gops Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 a_niusia napisał(a):hehehe bo ona na pewno oczekuje prezentu na urodziny:)))) kurde moje maja latem w odstepie 2 tyg, ale na szczescie na jednych bedziemy na wakacjach, to moze odejda w zapomnienie!!! może ona nie wie ale ja wiem :evil_lol: każda okazja jest dobra :eviltong: Quote
omry Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='Marta_Ares'] :diabloti: http://allegro.pl/obroza-z-serii-ribbonki-nowe-wzory-i2241922234.html Nie widzę tych wzorów :< Nie otwierają mi się zdjęcia. Quote
gops Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 zmieńcie przeglądarke bo mi na chromie normalnie się otwierają . Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 a teraz?????? gops napisał(a):zmieńcie przeglądarke bo mi na chromie normalnie się otwierają . kurcze ja tez na chromie operuje, ale to bez sensu, muszą na wszystkich działać ;/ ok za chwilę wrzucę zdjęcia na inny serwer Quote
a_niusia Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 juz tak:))) widze, ze poszliscie w orient:))) mi sie podobaja te robale!!! sa bardziej dla chlopakow i jak kiedys bede miec chlopaka...:))))) Quote
AnIeLa Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ja widzę :cool3: Człowiek wyszukuje tasiemki żeby mieć jedyną obrożę w swoim rodzaju, to teraz dostępne na allegro :eviltong:Trza było szybciej zamówić :eviltong: Quote
a_niusia Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 no wlacha!!! ale dla dziewczyn sa biedronki:))))) Quote
gops Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 a_niusia napisał(a):no wlacha!!! ale dla dziewczyn sa biedronki:))))) trudno moja będzie brana za chłopca :evil_lol: są świetne te robale! Quote
a_niusia Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 nooo ja tez sie chyba na nie skusze. oraz na biedronki. tylko dopiero w maju, bo nie chce, zeby mnie spotkala eksmisja!!!!!! chyba tym razem skusze sie na obroze bez podszycia. tylko tasma plus tasiemka ozdobna. moja mama ma taka dla swojego psa i calkiem dobrze sie trzyma, a nawet juz ja prala. a wiec teraz moja lista jest niebezpiecznie dluga!!!!!! Quote
kikou Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 szelki tanio sprzedam - używane ale nie maja żadnych widocznych uszkodzeń rozmiar L jakieś 60-74cm w klatce Quote
AnIeLa Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 kikou nie ten wątek....... Mnie kuszą wiewióry :D Quote
anka11 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 (edited) Marta, ja rowniez czekam na potwierdzajace pw i przy okazji chcialam ostrzec zebyscie wysylali szelki Dogstyle do obrobki priorytetem poleconym, bo moje nie doszly i z tego co wiem nie tylko mi cos takiego sie przytrafilo. Oczywiscie pisze to w dobrej wierze, nie w celu zarzucania czegos DS. Wiem, ze to moja wina, bo nie wyslalam priorytetem poleconym i teraz nie mam zadnych dowodow i wlasciwie szelki przepadly, ale mysle, ze warto to napisac, zeby nikomu juz sie takie cos nie przytrafilo... Edited March 30, 2012 by anka11 Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 odpisałam wczoraj, że niestety nadal nie doszły, ale odpisywałam w trakcie tych zmian na dogo i moze gdzies ta wiadomość uciekła ;/ Niestety nie mamy wpływ na działania poczty, zawsze wszystkich uprzedzam/ proszę o wysyłkę poleconą, ponieważ z tymi zwykłymi różnie bywa. Nie wiem czy dla poczty to jest jakiś znak, że jak list nie jest polecony to trzeba od razu ukraść, bo inaczej tego bym nie nazwała. W takich samych dziwnych okolicznościach zaginęły szelki od Anuli :( w taki sam sposób kiedyś zgnieła obroża rogz która szła do mnie od Lucky, ja również kiedyś wysłałam zwykłym listem rogzową obrożę i również przepadła.... Dlatego nauczona tymi doświadczeniami wysyłamy tylko polecone i tylko taka opcja wysyłki jest na allegro, kiedyś mieliśmy też zwykła, ale była informacja, że za zwykłe listy nie odpowiadamy, ale co z tego jak pretensje były do nas pomimo, że ktoś wybrał zwykły list, dlatego od tej pory jest tylko opcja z poleconymi listami. Quote
gops Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 nam też zaginęły 3 rzeczy które nie były polecone więc również od dawna nie ryzykuję , polecony to dopłata max 2zł więc nie ma co oszczędzać na wysyłce skoro jest duże ryzyko . Quote
anka11 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 odpisałam wczoraj, że niestety nadal nie doszły, ale odpisywałam w trakcie tych zmian na dogo i moze gdzies ta wiadomość uciekła ;/ aa, ok ok. iestety nie mamy wpływ na działania poczty, zawsze wszystkich uprzedzam/ proszę o wysyłkę poleconą, ponieważ z tymi zwykłymi różnie bywa. tak jak mowilam, napisalam na wszelki wypadek, zeby inni wiedzieli, a nie wiedzialam, ze Ty o zawsze tym informujesz ludzi ;) swoja droga, byl adres zwrotny, wiec jakas kradziez musiala byc albo no nie wiem.... Quote
Onomato-Peja Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Mi kiedyś zginęła obroża MM zwykłym listem, polecone też już mi parę razy ginęły ale to już szło na moją korzyść. :diabloti: Quote
Guest papillonek Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 A mi się podobają turkusowe sarenki i zielone ptaszki :) Quote
Marta_Ares Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 raz tylko się zdarzyło ze zaginiona przesyłka wróciła do nas po miesiącu.... te turkusowe sarenki mają piękny odcień w rzeczywistości :loveu: Quote
kingula Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Ja czekam na komplet Lupine wysłany tydzień temu, zaczynam się obawiać że zaginął :( Quote
drzalka Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 A ja czekam na Flexi Elegance tylko 4 tygodnie :razz: .. z Zoo-sklepu. Pisałam, dzwoniłam nic.. ost. napisałam grzecznie prośbę o zwrot pieniędzy bo czekam na kompletowanie jednej smyczy ponad miesiąc, szybki odzew że gdy tylko będą skompletowane rzeczy, przesyłka będzie wysłana.. czyli wałkują cały czas to samo, a o pieniądzach ani słowa. Quote
Victoria Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 mam prośbe - mógłby mi ktoś zmierzyć długość łańcuszka w rogzie S albo M?? plosiem bardzio :) Quote
kingula Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 drzalka napisał(a):A ja czekam na Flexi Elegance tylko 4 tygodnie :razz: .. z Zoo-sklepu. Pisałam, dzwoniłam nic.. ost. napisałam grzecznie prośbę o zwrot pieniędzy bo czekam na kompletowanie jednej smyczy ponad miesiąc, szybki odzew że gdy tylko będą skompletowane rzeczy, przesyłka będzie wysłana.. czyli wałkują cały czas to samo, a o pieniądzach ani słowa. ja też się przymierzałam do zamówienia u nich Flexi, nienawidzę czekać... Quote
Recommended Posts