zaginiona sara Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Kiedy we mnie wpadł mieszaniec doga, w moje nogi to się zastanawiałam czy mam dalej stać czy się przewracać czy mi nogi połamał... Quote
omry Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='rossa_']Łipeciątko w DogStyle;) Super :) Uwielbiam jednokolorowe taśmy, długo się czaiłam aż wreszcie zamówiłam :) Quote
rossa_ Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 omry, mnie też się szalenie podobają takie obroże, szczególnie w soczystych kolorach:smile: A ten róż ma boski odcień:loveu: gops, różowa 2,5cm, a ta z polarkiem 3,5cm:) Quote
omry Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='rossa_']omry, mnie też się szalenie podobają takie obroże, szczególnie w soczystych kolorach:smile: A ten róż ma boski odcień:loveu: No przez Ciebie aż zaczęłam żałować, że wzięłam dla Tori jasny róż :lol: Quote
DomixX Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 rossa_ Świetnie jej w tych obróżkach :) A w różowej to już całkiem :loveu: Quote
Stevie Rae Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Proszę Was o pomoc, jakie proponujecie zestawienie obróżki z DogStyle'a, albo rodzaj od Furkidz'a, bądź też 4 paws'a dla tego oto sympatycznego Pana: http://www.dogomania.pl/threads/198418-Kapsel-urwis-i-rozrabiaka-lt-3/page3 Mi w oko wpada wszystko, najchętniej kupiłabym dosłownie całą ofertę, ale fundusze też ograniczają, no! :) Może z furkidz'a podobała mi się ta czarno-biała oraz brązowo-turkusowa. Chciałabym intensywne kolory. Quote
Kasi i Lena Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Ja bym tego sympatycznego pana w czymś zielonym widziała, pasowało by do jego rudych łatek. Choć w sumie u niego przeważa biel czyli każdy kolor będzie się cudnie na nim prezentował:) Quote
Marta_Ares Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 mi do niego pasuje zieleń, pomarańcz :) może coś z niebieskim, dużo kolorów :P Czy rogz Lime bones i Lime z nitką mają ten sam odcień??? po zdjęciach wydaje mi sie, że tak:roll: dzisiaj przyszła smycz z nitką: druga taśma to używana obroża Lime Bones.... dodam, że obroża używana baaardzo rzadko :roll: Quote
Migori Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Znacząca różnica. Pytanie czy Lime z nitką za kilka tygodni nie będzie wyglądała podobnie... Prałaś Lime Bones ? Quote
Marta_Ares Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 właśnie też sie nad tym zastanawiam ;/ dzisiaj wyprałam, zobaczę jutro jak wyschnie jaki odcień będzie miała. Mam wrażenie ze z turkusem (z nitka) stało sie to samo jutro sprawdzę bo gdzieś powinnam mieć kawałek taśmy nowej nie używanej. mam funky retro na pomaranczowej tasmie i caly czas ma swietny odcień, ale to z tej starej serii, aż tak pogorszyłaby się jakość? Quote
Kateczka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 zamówiłam szelki z EzyDoga prze Ebay....z wysyłką wyszło mnie 118 zł...jak dla mnie bomba bo w PM same szelki kosztują 119zł fakt, ze bede na nie trpchę czekać pewnie bo to Wielka Brytania le co tam ważne,z e kolor dostanę ten co chciałąm :P Quote
Marchewkowy Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 ale super dublin dog, nie widziałam u nas jeszcze tego wzorka http://www.ebay.com/itm/DUBLIN-DOG-No-Stink-KALEIDOSCOPE-Dog-Collar-Sz-XL-NWT-/170810222408?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c5152748 Quote
NightQueen Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Przyszły mi gadżeciaki - kolory rewelacyjne :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Migori Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Marta_Ares napisał(a):właśnie też sie nad tym zastanawiam ;/ dzisiaj wyprałam, zobaczę jutro jak wyschnie jaki odcień będzie miała. Mam wrażenie ze z turkusem (z nitka) stało sie to samo jutro sprawdzę bo gdzieś powinnam mieć kawałek taśmy nowej nie używanej. mam funky retro na pomaranczowej tasmie i caly czas ma swietny odcień, ale to z tej starej serii, aż tak pogorszyłaby się jakość? Wiesz co? Ja mam wrażenie że jakoś rogza poszła mooocno w dół! Także nie dziwi mnie to, że ten kolor tak spłowiał. Ciekawa jestem porównania błękitnej nitki, podobnie to wygląda ? Quote
Onomato-Peja Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 A my pozazdrościliśmy psiakom taksowych maczków i dorobiliśmy się własnych, zielono czerwonych kwiatków. Quote
BBeta Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='Onomato-Peja']A my pozazdrościliśmy psiakom taksowych maczków i dorobiliśmy się własnych, zielono czerwonych kwiatków. http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Obroze/DSCF2446.jpg http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Obroze/DSCF2436b.jpg Świetne, sama robiłaś? :) Quote
Marchewkowy Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Obroze/DSCF2436b.jpg Cudnie w nich wygląda :)) Quote
Marta_Ares Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 rossa pięknie młoda wygląda w obrożach :loveu: :loveu: :loveu: mogę zdjęcia do galerii klientów i na aukcję allegro??:cool3: Magda, później zrobię zdjęcia turkusu, po praniu Lime bones troszkę odzyskało kolor, ale nadal się różni dość mocno doszły dzisiaj tasiemki - 18 nowych wzorów :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
NightQueen Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Marta_Ares napisał(a): doszły dzisiaj tasiemki - 18 nowych wzorów :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: to ja poproszę zdjęcia na gg :diabloti::diabloti: Quote
Guest Lotty Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Bardzo proszę o namiary na godny polecenia sklep internetowy, gdzie mogę kupić porządne skórzane szelki ( bez filcu) dla małej rasy. z góry dziękuję. Quote
FredziaFredzia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Marta_Ares napisał(a):doszły dzisiaj tasiemki - 18 nowych wzorów :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Marta pokaż, bo chciałam coś od Ciebie zamówić. :) Quote
Recommended Posts