnej kieszeni że czujesz czy go masz czy nie . nie wyobrażam sobie jak można zgubić 2 razy portfel w tak krótkim czasie. Oj, można... mój TŻ doskonale sobie z tym radzi :diabloti: dwa razy w ciągu miesiąca, a generalnie już nie pamiętam ile razy już w życiu zgubił portfel. gops napisał(a):ukradli zwyczajnie, trzeba sie pilnować bo szkoda pieniędzy :) ja jak zgubie luzem noszone drobne załóżmy 2 czy 5 zł to się wkurzam nie wyobrażam sobie zgubić całego portfela z załóżmy 100zł w środku . E tam, kasa kasą - żal, normalne... Ale dopiero kłopot, jak w środku są wszystkie dokumenty - dowód, prawko, dow.rej. od samochodu, legitymacje różnego typu, karty płatnicze... to dopiero jazda :mad: Oj, przepraszam za off :oops: Quote
Recommended Posts