Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rossa_']Łipeciątko w DogStyle;)

Super :) Uwielbiam jednokolorowe taśmy, długo się czaiłam aż wreszcie zamówiłam :)

Posted

omry, mnie też się szalenie podobają takie obroże, szczególnie w soczystych kolorach:smile: A ten róż ma boski odcień:loveu:

gops, różowa 2,5cm, a ta z polarkiem 3,5cm:)

Posted

[quote name='rossa_']omry, mnie też się szalenie podobają takie obroże, szczególnie w soczystych kolorach:smile: A ten róż ma boski odcień:loveu:

No przez Ciebie aż zaczęłam żałować, że wzięłam dla Tori jasny róż :lol:

Posted

Proszę Was o pomoc, jakie proponujecie zestawienie obróżki z DogStyle'a, albo rodzaj od Furkidz'a, bądź też 4 paws'a dla tego oto sympatycznego Pana:
http://www.dogomania.pl/threads/198418-Kapsel-urwis-i-rozrabiaka-lt-3/page3
Mi w oko wpada wszystko, najchętniej kupiłabym dosłownie całą ofertę, ale fundusze też ograniczają, no! :) Może z furkidz'a podobała mi się ta czarno-biała oraz brązowo-turkusowa. Chciałabym intensywne kolory.

Posted

mi do niego pasuje zieleń, pomarańcz :) może coś z niebieskim, dużo kolorów :P

Czy rogz Lime bones i Lime z nitką mają ten sam odcień???
po zdjęciach wydaje mi sie, że tak:roll:

dzisiaj przyszła smycz z nitką:

druga taśma to używana obroża Lime Bones.... dodam, że obroża używana baaardzo rzadko :roll:

Posted

właśnie też sie nad tym zastanawiam ;/

dzisiaj wyprałam, zobaczę jutro jak wyschnie jaki odcień będzie miała.
Mam wrażenie ze z turkusem (z nitka) stało sie to samo jutro sprawdzę bo gdzieś powinnam mieć kawałek taśmy nowej nie używanej.

mam funky retro na pomaranczowej tasmie i caly czas ma swietny odcień, ale to z tej starej serii, aż tak pogorszyłaby się jakość?

Posted

zamówiłam szelki z EzyDoga prze Ebay....z wysyłką wyszło mnie 118 zł...jak dla mnie bomba bo w PM same szelki kosztują 119zł fakt, ze bede na nie trpchę czekać pewnie bo to Wielka Brytania le co tam ważne,z e kolor dostanę ten co chciałąm :P

Posted

Marta_Ares napisał(a):
właśnie też sie nad tym zastanawiam ;/

dzisiaj wyprałam, zobaczę jutro jak wyschnie jaki odcień będzie miała.
Mam wrażenie ze z turkusem (z nitka) stało sie to samo jutro sprawdzę bo gdzieś powinnam mieć kawałek taśmy nowej nie używanej.

mam funky retro na pomaranczowej tasmie i caly czas ma swietny odcień, ale to z tej starej serii, aż tak pogorszyłaby się jakość?

Wiesz co? Ja mam wrażenie że jakoś rogza poszła mooocno w dół! Także nie dziwi mnie to, że ten kolor tak spłowiał.
Ciekawa jestem porównania błękitnej nitki, podobnie to wygląda ?

Posted

rossa pięknie młoda wygląda w obrożach :loveu: :loveu: :loveu: mogę zdjęcia do galerii klientów i na aukcję allegro??:cool3:

Magda, później zrobię zdjęcia turkusu, po praniu Lime bones troszkę odzyskało kolor, ale nadal się różni dość mocno

doszły dzisiaj tasiemki - 18 nowych wzorów :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu:

Guest Lotty
Posted

Bardzo proszę o namiary na godny polecenia sklep internetowy, gdzie mogę kupić porządne skórzane szelki ( bez filcu) dla małej rasy.
z góry dziękuję.